Válás workshop

2024. április 28., május 5. és 12. vasárnap 14:00-17:00
3 alkalmas

Részvételi díj: 40.000 Ft

Tanfolyamunk helyszíne: 1066 Teréz körút 46. II. emelet (FBG center)

Jelentkezem

A workshopot vezeti: 

Nagy Gábor Borisz
Nagy Gábor Boriszcsaládterapeuta, családi tanácsadó
Nem csak a friss szakítások feldolgozása fontos, a 10-20, akár 30 évvel ezelőtti válásokkal való tudatos munka is jelentős megújulást hozhat az életünkbe. 
Amikor véget ér egy komolyabb párkapcsolat vagy egy házasság az sokszor legalább olyan nagy teher az emberi lélek számára mint egy szeretett személy halála.
Szakításkor általában a túlélés a cél, ezért gyakran lehasítjuk, elnyomjuk a negatív, de akár a pozitív érzéseinket is a volt társunkkal kapcsolatban.
 A túlélés érdekében gyakran a tudattalanba száműzzük a nehezen emészthető dolgokat, amelyek aztán a mélyből, észrevétlenül akadályozhatják a jelenben való kiteljesedésünket.A workshop védett, gyógyító közegében most meg tud történni az, ami akkor talán elmaradt: képesek vagyunk megbocsájtani, elengedni, hogy aztán megérkezhessen valami új az életünkbe.
Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretné megtapasztalni, hogy milyen nagy erő és segítség rejlik a csoportos önismereti munkában, egymás sorsának megismerésében és a közös újjászületésben.

Nem csak házasságok, hanem komolyabb párkapcsolatok, szerelmek feldolgozására, elengedésére is várunk jelentkezőket.

Iratkozz fel, hogy értesíthessünk a workshop indulásáról!

GYKP workshop érdeklődők

Érdeklődés workshop iránt

Ha valamelyik workshopunk érdekel, ezen az űrlapon keresztül jelezheted felénk. Workshopjainkat az érdeklődők számának megfelelően indítjuk! Köszönjük, ha jelzed ezt nekünk. 

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…