Emlékszel még, hogy a legutóbbi videónkban Frida egy finom és természetes köhögős szirupot készített? Esetleg ki is próbáltad? Ha már belejöttél az otthoni varázsszerek gyártásába, itt a következő kihívás: egy légzéskönnyítő kenőcs! 

Gyógynövényszakértőnk, Csehi-Pogány Frida legújabb videójában illatos kenőcsöt készít, aminek jó hasznát veheted bármilyen felső légúti megbetegedés esetén! Méhviasz, shea vaj, kakukkfű és levendula – máris jobban érzed magad, ugye? 

A légzéskönnyítő kenőcs hozzávalói:
16g kókuszzsír
16g extraszűz olivaolaj
16g shea vaj
9g méhviasz
25 csepp kakukkfű olaj
35 csepp levendula olaj (ebből lehet többet is tenni)
15 csepp eukaliptusz olaj (7 éves kor felett!)
5 csepp kámfor olajat is tehetsz bele (7 éves kor felett!)


ISMERD MEG a videóban szereplő szakértőnket: Csehi-Pogány Frida hajdiagnoszta, fejmasszőr és gyógynövényszakértő

Videónk nem helyettesíti a megfelelő szakemberek felkeresését és az általuk összeállított, személyre szabott terápiás módszerek alkalmazását!

Munkánk során arra törekszünk, hogy közvetlen, barátságos és bizalomteljes hangulatot teremtsünk, ezért vendégeinknek is felajánljuk a tegeződést. Videóinkban is ezt a hangulatot szeretnénk átadni, ezért döntöttünk a tegeződés mellett. Bízunk benne, hogy videóinkban mindenki talál legalább egy hasznos tanácsot vagy gondolatot! Ha van ötleted, kéünk, írd meg kommentben, milyen témában látnál tőlünk videókat! Találkozzunk személyesen is a Napfényes Gyógyközpontban!

Ha szeretnél többet tudni…

YouTube csatornánkon rendszeresen megosztunk olyan videókat, melyekben Frida bemutatja kedvenc gyógynövényeit, illetve felhasználási módjukat. Ha érdekel a fitoterápia és szeretnéd természetes készítményekkel gazdagítani házi patikádat, nézd meg a többi videót is!

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…