A kúra egyszerű és minden megerőltetés nélkül nagy eredményt lehet elérni.

A kúraszerűen végzett desztillált-víz fogyasztás kiváló vértisztító. A kúra főleg emésztési zavarok, gyomor- és bélproblémák, vese- és hólyagbetegségek, szívproblémák, érszűkület, érelmeszesedés, reuma, köszvény, ödéma, nemi szervek betegségei esetén ajánlott, de természetesen egészséges ember is elvégezheti.

A desztillált vízhez fokozatosan kell hozzászoktatni a szervezetet. Maga a kúra napi 3,6 liter desztillált víz elfogyasztását jelenti 21 napig. Csak sómentes étrend mellett ajánlott. Sós ételek fogyasztása mellett nagyon erős tisztulási tünetek jelentkeznek: vérnyomás-esés, ájulás, rosszullét. Betegség esetén a kúrát 21 nap szünet kövesse, majd újból egy 21 napos kúra, de érdemes erről szakemberrel konzultálni. A 3,6 liter desztillált vizet négy deciliterenként igyuk kilenc alkalomra elosztva:

A kúra menete

viz

  1. Felébredés után megiszunk 2 pohár vizet
  2. A reggeli előtt (ha reggelizünk) megiszunk újabb 2 pohárral
  3. 2 óra múlva a 3. adag 2 pohár víz következik
  4. Ebéd előtt jön a 4. adag 2 pohár víz
  5. 2 órával ebéd után az 5. adag 2 pohár víz következik
  6. 2 órával később újabb 2 pohár víz
  7. Vacsora előtt (kb. 18 órakor) a 7. adagot isszuk meg
  8. 2 órával később (20 óra körül) elfogyasztjuk a 8. adagot is
  9. És a nap zárásaként, lefekvés előtt megisszuk a 9. adag vizet is

A kúra legfontosabb szabálya, hogy 2 óránként el kell fogyasztani 2 pohár desztillált vizet! Ez a vérre gyakorolt nyomás fenntartása miatt szükséges. Idősek és betegek csak 2×1-2 dl igyanak, de ne többet napi 2 liternél. A terápia alatti táplálkozás, akkor segíti hatékonyan a méregtelenítést, ha a sómentességen túl minden savas és savképző élelmiszer fogyasztását kizárjuk az étrendünkből!

A kúra során azt fogjuk tapasztalni, hogy napról napra kevesebbet eszünk és egyre inkább a szükségleteinknek megfelelően választunk táplálékot.

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…