Sörélesztőpehely, tahini, bulgur, kókusztej, vöröslencse…. hozzávalók, amelyek egy vegán kamrából sem hiányozhatnak! De mire és hogyan használhatod őket?

Gyógynövényszakértőnk, Csehi-Pogány Frida a fitoterápia mellett a növényi étrendnek is lelkes és elkötelezett híve, számos videót készített már a vegánság előnyeiről, az életmódváltást megkönnyítő tippekről. Legújabb videójában bemutatja, hogy saját tapasztalata szerint milyen élelmiszereket érdemes mindig a kamrában tartani és azt is elárulja, hogy hogyan szokta felhasználni azokat. Emellett megnézheted, hogyan készít el Frida egy nagyon egyszerű, ám annál finomabb tahini mártást!  

Ismerd meg a videóban szereplő szakértőnket: Csehi-Pogány Frida, hajdiagnoszta, fejmasszőr, gyógynövényszakértő


Ha életmódváltás, akkor Napfényes életmódtábor!

Szeretettel várunk az 5 napos Napfényes életmódtáborban, ahol orvosok és természetgyógyászok vezetésével, gyönyörű környezetben és jó társaságban ismerkedhetsz meg egy tudatosabb, egészségesebb és természetesebb életmód alapjaival! A táborban érdekes előadásokkal, izgalmas gyakorlati foglalkozásokkal, főzőkurzussal és meglepetésprogramokkal várunk!

A helyszínen előadást tart Váradi Tibor, mellette pedig a videóban szereplő Csehi-Pogány Fridával, illetve az ismert vegán séffel, Kovács Zoltánnal is találkozhatsz majd! 


Ha többet szeretnél tudni…

Olvasd el a növényi étrend előnyeiről szóló cikksorozatunkat!

Figyelmedbe ajánljuk továbbá az egészséges életmódhoz kapcsolódó, a honlapunkon ingyenesen elérhető tudásanyagainkat!

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…