Munkánk során rengetegszer találkozunk azzal a kérdéssel, hogy: „Oké, meg akarom ismerni magam és változni is akarok, de hogyan kell csinálni?” Ha benned is felmerült már ez a teljesen érthető kérdés, akkor mindenképpen nézd meg Csehi István coach és önismereti tanár legújabb videóját az önformálás 5 lépcsőjéről! 

A videóban 5 jól megfogható, konkrét lépést ismerhetsz meg, melyek sorvezetőként szolgálnak az önformálás folyamatában! Személyes és szakmai tapasztalatunk is az, hogy ez az 5 lépés működik, és segít, hogy ne érezd magad elveszettnek az önismeret dzsungelében! 

Ismerd meg a videóban szereplő szakemberünket:
Csehi István, coach, önismereti tanár

Szeretnél többet tudni?

Ha úgy érzed, szükséged lenne még néhány hasonlóan konkrét és praktikus tanácsra, tarts velünk a Napfényes önismereti táborban! A tábor két szakmai vezetője, Csehi István és Bognárné Náhori Zsanett mellett  Váradi Tiborral is találkozhatsz a táborban, aki előadással és meglepetés programmal is készül a résztvevők számára!

A tábor tematikája 3 kulcsfontosságú téma köré épül:
– egészséges önszeretet, önbecsülés, önértékelés;
– a harmonikus párkapcsolat titkai;
– az anyagi világhoz, pénzhez fűződő helyes viszony,a bőségtudat kulcsai.

Inspiráló előadásokkal és izgalmas gyakorlatokkal készülünk, hogy a tábor végén garantáltan új szemmel tekints magadra és az életedre!

Önismereti tábor

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…