Talán emlékszel még iskoláskorodból, hogy voltak, akik már úgy érkeztek elsőbe, hogy maguktól megtanultak olvasni és szuper volt a helyesírásuk, mások pedig egész általános iskola alatt (vagy akár még tovább) küzdöttek a betűkkel. Voltak a matekzsenik, és voltak azok, akiknek a szeme előtt táncoltak a számok és csak azért sem álltak össze értelmes feladattá. 

Ma már számos út létezik a tanulási nehézségek szűrésére és a gyerekek, illetve felnőttek támogatására. Legújabb videónkban a Napfényes Gyógyközpontban is elérhető Extra Lesson fejlesztőpedagógiai módszert mutatja be két szakemberünk, Kelemen Zsuzsanna és Lengyel-Hanga Beatrix. Érdemes meghallgatnod őket, a remény karnyújtásnyira van!

Ha szeretnél többet tudni….

Ha a videónk felkeltette az érdeklődésedet, gyere el Tanulj könnyedén! című, 1 alkalmas workshopunkra, ahol Zsuzsa és Bea nem csupán hasznos információkat oszt meg a tanulási zavarok jeleiről és a fejlesztés lehetőségeiről, de gyakorlatban is kipróbálhatod azokat az Extra Lesson gyakorlatokat, melyekkel akár otthon is támogathatod a gyermeked fejlődését. A workshopot nem csak szülőknek és pedagógusoknak ajánljuk, de azoknak a felnőtteknek is, akik maguk is valamilyen tanulási zavarral küzdenek!

Tanulj könnyedén workshop

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…