Magyarország egyik legnagyobb természetgyógyász központja

Több mint 20 természetgyógyász és orvos együttműködésében, közel  20.000  vendéggel, a Napfényes Gyógyközpont azokhoz szól, akik valóban gyógyulni szeretnének.

  • Gyógyközpont Recepció
  • Fogászat
  • gyogykozpont recepcio lanyok

A Napfényes Gyógyközpont is azok közé a természetes gyógymódokat alkalmazó kezdeményezések közé tartozik, melyek különlegesen nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy munkájukat jól képzett szakemberek segítségével megbízhatóan, magas színvonalon végezzék.

Szakembereink a természetgyógyászat számos irányzatán keresztül holisztikus, az egész ember egészségét figyelembe vevő szemlélettel segítik a hozzánk fordulókat. Emellett ahhoz is szeretnénk hozzájárulni, hogy az egészség megőrzésének szelíd gyógymódjai nagyobb megbecsülést, értékelést, elfogadást és ismertséget kapjanak a világban.

A központot 2008-ban a Napfényes Élet Alapítvány hívta életre, mely több mint 20 éve szervez előadásokat, tanfolyamokat és táborokat a természetes életmóddal és a természetes gyógymódokkal kapcsolatos ismeretek terjesztésére. Az alapítvány előadója, Váradi Tibor természetgyógyász ismeretterjesztő munkájának hatására merült fel az igény egy olyan központ létrehozására, ahol lehetőség nyílik az egészség szelíd gyógymódokkal történő helyreállítására és az elméleti ismeretek gyakorlati megvalósítására.

Igényes környezetben, 9 szobában folynak a kezelések, amelyek közül a 2 nagyteremben rendszeresen csoportos foglalkozásokat, előadásokat és workshopokat tartunk a legkülönfélébb témákban, amelyeknek célja az önismeret elősegítése, lelki blokkok oldása. Néhány példa workshopjainkból: Belső gyermek gyógyítása, Sors és életfeladat – önismereti asztrológia, Schüssler-sók – a házipatika elengedhetetlen kiegészítői.

Büszkék vagyunk Biológiai fogászatunkra és Dr. Hauschka kozmetikánkra, amelyek mind jóval többet adnak, mint hagyományos megfelelőik.

Szeretettel várjuk mindazokat, akik bizalommal fordulnak a természetes gyógymódok felé! Kiemelt célunk a testi-lelki egészség megőrzése, valamint a harmónia eléréséhez szükséges elméleti és gyakorlati ismeretek átadása.

Kérjük, tekintsd meg honlapunkat, és tájékozódj szakembereinkről, állapotfelméréseinkről, alternatív gyógymódjainkról és workshopjainkról

Személyes információ és időpontfoglalás: +36 30 311 7777 vagy +36 20 508-7042