Dr. Hauschka kozmetika2020-11-04T21:47:25+01:00

Dr. Hauschka word and figurative mark; Dr. Hauschka Wort- und Bildmarke

A természetes bőrápolás átható élménye

Lazító kezelés

Dr. Hauschka Skin Care; Dr. Hauschka Kosmetik

Célja a tökéletes ellazulás, az egész testre harmonizáló hatással van. A kezelés központi történése a nyirokstimuláció, nem tartalmazza a tisztítást.

90 perc
13.000 Ft

Klasszikus kezelés

Dr. Hauschka Skin Care; Dr. Hauschka Kosmetik

A legteljesebb, legkomplexebb kezelési forma, a kezelés minden lépését magában foglalja, nemcsak az arcra, az egész testre kifejti hatását.

120 perc
16.000 Ft

Tisztító kezelés

Dr. Hauschka Skin Care; Dr. Hauschka Kosmetik

A kezelés központjában a tisztítás áll, de tartalmazza a nyirokstimulációt is, ami a Dr. Hauschka kezelés lelke.

90 perc
13.000 Ft

smink8

Valódi, belülről fakadó szépség

Dr. Hauschka kozmetika: egyedülálló megoldást nyújt a kozmetikában nőknek és férfiaknak egyaránt. Készítményei a bőr öngyógyító erőinek ösztönzésével segítik az egészséges, kiegyensúlyozott bőrműködést, az egyensúlytalanságok leküzdését. Hatékonyságukat a kiváló minőségű összetevőknek és az egyedülálló, ritmikus feldolgozási módnak köszönhetik, a bőr saját életerőit aktivizálja.

“A Dr. Hauschka kozmetika gyógyír a testnek és a léleknek. A kezelések során azt élem meg, hogy szeretve vagyok, elfogadnak és odafigyelnek rám. ” 

Bartha Andrea

A Dr. Hauschka kozmetika különleges mert…

Hauchka virág 2
  • 100%-ban természetes

  • A Dr. Hauschka készítmények a gyógynövények teljes életerejét hordozzák az egyedülálló, ritmikus feldolgozási módnak köszönhetően

  • A Dr. Hauschka készítményei a biodinamikusan termesztett gyógynövényeknek köszönhetően a teljes fizikai-lelki-szellemi emberre hatnak

  • Nem alakul ki függőség a bőr és a kozmetikai készítmények között. A bőr maga megtanul lépésről lépésre egészségessé válni, lélegezni, saját magát regenerálni.

  • A bőr öngyógyító folyamatait serkenti, nem pedig egyes anyagokat pótol (vitaminokkal, növényi hormonokkal, növényi zsiradékokkal, vízmegkötő anyagokkal).

A test ritmikus bedörzsölése
Dr. Hauschka olajokkal

A ritmus annyit jelent, mint „áramlás”. Minden életet a ritmus és a víz hordoz. Az emberi életfolyamatok is ritmusokból állnak. Ha az ember belső ritmusában nincs rendben valami, az betegséget okozhat. A kezeléssel a nem tudatos életfolyamatokat támogatjuk, amelyek újra összekapcsolnak a kozmosz rendjével.

Amíg a tenger hullámzása megnyugtatólag hat belső ritmusunkra, addig az elektronikus zene vagy a számítógép előtti munka károsan befolyásolja azt. Az egyensúlyt a ritmikus rendszer tudja kiegyenlíteni.

A Dr. Hauschka testkezelés a nyirokrendszerre irányul, a testben lévő áramlásokat segítve. Ahogy egyik mozdulatból alakul a másik, úgy segíti, erősíti az áramlást, a ritmikus rendszert a kiegyenlítő szerepében.

90 perc
11.000 Ft

Dr. Hauschka Skin Care; Dr. Hauschka Kosmetik

Smink 2

Dr. Hauschka sminktanácsadás

A Dr. Hauschka természetes és bőrkímélő dekorkozmetikumokat is készít, amelyeknek elsődleges célja az ember természetes szépségének kiemelése. Kollégáink szívesen megmutatják és segítenek Neked a bőrtípusodnak legmegfelelőbb kozmetikumok kiválasztásában és alkalmazásában.

Barna-Herrer Dorottya – Dr. Hauschka kozmetikus, sminktanácsadó

Az Iparművészeti Egyetemen végeztem textil, bőr szakon, díszleteket terveztem színdarabokhoz, sminkesként a legjobbaktól tanultam. A szépség keresése, szépítés, szépítkezés már gyerekkorom óta jelen volt az életemben. A természetes életmóddal való találkozásomat követően folyamatosan élt bennem a kérdés, hogy hogyan lehet minél egyszerűbben és természetesebben a nő belső szépségét megmutatni külsőleg is. A Dr. Hauschka tökéletes válasznak bizonyult. Különleges öröm ezekkel az élő elixírekkel dolgozni és megélni, hogy a kezelések éppoly gondossággal történnek, mint amilyen élők és varázslatosak maguk a kozmetikumok. Nap mint nap tapasztalom, hogy a kezelések megnyugtatják, ellazítják és valóban megszépítik vendégeimet.

herrerdora

Akik még Dr. Hauschkát használnak

mira sorvino

Mira Sorvino

KatieHolmes

Katie Holmes

Lauran bacall

Lauren Bacall

Annette Beningjpg

Annette Bening

Kristin Scott Thomas

Kristin Scott Thomas

Cate Blanchett

Cate Blanchett

Julia roberts

Julia Roberts

Dr. Hauschkával kapcsolatos cikkek

Miért a Hauschka?

A bőr egy univerzális szerv, tükrözi a belső embert, miközben érzékenyen reagál a külvilág hatásaira is. A bőr beburkolja az embert, határt képez bent és kint között, védelmet biztosít. Szerveink tevékenysége áthatja a bőrünket. A bőr kapcsolatot teremt

Szeretnél önmagad legjobb barátjává válni?

Csatlakozz a

7 napos

önszeretet kihívásunkhoz!

Napi 5 perccel megváltozhat minden!