Hogyan lehet vigyázni a hátunkra, derekunkra, gerincünkre ha sokat ülünk egyhelyben? A helyes üléspozíció önmagában nem segít ilyenkor. Mutatunk pár gyakorlatok és megoldást, amit ha rendszeresen végzel elkerülheted vagy megszüntetheted a problémákat.

0:00 Bevezető
0:30 Ülő munka hatása a hátra?
1:33 Mi a baj a sokáig üléssel?
2:11 Mi az, ami segít.
3:03 A helyes ülő pozíció
3:48 A helyes nyújtózkodás
5:06 Tekeredő mozdulatok veszélye
6:59 Elköszönés

ONLINE GERINCTORNA minden csütörtökön 18:00-19:00

Gyere el az online gerinctornára, és tanuld meg, mit tehetsz a gerinced egészségéért, hogyan enyhítheted a gerincproblémákhoz köthető kellemetlen tüneteket, illetve hogyan előzheted meg a kialakulásukat. Továbbra is várunk mindenkit szeretettel minden csütörtökön!

Jelentkezés>>

Szakembereink:

JÁKI ZOLTÁN – Gyógymasszőr, ritmikus masszőr

Komolyabb hát fájdalom vagy derék fájdalom esetén, balesetek, műtétek után, porckorongsérv tüneteivel keresd gyógytornászunkat:

ZSEDÉNYI-ANNUS BERNADETT – Gyógytornász, fizioterapeuta

BICZÓK CSABA – Talpmasszázs, svédmasszázs, köpölyözés

VITUS ISTVÁN – Svédmasszázs, reflexológia, fejmasszázs 

Szerzői jogok

A honlap oldalai teljes egészében együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a honlap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.
A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A kiadó követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.
További információ