Az illatos borsmenta és citromfű nem csak a limonádé ízesítésére használható! Mindkét növény számos gyógyhatással rendelkezik és többféle módon is felhasználható. Legújabb videónkban a borsmenta és a citromfű különböző gyógyászati felhasználási lehetőségeiről mesél gyógynövényszakértőnk, Csehi-Pogány Frida, a videó végén pedig bemutatja, hogyan tudod Te is elkészíteni otthon a különleges citromfüves mézet, ami idegesség, nyugtalanság, alvási nehézségek esetén nyújt természetes segítséget. 

ISMERD MEG a videóban szereplő szakértőnket: Csehi-Pogány Frida hajdiagnoszta, fejmasszőr és gyógynövényszakértő

Videónk nem helyettesíti a megfelelő szakemberek felkeresését és az általuk összeállított, személyre szabott terápiás módszerek alkalmazását!

Munkánk során arra törekszünk, hogy közvetlen, barátságos és bizalomteljes hangulatot teremtsünk, ezért vendégeinknek is felajánljuk a tegeződést. Videóinkban is ezt a hangulatot szeretnénk átadni, ezért döntöttünk a tegeződés mellett. Bízunk benne, hogy videóinkban mindenki talál legalább egy hasznos tanácsot vagy gondolatot! Ha van ötleted, kéünk, írd meg kommentben, milyen témában látnál tőlünk videókat! Találkozzunk személyesen is a Napfényes Gyógyközpontban!

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…