Nagy örömünkre szolgál, hogy 2023. október 26-29. között megrendezésre kerül a Napfényes önismereti tábor! Ennek apropójából készült az alábbi videónk, de a tábortól függetlenül mindenki számára érdekes és tanulságos lehet, aki nyitott az önismeretre, de kérdései vannak, hogy merre induljon, milyen módszert válasszon, és egyáltalán: van-e értelme az egész folyamatnak?

A videóban önismereti táborunk két szakmai vezetője, Bognárné Náhori Zsanett és Csehi István mesélnek arról, mit jelent számukra az önismeret, milyen személyes élmények terelték őket ebbe az irányba, illetve arról is, hogy milyen plusz ajándékai vannak, ha egy csoport tagjaként indulunk el az önismeret útján. Vigyázat, erősen lelkesítő tartalom!

Ismerd meg a videóban szereplő szakembereinket:
Bognárné Náhori Zsanett, kineziológus és önismereticsoport-vezető
Csehi István, coach, önismereti tanár

Gyere velünk egy önismereti társasutazásra!

Az önismeretre is igaz, hogy jobb együtt, mint egyedül! Ha tapasztalt szakemberek vezetésével, inspiráló közösségben, néhány napra a világ zajától elvonulva szeretnéd megtenni a következő lépést, a Napfényes önismereti tábort Neked találták ki!
A táborban találkozhatsz Váradi Tiborral is, aki előadással és meglepetés programmal is készül a résztvevők számára!

A tábor tematikája 3 kulcsfontosságú téma köré épül:
– egészséges önszeretet, önbecsülés, önértékelés;
– a harmonikus párkapcsolat titkai;
– az anyagi világhoz, pénzhez fűződő helyes viszony,a bőségtudat kulcsai.

Figyeld honlapunkat, ahova folyamatosan töltjük fel a részleteket! A jelentkezés augusztus 28-án idul Early Bird kedvezménnyel!

 
Önismereti tábor

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…