Amikor megérkezik a náthás-köhögős betegségek időszaka, sokat segíthetnek a gyógynövények. A köhögéscsillapító szirupok nagyon hatásosak, csak hát nem mindig finomak, amit főleg a gyerekek nehezményeznek….

Gyógynövényszakértőnk, Csehi-Pogány Frida legújabb videójában egy olyan köhögéscsillapító szirup elkészítését mutatja be, amely rendkívül hatékony, adalékanyagoktól mentes és imádni fogja az egész család! Tarts velünk, garantált a sikerélmény!

A köhögés elleni szirup receptje:
4 dl víz
4 dl nádcukor
2 ek kakukkfű
2 ek lándzsás útifű

A vizet a nádcukorral lassú lángon sziruppá főzzük. Levesszük a tűzhelyről és beletesszük az apróra felvágott szárított vagy friss gyógynövényeket, majd lefedjük és hagyjuk teljesen kihűlni. Miután kihűlt, átszűrjük a szirupot és jól kinyomkodjuk a leveleket. Üvegbe töltve és hűtőben tárolva kb. 7-10 napig áll el.


ISMERD MEG a videóban szereplő szakértőnket: Csehi-Pogány Frida hajdiagnoszta, fejmasszőr és gyógynövényszakértő

Videónk nem helyettesíti a megfelelő szakemberek felkeresését és az általuk összeállított, személyre szabott terápiás módszerek alkalmazását!

Munkánk során arra törekszünk, hogy közvetlen, barátságos és bizalomteljes hangulatot teremtsünk, ezért vendégeinknek is felajánljuk a tegeződést. Videóinkban is ezt a hangulatot szeretnénk átadni, ezért döntöttünk a tegeződés mellett. Bízunk benne, hogy videóinkban mindenki talál legalább egy hasznos tanácsot vagy gondolatot! Ha van ötleted, kéünk, írd meg kommentben, milyen témában látnál tőlünk videókat! Találkozzunk személyesen is a Napfényes Gyógyközpontban!

Ha szeretnél többet tudni…

YouTube csatornánkon rendszeresen megosztunk olyan videókat, melyekben Frida bemutatja kedvenc gyógynövényeit, illetve felhasználási módjukat. Ha érdekel a fitoterápia és szeretnéd természetes készítményekkel gazdagítani házi patikádat, nézd meg a többi videót is!

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…