Barna-Herrer Dorottya – Hauschka kozmetikus

barna herrer dorottya dr hauschka kozmetikus

Barna-Herrer Dorottya – Dr. Hauschka kozmetikus, sminktanácsadó

Az emberek külső és belső harmóniájának megteremtésével, szépségével foglalkozom több, mint 20 éve. A Dr. Hauschka termékek, az érintés művészete által segítem, hogy a hozzám forduló hölgyek és urak megtalálják saját külső és belső értékeiket. Szeretettel várom azokat kezeléseimre, akik szeretnének a finom, ritmikusan ismétlődő mozdulatok által közelebb kerülni saját belső ritmusukhoz, lényegükhöz.

Milyen esetben érdemes hozzám fordulni?

 • Kamaszoknál a hormonális változások miatt jelentkező problémás bőr esetén a rendszeres Dr. Hauschka kozmetikai kezelések nagyon szépen helyreállítják a bőr egyensúlyi állapotát. Ilyenkor mindig nagyon fontos az otthoni arcápolás is a jó eredmények eléréséhez.
 • A túlérzékeny és irritált bőrt is nagyon szépen lehet harmonizálni a Dr. Hauschka kezelések által.
 • A testkezelést azok számára ajánlom, akiknek valamilyen nehézségük van egy-egy életerülen, például nehezen megy a változás, legyen az akár munka, vagy párkapcsolat terén. A testkezelés segíti az ellazulást, a stresszoldást, és ez szépen megmozdítja az elakadt életterületet is.
 • Segítek meghatározni a bőröd állapotát, hogy a legmegfelelőbb Dr. Hauschka termékekkel ápolhasd bőrödet, és az újra a normál állapotába kerülhessen.
 • A Dr. Hauschka kezelések segítenek harmóniába kerülni Önmagaddal és a világgal.
 • Ha kimerült vagy vagy szeretnél relaxálni, feltöltődni, a kezelések finom érintései visszasegítenek a saját belső ritmusodhoz.

Alkalmazott módszerek:

Dr Hauschka kozmetikai kezelések

 • Dr. Hauschka arckezelés
 • Dr. Hauschka testkezelés
 • Dr. Hauschka tini kezelés
 • Dr. Hauschka ritmikus hátkezelés
 • Dr. Hauschka sminktanácsadás

Bemutatkozás

A művészetek, a színek, az öltözködés már gyermekkoromtól fogva jelen voltak az életemben, mivel papám építészettel, mamám pedig női szabászattal foglalkozott. A gimnáziumi éveim alatt az iskolai színjátszó kör darabjaihoz díszleteket és jelmezeket terveztem. Az érettségi után rajzolni tanultam, majd az Iparművészeti Egyetemen textil szakon, azon belül is bőr szakirányon végeztem. A sminkeléssel már az egyetem előtt találkoztam, mivel úgy gondoltam, a harmonikus megjelenéshez nemcsak az öltözék, de a smink és a frizura is hozzátartozik. Magyarország egyik legjobb sminkmesterétől, Gera Pannitól tanulhattam, akitől nemcsak a szakmai fortélyokat leshettem el, hanem azt az emberekhez való kapcsolódást is, ami a mai napig jelen van a munkám során.

2003-ban ismerkedtem meg Váradi Tibor által a természetes életmód alapjaival. Ennek hatására kezdtem el keresni, hogyan lehet minél egyszerűbben és természetesebben megmutatni a nő belső szépségét külsőleg is. Így találkoztam a Dr. Hauschka termékeivel, amely saját öngyógyító folyamataink beindításával hat a bőrünkre. Elsajátítottam a Dr. Hauschka által kidolgozott különleges kezelési módot is, amely hozzásegíti az embereket saját belső harmóniájuk megtalálásához.

Tanulmányaim:

2011:   Dr. Hauschka testkezelés képzés
2010:   Dr. Hauschka ritmikus hátkezelés alapképzés
2008:  Dr. Hauschka kozmetikai alapképzés
2007 – 2008:  Elite Kozmetikusképző Alapítványi Szakiskola
1998 – 2003:   Magyar Iparművészeti Egyetem – textil szak
1997 :   sminkes képzés (Gera Anna sminkmesternél)

Dr. Hauschka kozmetikával kapcsolatos cikkek

2023-02-23T10:17:49+01:00

Megosztom a cikket