Önismereti tábor

2024. május 2-5.
(csütörtök-vasárnap)

Részvételi díj: 105.000 Ft

Lemondási határidő: április 25.
(A lemondási határidő után 30.000 Ft lemondási díjat számítunk fel.)

Jelentkezem

Helyszín: Piliscsaba
Ellátás:
teljes ellátás
Elhelyezés: 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban

A tábor szakmai vezetői:

Bognárné Náhori Zsanett

Bognárné Náhori Zsanett
Kineziológus, önismereticsoport-vezető

Csehi István

Csehi István
Coach, önismereti tanár

A tábor helyszíne

A piliscsabai Cosmos Ökopanzió táboraink állandó helyszíne, ahol vendégeink 2-3 fős, fürdőszobás (zuhanyzó, vécé) szobákban kapnak elhelyezést. Az előadások és csoportfoglalkozások a különböző közösségi terekben zajlanak, a pihenésről pedig szauna, medence, számos kertibútor és az utánozhatatlan pilisi levegő  gondoskodnak. A csendes panzió a főúttól távol, az erdő közvetlen közelében helyezkedik el, ahova sétáink vezetnek majd.

Erdő

Early Bird akció!

2024. március 4-én, hétfőn 8 órakor nyitjuk meg a jelentkezést a májusi önismereti táborba. Early Bird akciónk keretében az első 5 befizető 105.000 helyett 95.000 forintos áron biztosíthatja részvételét a táborban!
Csapj le a lehetőségre!

Szeretettel várunk a Napfényes önismereti táborban, ahol kiváló szakemberek vezetésével, változatos programok mellett és inspiráló társaságban kerülhetsz közelebb önmagadhoz!

Az önismereti táborban találkozhatsz Váradi Tiborral is, aki előadással és meglepetés programmal is készül! 

Az önismereti tábor célja:

 • rendszerezett ismeretekre tegyél szert, ami biztos alapot ad az önismeretben való fejlődéshez;
 • a tudás mellett élményt kapj az önismeret felszabadító folyamatáról;
 • jobban ráláss életed fő témáira és összefüggéseire;
 • megtapasztald, mennyire inspiráló közösségben haladni az önismereti úton;
 • hiteles és tapasztalt, a közösségi önismeretben jártas szakembereket ismerj meg.

Miért van szükség önismeretre?

Képzeld el, hogy ledobnak egy ismeretlen tájra, azzal a küldetéssel, hogy juss el egy adott célpontra. Nagyon nem mindegy, milyen ismeretekkel, felszereléssel és erőnléttel vágsz neki az útnak, igaz? Látod-e a célt? Van-e nálad iránytű és térkép? Vannak-e társaid, akikkel segítitek egymást? Tudod-e, hogyan építhetsz magadnak menedéket, és hol találsz gyógyszert, ha megbetegszel?

Ha az életünk megfeleltethető ennek a küldetésnek, az önismeret az az „iskola”, amely felkészít, hogy sikeresen célba érjünk és még élvezzük is az utazást! Segít tisztábban látni, mik az erősségeink és hol van még szükségünk változásra, fejlődésre. Lehetőséget nyújt, hogy mélyebb és szeretetteljesebb kapcsolatba kerüljünk önmagunkkal, az egyetlen „társsal”, aki végig velünk van az úton. Segít feltérképezni az életünk eseményei közötti mélyebb összefüggéseket, és ezáltal kezünkbe venni a sorsunk alakítását.

Jelentkezem

Életed új iránytűje rád vár!

4-es alap

A Napfényes önismereti táborban új iránytűt kapsz az utazáshoz, hogy harmóniába kerülj önmagaddal, az embertársaiddal, a természettel és a természetfelettivel! 

A tábor tematikáját úgy állítottuk össze, hogy lefedje az életed legfontosabb területeit, ahol a leghamarabb szembesülsz azzal, ha rossz irányba tartasz:

 • egészséges önszeretet, önbecsülés, önértékelés;

 • a jól működő párkapcsolat titkai;

 • az anyagival, a pénzzel való helyes viszony, a bőségtudat kulcsai;

A Napfényes Gyógyközpontban holisztikus szemlélettel dolgozunk és természetesen erre számíthatsz az önismereti táborban is! A transzcendenssel való harmonikus viszony kulcsait keressük majd valamennyi témával kapcsolatban.

Neked szól az önismereti tábor, ha:

 • párkapcsolati krízisben vagy, vagy éppen régóta nem találod a párodat;

 • úgy érzed, nem te vagy az életed főszereplője;

 • visszatérő mintázatokat figyeltél meg az életedben (pl. párkapcsolati vagy munkahelyi kudarcok, anyagi problémák stb.);

 • örömtelennek érzed az életed, elborít a kötelesség;

 • úgy érzed, elvesztél az anyaságban és nem találod önmagad;

 • volt az életedben egy olyan sorsesemény, amit nem tudsz feldolgozni;

 • gyakori betegségek, balesetek nehezítik az életedet.

Jelentkezem

Az önismeret egy társasutazás!

A mai világ a magányos farkasokat támogatja, ezért elfeledkeztünk a közösségi lét kincseiről. Pedig a közösségi lét megadhatja azt az élményt, hogy nem vagyunk egyedül, vannak, akikre számíthatunk és akik számítanak ránk. Hiszünk abban, hogy az önismeret egy társas folyamat, és egy bizonyos ponton csak akkor juthatunk túl, ha megtaláljuk a megfelelő partnereket! A társaink között ott vannak a családtagjaink, a barátaink, a kollégáink, a terapeutáink, és azok az emberek is, akikkel egy-egy csoportos terápia vagy akár egy tábor idejére szövetkezünk, hogy együtt haladunk a cél felé!

