Egy válás, szakítás után sokszor „túlélő üzemmódba” kapcsolunk és inkább lehasítjuk magunkról a volt párunkat, csak ne kelljen benne maradni a fájdalomban. Ezzel az önvédelmi reakcióval azonban megfosztjuk magunkat azoktól a kincsektől is, amelyeket a párunktól kaptunk, ráadásul a fel nem dolgozott veszteség megnehezíti, hogy megérkezzünk és kiteljesedjünk egy következő párkapcsolatunkban. 

Válás és újjászületés workshopunk tulajdonképpen egy speciális veszteségfeldolgozó csoport, ahol biztonságos közegben mehetsz végig a gyász fázisain. Legújabb videónkban Nagy Gábor Borisz családterapeuta, a workshop vezetője beszél a válás, szakítás feldolgozásának néha nehéz, de mindig felszabadító  folyamatáról!

Ismerd meg a videóban szereplő szakemberünket: Nagy Gábor Borisz családterapeuta, családi és párkapcsolati mediátor


Videónk nem helyettesíti a megfelelő szakemberek felkeresését és az általuk összeállított, személyre szabott terápiás módszerek alkalmazását!

Munkánk során arra törekszünk, hogy közvetlen, barátságos és bizalomteljes hangulatot teremtsünk, ezért vendégeinknek is felajánljuk a tegeződést. Videóinkban is ezt a hangulatot szeretnénk átadni, ezért döntöttünk a tegeződés mellett.

Bízunk benne, hogy videóinkban mindenki talál legalább egy hasznos tanácsot vagy gondolatot! Ha van ötleted, írd meg nekünk, milyen témában látnál tőlünk videókat! Találkozzunk személyesen is a Napfényes Gyógyközpontban!

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…