Érintett vagy valamilyen függőségben? Talán csak legyintesz most, hiszen a függőségekről általában a „kemény témák”: az alkohol, a kábítószer vagy a szerencsejátékok jutnak eszünkbe, holott sokkal árnyaltabb a kép… Tudtad például, hogy akár egy érzés vagy egy gondolat is lehet a függőség tárgya? 

Legújabb videónkban Bereczné Győrfi Mónika segít, hogy tágabb nézőpontból tekintsünk a függőségekre, és ha elszántuk magunkat, elindulhassuk a leküzdésük útján. 

Ízelítő a témákból:
– Milyen típusai vannak a függőségeknek?
– Mit jelent az averzív függőség?
– Hol van a határ a szokás és a függőség között?
– Milyen szükségletek állhatnak a függőségek hátterében?
– Mi az első lépés, ha szeretném leküzdeni a függőségem?

ISMERD MEG a videóban szereplő szakemberünket: Bereczné Győrfi Mónika


Videónk nem helyettesíti a megfelelő szakemberek felkeresését és az általuk összeállított, személyre szabott terápiás módszerek alkalmazását!

Munkánk során arra törekszünk, hogy közvetlen, barátságos és bizalomteljes hangulatot teremtsünk, ezért vendégeinknek is felajánljuk a tegeződést. Videóinkban is ezt a hangulatot szeretnénk átadni, ezért döntöttünk a tegeződés mellett.

Bízunk benne, hogy videóinkban mindenki talál legalább egy hasznos tanácsot vagy gondolatot! Ha van ötleted, kérünk, írd meg kommentben, milyen témában látnál tőlünk videókat! Találkozzunk személyesen is a Napfényes Gyógyközpontban!

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…