AZ EGÉSZSÉGES ÖNÉRVÉNYESÍTÉSTŐL AZ ÖNÁTADÁSIG

hatarok ws

2023. február 25., március 4. és 11.

szombat 14:00-18:00

3 alkalmas

Jelentkezem
  • Úgy érzed, nehezen állsz ki magadért?
  • Befolyásolhatónak tartod magad?
  • Állandó készültségi állapotban töltöd a napjaidat?
  • Kínosan kerülöd a konfliktusokat?
  • Néha úgy érzed, kihasználnak?
  • Szétfolynak a napjaid, nincs ritmusod és mindenhonnan elkésel?
  • Meggyőződésed, hogy végül csak magadra számíthatsz?

A határproblémáknak számtalan arca van, de mind alapvetően meghatározzák a kapcsolatodat önmagaddal és a többi emberrel. Akár túlságosan elmosódottak a határaid, akár túl merevek, nehezebb lesz megélned a kölcsönös szeretetet és tiszteletet a kapcsolataidban.

A workshop tematikája

Ezen a workshopon a különböző határtípusokról és a leggyakoribb határproblémákról lesz szó.

Emellett megvizsgáljuk, hogyan hatnak ránk a fiatalon átélt határsértések, és azt is, miért kell megerősítenünk a határainkat ahhoz, hogy szabadon, szívből adhassunk másoknak szeretetet, figyelmet, törődést.

Egyéni szinten feltárjuk, hogy a résztvevőknél mi vezetett a határproblémák kialakulásához, és a workshop biztonságos közegében lehetőség lesz ezeknek a feloldására is.

Fontos tudnod, hogy a határproblémák többnyire védekező mechanizmusként működnek és a túlélést szolgálták, most azonban megakadályozzák a szeretetteljes kapcsolódást. Ha úgy gondolod, eljött az ideje, hogy túlélés helyett most már az életet válaszd, a workshopon fontos kulcsokat kaphatsz a változáshoz!

Nézd meg 2 videónkat bevezetésképpen a Határok workshophoz!

ws hatarok datum nelkul

Szeretettel várunk!

Vélemények a határok workshopról

„A Határok workshop életem egyik legnehezebb szakaszában segített.
Össze voltam zavarodva, nem tudtam, kivel hogyan beszéljek, vagy hogy kifejezhetem-e a dühömet, amit sajnos sokszor éreztem mások felé. Utóbb rájöttem, főleg akkor haragudtam, amikor valaki megsértette a határoaimat, csak erre nem voltam tudatos.
A workshop óta levetettem a páncélomat, amivel állandóan védtem magamat, és most már egy virágos kert vesz körül, szép fa kerítéssel, amin van egy kapu, amit, ha akarok kinyitok, ha akarok bezárok. És a legjobb érzés, hogy egyre többször engedek be másokat a kertembe. Hálás szívvel ajánlom mindenkinek ezt a workshopot!”
(Tünde)

„Nemrég vettem részt a Határok workshopon, és óriási élmény volt, hogy itt ráláthattam az általam eddig évtizedekig cipelt témára. Olyan volt, mintha a workshop végére levettek volna rólam egy terhet. Köszönöm.”
(Mariann)

„A 70-es években születettek generációjához tartozom. A rendszerváltás idején hirtelen ‘felszabadult’ a világ; az ölünkbe hullott szabadság azonban sokuknak a korláttalanság, a fogódzók elvesztésének szorongását hozta. Így nem csoda, hogy az életemet átszövik a határproblémák. Persze ezt csak a Határok workshopon ismertem fel – mint ahogy azt is, hogy a gyerekkorból hozott minták és traumák hogyan korlátozták a mindennapokban, hogy magam mellett döntsek.
Kriszta és Borisz értően, együttérzően hordozta a határok meghúzásától rettegő, vagy éppen a határsértést önvédelemként használó, rejtőzködő önmagunkat. Megmutatták a szabadság és felelősségvállalás útját, ami a saját és mások határainak felismerésén és tiszteletben tartásán át vezet. Szívből ajánlom ezt a tanfolyamot, de csak azoknak, akik valóban meg szeretnék változtatni az életüket.”
(Gabriella)

A workshopot vezetik:

Bratinané Lazányi Krisztina
Bratinané Lazányi Krisztina családi tanácsadó, családi és párkapcsolati mediátor
Nagy Gábor Borisz
Nagy Gábor BoriszCsaládterapeuta, családi és párkapcsolati mediátor

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…