A csalán csíp – ezt a többség tapasztalatból tudja. Kevésbé ismert tény ugyanakkor, hogy a csalán számtalan gyógyító hatással rendelkezik, ezért érdemes megbarátkoznunk vele! Tudtad például, hogy fertőtlenítő, vízhajtó, gyulladáscsökkentő és vérnyomáscsökkentő hatása van? Kiválóan alkalmazható ízületi betegségek, reuma és köszvény esetén, de a hajhagymáid is meghálálják, ha csalánnal kezeled őket!

Legújabb videónkban a csalán különböző gyógyászati felhasználási lehetőségeiről és a csalántea-kúráról mesél gyógynövényszakértőnk, Csehi-Pogány Frida.

Ha érdekelnek a tisztítókúrák, figyelmedbe ajánljuk 7 hatékony és természetes tisztítókúra című INGYENES tudásanyagunkat, melyben a csalántea-kúra mellett 6 másik egyszerű és jól bevált tisztítókúra részletes leírását és felhasználási javaslatát is megtalálod! Iratkozz fel még ma, és máris kapod az első levelet!

Videónk nem helyettesíti a megfelelő szakember felkeresését és az általuk összeállított, személyre szabott terápiás módszerek alkalmazását!

Ismerd meg a videóban szereplő szakemberünket: Csehi-Pogány Frida – hajgyógyász, fejmasszőr, gyógynövényszakértő

Ha szeretnél többet megtudni a különböző gyógynövények felhasználási lehetőségeiről, illetve a természetes gyógymódokról, nézd meg Frida többi videóját is!


A vegán táplálkozás alapjai

A vegán táplálkozás alapjai

Az egészséges életmód egyik tartóoszlopa a helyes étrend, ami egyre több szakértő szerint, és szerintünk is nem más, mint a […]

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…