Sav-bázis
egyensúly mérése -

Elsavasodás teszt

Örülünk, hogy fontos számodra az egészséged és tenni akarsz valamit magadért.

Az elsavasodás teszt egy igazán hatásos, egyszerűen végrehajtható teszt, amelyből megtudhatod, hogy mennyire van elsavasodva a szervezeted!  A sav-bázis egyensúly mérésére alkalmas eszközt kapsz kézhez. 

A teszt tartalmazza az okok feltárását és lúgosító tippeket is!

Mérd meg otthonodban 5 perc alatt!

Elsavasodás teszt – A sav-bázis egyensúly mérése

Az elsavasodás legfőbb oka a helytelen táplálkozás és az anyagcsere folyamán keletkező savak felszaporodása a szervezetben. Ez még önmagában nem betegség, de nagyon sok betegség alapja (pl. csontritkulás, köszvény, fogromlás, stb.) lehet.  

“A betegségek megelőzése szempontjából az egyik legfontosabb feladatunk a sav-bázis egyensúly felborulásának megelőzése, és folyamatos, stabil egyensúly biztosítása.” (Dr. Oláh Andor)

Elsőként vizsgáld meg, mennyire savas a szervezeted!

Ha a szervezet az elsavasodás lejtőjén elindult, akkor az valamilyen formában megjelenik. Az alábbiakban láthatod, melyek ezek a kezdeti jelek:

  •     nyomelem- ásványi anyag hiány
  •     gyengeségérzet, állandó fáradékonyság,
  •     idegesség, nyugtalanság, ingerlékenység
  •     rendszertelen, nem pihentető alvás
  •     szétszórtság, memóriazavarok, koncentrációs problémák
  •     enyhébb vagy súlyosabb bőrpanaszok, bőrviszketés
  •     rendszeres fejfájás

Természetesen ezeknek számtalan oka lehet, de ha nem találsz semmi kézzelfogható magyarázatot, akkor gondolhatsz az elsavasodásra.

Amennyiben pontosabban szeretnéd megtudni, mennyire vagy elsavasodva, akkor végezd el az otthon is elvégezhető elsavasodás tesztet!

elsavasodas teszt sav bazis egyensuly merese napfenyes gyogykozpont

„15 éve foglalkozom különböző diagnosztikai módszerekkel (íriszdiagnosztika, Voll-féle állapotfelmérés, vizuál diagnosztika). Várom azokat, akik nem csak a betegségük megjelenésekor szeretnének foglalkozni önmagukkal, hanem a komolyabb betegségtünetek kialakulása előtt képet akarnak kapni egészségi helyzetükről, testi-energetikai állapotukról.”

dr. Várhelyi Gábor

Szemtréner – Íriszdiagnoszta – vizuáldiagnosztika
Alternatív Masszázs és Mozgásterapeuta
Fülakupunktúrás Addiktológus