Dr. Hauschka kozmetika2022-07-19T22:59:47+02:00

Dr. Hauschka word and figurative mark; Dr. Hauschka Wort- und Bildmarke

A természetes bőrápolás átható élménye

Lazító kezelés

Dr. Hauschka Skin Care; Dr. Hauschka Kosmetik

Célja a tökéletes ellazulás, az egész testre harmonizáló hatással van. A kezelés központi történése a nyirokstimuláció, nem tartalmazza a tisztítást.

90 perc
13.000 Ft

Klasszikus kezelés

Dr. Hauschka Skin Care; Dr. Hauschka Kosmetik

A legteljesebb, legkomplexebb kezelési forma, a kezelés minden lépését magában foglalja, nemcsak az arcra, az egész testre kifejti hatását.

120 perc
16.000 Ft

Tisztító kezelés

Dr. Hauschka Skin Care; Dr. Hauschka Kosmetik

A kezelés központjában a tisztítás áll, de tartalmazza a nyirokstimulációt is, ami a Dr. Hauschka kezelés lelke.

90 perc
13.000 Ft

smink8

Valódi, belülről fakadó szépség

Dr. Hauschka kozmetika: egyedülálló megoldást nyújt a kozmetikában nőknek és férfiaknak egyaránt. Készítményei a bőr öngyógyító erőinek ösztönzésével segítik az egészséges, kiegyensúlyozott bőrműködést, az egyensúlytalanságok leküzdését. Hatékonyságukat a kiváló minőségű összetevőknek és az egyedülálló, ritmikus feldolgozási módnak köszönhetik, a bőr saját életerőit aktivizálja.

“A Dr. Hauschka kozmetika gyógyír a testnek és a léleknek. A kezelések során azt élem meg, hogy szeretve vagyok, elfogadnak és odafigyelnek rám. ” 

Bartha Andrea

A Dr. Hauschka kozmetika különleges mert…

Hauchka virág 2
  • 100%-ban természetes

  • A Dr. Hauschka készítmények a gyógynövények teljes életerejét hordozzák az egyedülálló, ritmikus feldolgozási módnak köszönhetően

  • A Dr. Hauschka készítményei a biodinamikusan termesztett gyógynövényeknek köszönhetően a teljes fizikai-lelki-szellemi emberre hatnak

  • Nem alakul ki függőség a bőr és a kozmetikai készítmények között. A bőr maga megtanul lépésről lépésre egészségessé válni, lélegezni, saját magát regenerálni.

  • A bőr öngyógyító folyamatait serkenti, nem pedig egyes anyagokat pótol (vitaminokkal, növényi hormonokkal, növényi zsiradékokkal, vízmegkötő anyagokkal).

A test ritmikus bedörzsölése
Dr. Hauschka olajokkal

A ritmus annyit jelent, mint „áramlás”. Minden életet a ritmus és a víz hordoz. Az emberi életfolyamatok is ritmusokból állnak. Ha az ember belső ritmusában nincs rendben valami, az betegséget okozhat. A kezeléssel a nem tudatos életfolyamatokat támogatjuk, amelyek újra összekapcsolnak a kozmosz rendjével.

Amíg a tenger hullámzása megnyugtatólag hat belső ritmusunkra, addig az elektronikus zene vagy a számítógép előtti munka károsan befolyásolja azt. Az egyensúlyt a ritmikus rendszer tudja kiegyenlíteni.

A Dr. Hauschka testkezelés a nyirokrendszerre irányul, a testben lévő áramlásokat segítve. Ahogy egyik mozdulatból alakul a másik, úgy segíti, erősíti az áramlást, a ritmikus rendszert a kiegyenlítő szerepében.

90 perc
11.000 Ft

Dr. Hauschka Skin Care; Dr. Hauschka Kosmetik

Smink 2

Dr. Hauschka sminktanácsadás

A Dr. Hauschka természetes és bőrkímélő dekorkozmetikumokat is készít, amelyeknek elsődleges célja az ember természetes szépségének kiemelése. Kollégáink szívesen megmutatják és segítenek Neked a bőrtípusodnak legmegfelelőbb kozmetikumok kiválasztásában és alkalmazásában.

Barna-Herrer Dorottya – Dr. Hauschka kozmetikus, sminktanácsadó

Az Iparművészeti Egyetemen végeztem textil, bőr szakon, díszleteket terveztem színdarabokhoz, sminkesként a legjobbaktól tanultam. A szépség keresése, szépítés, szépítkezés már gyerekkorom óta jelen volt az életemben. A természetes életmóddal való találkozásomat követően folyamatosan élt bennem a kérdés, hogy hogyan lehet minél egyszerűbben és természetesebben a nő belső szépségét megmutatni külsőleg is. A Dr. Hauschka tökéletes válasznak bizonyult. Különleges öröm ezekkel az élő elixírekkel dolgozni és megélni, hogy a kezelések éppoly gondossággal történnek, mint amilyen élők és varázslatosak maguk a kozmetikumok. Nap mint nap tapasztalom, hogy a kezelések megnyugtatják, ellazítják és valóban megszépítik vendégeimet.

herrerdora

Dr. Hauschkával kapcsolatos cikkek

Miért a Hauschka?

A bőr egy univerzális szerv, tükrözi a belső embert, miközben érzékenyen reagál a külvilág hatásaira is. A bőr beburkolja az embert, határt képez bent és kint között, védelmet biztosít. Szerveink tevékenysége áthatja a bőrünket. A bőr kapcsolatot teremt

Puffadsz?
Súlyproblémád van?
Ég a gyomrod?

INGYENES tudásanyag