Szeresd önmagad, hogy jobban tudj szeretni másokat!

bart larue jmd3ws9lbcc unsplash scaled

2023. feb. 2., 9. és 16. (csüt.)

17:00-20:00

3 alkalmas

Jelentkezem

A workshopot vezetik: 
Bognárné Náhori Zsanett és Csehi István

gyogykozpont a5 mondj igent onmagadra datum nelkul
  • Belenézel a tükörbe és nem tetszik, amit látsz?
  • Bűntudatot és szégyent érzel saját szokásaiddal kapcsolatban?
  • Elégedetlen, kritikus és szigorú vagy önmagaddal, ha valami nem úgy jön össze, ahogy elképzelted?
  • Gyakran futsz el önmagad elől vagy fordulsz önmagad ellen?
  • Kiégtél az önismereti munkában?
Az önismereti munka akkor gyógyít igazán, ha önmagad elfogadása, megbecsülése és szeretete kíséri!

Workshopunk gyógyító kulcsokat ad ahhoz, hogyan bocsáss meg önmagadnak és hogyan válj ellenség helyett önmagad legjobb barátjává. Megtudhatod, hogyan építheted fel és erősítheted meg az önbecsülésedet, hogy végre méltónak érezd magad a szeretetre. Segítünk abban, hogy felelősséget vállalj azért, aki vagy: hogy igent tudj mondani magadra minden élethelyzetben és elköteleződj a sorsod mellett. Közös célunk, hogy egyre közelebb kerüljünk a szeretet bennünk élő forrásához!

„Bocsáss meg magadnak, mert nem tudtál valamit, mielőtt megtanultad volna.”

7 napos önszeretet kihívás

Próbáld ki 7 napon keresztül, milyen az önszeretetért tenni!
5 perces gyakorlatokkal, inspiráló videókkal közelebb kerülhetsz önmagad és ezáltal mások szeretetéhez is!

Csatlakozom

Vélemények a workshopról

„A workshop segít a fájdalmas múlt elengedésèben. Segít, hogy felismerjem: tele vagyok értékekkel. Ráèbredtem, hogy becsülnöm kell azt, aki vagyok.”
Léna

„Segít önmagunkhoz kapcsolódni azáltal, hogy segít eljutni a bennünk lévő szeretetforráshoz. Így jobban meg tudunk küzdeni az élet kihívásaival. Ráláthatunk az okokra, amelyek miatt szabotáljuk, hogy a bennünk lévő szeretetet élhessük.”
Rita

„Az Önszeretet workshop nagyon jól felépített, egymásra épülő feladatokból, játékokból áll. Nagyon megérintő átélni, hogy hogyan válsz a legjobb barátoddá a három alkalom alatt. Nagyon mélyre visz és sok átfordulást hoz. Köszönöm, hogy részt vehettem!”
Péter

„Az önszeretetnek a tanfolyamom átélt megújított, innovatív megközelítése új lendületet adott, ebben a mindannyiunk életében központi témában. Az önszeretet workshop óta igazabb módon szerethetem énmagam. A gyakorlatok és az elmélet aránya, változatossága és mélysége igazi felfrissülést hozott számomra.”
Csaba

„Régóta foglalkozom önismerettel és szerettem volna mélyebb ismeretet ezen a téren, mert azt éreztem, nehezen mozdulok ezen a területen. Nagy felismerés volt, hogy minden életterületen jó tisztában lenni az erősségeimmel, és ezeket tudatosítani a mindennapokban.
A workshop elindított, hogy foglalkozzam az önbizalomhiányom, és az alacsony önértékelésem elfogadásával és tudatosításával.”
Bernadett

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…