Határok workshop

AZ EGÉSZSÉGES ÖNÉRVÉNYESÍTÉSTŐL AZ ÖNÁTADÁSIG

Határok workshop

2024. április 6-7., szombat-vasárnap, 10:00-17:00
2 alkalmas

40.000 Ft

Jelentkezem

FIGYELEM! A több alkalmas workshopjainknál sem betegség, sem hiányzás esetén nem áll módunkban visszafizetni a már befizetett részvételi díjat. Arra azonban lehetőség van, hogy a következő workshopon fél áron részt vehessenek azok a vendégeink, akik az előzőt valamilyen okból nem tudták befejezni.

  • Úgy érzed, nehezen állsz ki magadért?
  • Megfelelési kényszer uralja a kapcsolataidat?
  • Állandó készültségi állapotban töltöd a napjaidat?
  • Kínosan kerülöd a konfliktusokat?
  • Nem tudod megélni a dühöt mások felé?
  • Szétfolynak a napjaid, nincs ritmusod és mindenhonnan elkésel?
  • Meggyőződésed, hogy végül csak magadra számíthatsz?

A határproblémáknak számtalan arca van, de mind alapvetően meghatározzák a kapcsolatodat önmagaddal és a többi emberrel. Igazi szeretet csak a szabadsággal együtt születhet meg a kapcsolatainkban, a szabadság pedig kéz a kézben jár az egészséges határokkal.

A workshop tematikája

Ezen a workshopon a leggyakoribb határproblémákról, illetve azok kialakulásáról lesz szó.

Emellett megvizsgáljuk, hogyan hatnak ránk a fiatalon átélt határsértések, és azt is, miért kell megerősítenünk a határainkat ahhoz, hogy szabadon, szívből adhassunk másoknak szeretetet, figyelmet, törődést.

Egyéni szinten feltárjuk, hogy a résztvevőknél mi vezetett a határproblémák kialakulásához, és a workshop biztonságos közegében lehetőség lesz ezeknek a hatásoknak a feloldására is. Fontos tudnod, hogy a határproblémák többnyire védekező mechanizmusként működnek és a túlélést szolgálták, most azonban megakadályozzák a szeretetteljes kapcsolódást. Ha úgy gondolod, eljött az ideje, hogy túlélés helyett most már az életet válaszd, a workshopon fontos kulcsokat kaphatsz a változáshoz!

ws hatarok datum nelkul

Ha szeretnél elmélyedni a témában, figyelmedbe ajánljuk az alábbi bejegyzéseinket:

Vélemények a Határok workshopról

„Nagyon komoly felismeréseket és változásokat hozott nekem ez a workshop, ráadásul egy olyan, évtizedek óta nem mozduló témámat is gyógyította, amiről nem is sejtettem, hogy köze van a határokhoz. Kriszta és Borisz óriási szeretettel, empátiával és támogatással volt jelen számunkra. Maga a workshop nagyon gyakorlatias volt, egy pillanatra sem unatkoztam. Több hónap távlatából mondhatom, hogy maradandó változást hozott, mindenkinek ajánlom!”

(Emőke)

„A Határok workshop életem egyik legnehezebb szakaszában segített.
Össze voltam zavarodva, nem tudtam, kivel hogyan beszéljek, vagy hogy kifejezhetem-e a dühömet, amit sajnos sokszor éreztem mások felé. Utóbb rájöttem, főleg akkor haragudtam, amikor valaki megsértette a határoaimat, csak erre nem voltam tudatos.
A workshop óta levetettem a páncélomat, amivel állandóan védtem magamat, és most már egy virágos kert vesz körül, szép fa kerítéssel, amin van egy kapu, amit, ha akarok kinyitok, ha akarok bezárok. És a legjobb érzés, hogy egyre többször engedek be másokat a kertembe. Hálás szívvel ajánlom mindenkinek ezt a workshopot!”
(Tünde)

„Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elmentem a Határok workshopra. Mindenkinek ajánlom. Kriszta és Borisz együttérző kedvességgel és szakmai profizmussal olyan légkört teremtettek, ahol a legmélyebb, évek óta hurcolt, eltemetett határsértési fájdalmak tudtak felszínre jönni és gyógyulni. Egyszerre volt nagyon mély és nagyon emberi. Egy gyerekkoromban átélt traumatikus esemény tudott itt gyógyulni. Dolgoztam már vele sokszor, sok helyen, de itt ebben a közösségben olyan mély szinten tudtam dolgozni vele, ahogy előtte soha. Ez felszabadított. Azóta képes vagyok szeretni és szeretve lenni. Szerintem egy alapvető workshop mindenkinek, akit valamikor bántalmaztak akár fizikailag, akár szavakkal, de annak is, aki mások határait lépte át. Igazán gyógyulni együtt tudunk és ehhez itt minden adott.”
(Marianna)

„A 70-es években születettek generációjához tartozom. A rendszerváltás idején hirtelen ‘felszabadult’ a világ; az ölünkbe hullott szabadság azonban sokuknak a korláttalanság, a fogódzók elvesztésének szorongását hozta. Így nem csoda, hogy az életemet átszövik a határproblémák. Persze ezt csak a Határok workshopon ismertem fel – mint ahogy azt is, hogy a gyerekkorból hozott minták és traumák hogyan korlátozták a mindennapokban, hogy magam mellett döntsek.
Kriszta és Borisz értően, együttérzően hordozta a határok meghúzásától rettegő, vagy éppen a határsértést önvédelemként használó, rejtőzködő önmagunkat. Megmutatták a szabadság és felelősségvállalás útját, ami a saját és mások határainak felismerésén és tiszteletben tartásán át vezet. Szívből ajánlom ezt a tanfolyamot, de csak azoknak, akik valóban meg szeretnék változtatni az életüket.”
(Gabriella)

A workshopot vezetik:

Bratinané Lazányi Krisztina
Bratinané Lazányi Krisztina családi tanácsadó, családi és párkapcsolati mediátor
Nagy Gábor Borisz
Nagy Gábor BoriszCsaládterapeuta, családi és párkapcsolati mediátor

Iratkozz fel, hogy értesíthessünk, ha felszabadul egy hely a workshopra, illetve új időpontot hirdetünk meg! 

GYKP workshop érdeklődők

Érdeklődés workshop iránt

Ha valamelyik workshopunk érdekel, ezen az űrlapon keresztül jelezheted felénk. Workshopjainkat az érdeklődők számának megfelelően indítjuk! Köszönjük, ha jelzed ezt nekünk. 

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…

2024-02-26T11:12:16+01:00

Megosztom a cikket