Miért válaszd a Napfényes önismereti tábort?

A Napfényes önismereti tábor különlegessége, hogy nem egy-egy ember, hanem egy egész csapat áll a háttérben! 2008 óta dolgozunk együtt, egyre többen, egyre többféle módszer tudását és tapasztalatait egyesítve, a valóban holisztikus gyógyítást megcélozva. Mi, a Napfényes Gyógyközpont munkatársai azonban nem csupán egymás mellett dolgozunk, tudatos célunk, hogy közösséget alkossunk, melyben egyre jobban megismerjük önmagunkat és egymást is!

Minden munkatársunk, akivel az önismereti táborban találkozol majd, magával hozza nem csak azt a szakmai szemléletet, amelyben egybefonódnak a társterületek tapasztalatai, de azt az élményt is, hogy mennyire lelkesítő dolog egy közösségben haladni az önismereti úton!

Jelentkezem

Hogyan zajlik a Napfényes önismereti tábor?

A tábor során színvonalas előadásokon és izgalmas, kreatív, lelkileg megmozgató kiscsoportos foglalkozásokon vehetsz részt, ezek mellett pedig különféle szórakoztató programokkal is készülünk. És persze közben egyre közelebb kerülünk önmagunkhoz és egymáshoz, hogy a tábor végére megszülessen egy támogató közösség!

Ízelítő a tábor programjaiból:

 • előadások (önszeretet, párkapcsolat, anyagiak témában)
 • „Kérdezz-felelek” – esténként megválaszoljuk az előadások alapján felmerülő kérdéseiteket
 • kiscsoportos önismereti foglalkozások
 • természetjárás minden nap
 • reggeli gerinctorna, légző- és energetizáló gyakorlatok
 • változatos esti programok: filmklub, csapatépítő és társasjátékok, örömzene
 • szaunázás mint lehetőség

Önismereti táborunk résztvevői teljes ellátást kapnak! Az egészéges és finom, vegán fogásokról
a Napfényes Étterem és a Napfényes Cukrászat
gondoskodik.

Napfényes Étterem

Miben változik az életed, ha eljössz a Napfényes önismereti táborba?

 • új alapokra helyezheted az életed;

 • megismerhetsz egy letisztult értékrendet, amely valóban iránytűként segíthet az életben;

 • nagyobb tudatosságra tehetsz szert az élet minden területén;

 • tisztábban láthatod az életed nagy kihívásait és erőforrásait;

 • új, helyes célokat tűzhetsz ki;

 • új megvilágításban láthatod életed sorseseményeit és így könnyebben megértheted az üzenetüket;

 • tudatosabban haladhatsz a kiteljesedés felé.

Jelentkezem

Rólunk mondták…

„Nagyon jó csapat gyűlt itt össze, úgyhogy teljes mértékben meg vagyok elégedve! Nagyon jó volt a csoportfoglalkozásokon hallani a többiek tapasztalatait, mi is ébredtünk, gyógyultunk rajtuk keresztül. Nagyon szép a környezet, nagyon támogató a közösség, jól össze van állítva a program, amiben pihenésre is van idő.
(Reni)

„Gyönöyrű volt az egész tábor! Nagyon mély, nagyon sok felismerést hozott magammal kapcsolatban, és sok támogatást kaptunk mindehhez. Új barátokat, új társakat szereztem ebben a négy napban!  
(Attila)

„Nagyon tetszett Váradi Tibor előadása, de az egész tábor nagyon jól fel volt építve. Nagyon zárkózott ember vagyok, ezért is jöttem ide, hogy ebben változzak és ne zárjam be magam a saját világomba. Nagyon sokat segítettek ebben a kiscsoportos foglalkozások. Nagy szeretettel ajánlom a tábort mindnekinek, hiszen amíg élünk, tanulunk!”
(Judit)

„Azt tetszett a legjobban a táborban, hogy gyakorlati fogódzkodókat kaptam a tudatos önismereti munkához. Az is felmerült bennem, hogy milyen jó lenne, ha mindez az alaptanterv része lehetne. MIndenkinek szüksége lenne erre a tudásra, aki keresi a boldogságot az életében.
(Zsanett)

„Nagyon jó élmény volt itt lenni, de éreztem is már előtte, hogy nagy szükségem van elindulni az önismeret és az önszeretet útján. Sok könyvet olvastam már az önismeret témájában, de teljesen más itt lenni jó társaságban, vezetett foglalkozásokon, nagyon jó szakemberekkel. Egyedül, könyvek segítségével csak egy bizonyos pontig juthatunk el, nem fognak felszínre jönni azok a témák, amik itt megmutatkoztak. „
(Bernadett)

Jelentkezés az Early Bird akció keretében

Jelentkezés

Iratkozz fel, hogy értesíthessünk a tábor indulásáról! 

GYKP workshop érdeklődők

Érdeklődés workshop iránt

Ha valamelyik workshopunk érdekel, ezen az űrlapon keresztül jelezheted felénk. Workshopjainkat az érdeklődők számának megfelelően indítjuk! Köszönjük, ha jelzed ezt nekünk. 

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…