Nem csak a friss szakítások feldolgozása fontos, a 10-20, akár 30 évvel ezelőtti válásokkal való tudatos munka is jelentős megújulást hozhat az életünkbe. 
Amikor véget ér egy komolyabb párkapcsolat vagy egy házasság az sokszor legalább olyan nagy teher az emberi lélek számára mint egy szeretett személy halála. A túlélés érdekében gyakran a tudattalanba száműzzük a nehezen emészthető dolgokat, amelyek aztán a mélyből, észrevétlenül akadályozhatják a jelenben való kiteljesedésünket.
Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretné megtapasztalni, hogy milyen nagy erő és segítség rejlik a csoportos önismereti munkában, egymás sorsának megismerésében és a közös újjászületésben.

Iratkozz fel, hogy értesíthessünk a workshop indulásáról!

Érdeklődés workshop iránt

Ha valamelyik workshopunk érdekel, ezen az űrlapon keresztül jelezheted felénk. Workshopjainkat az érdeklődők számának megfelelően indítjuk! Köszönjük, ha jelzed ezt nekünk. 

Szerzői jogok

A honlap oldalai teljes egészében együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a honlap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.
A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A kiadó követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.
További információ