• Kíváncsi vagy rá, hogyan függ össze az inzulinrezisztencia a maximalizmussal és az önelfogadás nehézségeivel? 
  • Mi lehet a lelki oka annak, hogy ez a betegség különösen gyakori a gyermekáldás előtt álló nőknél? 

Az elmúlt években rohamosan nőni kezdett az inzulinrezisztenciában érintettek száma, ami azért is szomorú, mert a kezeletlen inzulinrezisztencia idővel könnyen 2-es típusú cukorbetegséggé alakulhat. 

MInt azt már megszokhattátok, a fizikai gyógymódok mellett mindig nagy hangsúlyt fektetünk a betegségek lelki hátterére. Legújabb videónkban Laukó-Biró Anna, a Napfényes Gyógyközpont kineziológusa foglalja össze, hogy a megfigyelések szerint milyen lelki témák fedezhetők fel az inzulinrezisztenciával küzdő betegeknél. A videó második felében hasznos önismereti kérdéseket is találsz, melyek segítenek közelebb kerülni a betegség lelki okaihoz! 

Ismerd meg a videóban szereplő szakemberünket: Laukó-Biró Anna kineziológus


Életmódváltás – az inzulinrezisztencia természetes gyógymódja

Az inzulinrezisztencia tipikusan az a betegség, ami életmódváltással rendkívül jól kezelhető, és így megelőzheted a 2-es típusú cukorbetegség kialakulását! 

Ha Te is érintett vagy, szeretettel várunk az 5 napos Napfényes életmódtáborban 2023. április 26-30. között, ahol orvosok és természetgyógyászok vezetésével, gyönyörű környezetben és jó társaságban ismerkedhetsz meg egy tudatosabb, egészségesebb és természetesebb életmód alapjaival! A táborban érdekes előadásokkal, izgalmas gyakorlati foglalkozásokkal, főzőkurzussal és meglepetésprogramokkal várunk!

A helyszínen előadást tart Váradi Tibor, de a Gyógyközpont videóiban rendszeresen szereplő Csehi-Pogány Fridával, illetve az ismert vegán séffel, Kovács Zoltánnal is találkozhatsz majd! 


Ha többet szeretnél tudni…

Cukorügyek, cukorbajok előadás

Cukorügyek, cukorbajok előadás

Cukorügyek, cukorbajok előadás – A cukorbetegség és az inzulinrezisztencia megelőzése és szelíd gyógymódjai
2023. szeptember 15. péntek 17:00-20:00
Részvételi díj: 5 000 Ft

A Napfényes Egészségkalauz sorozat 4. kötetében a cukorbetegség és az inzulinrezisztencia megelőzéséről és szelíd gyógymódjaról olvashatsz.

Ízelítő a tartalomból:

  • A betegségre utaló jelek, tünetek
  • Alternatív diagnosztikai lehetőségek
  • A helyes életmód jelentőségéről
  • Természetgyógyász módszerek
  • A betegség lelki háttere
Cukorbetegség és inzulinrezisztencia

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…