Minden ember kap sebeket az életben, melyek – ha nem is mindig emlékszünk rájuk, – hatással vannak az életünkre. Sokszor elszabotálják a pozitív törekvéseinket, a kiteljesedésünket.

Az Apa egyrészt segít abban, hogy megbecsüljük a teljesítményt, hogy örömünket leljük a jól végzett munkában. Másrészt azt üzeni a gyermeknek, hogy „az légy, aki vagy”, tehát megerősíti az Énidentitásunkat, segít a megfelelő helyzetekben „igent” és „nemet” mondani, megtartani a határainkat.

Minden ember lelke mélyén él egy „elég jó” apa, egy támogató apa, akihez visszatalálhatunk. Ha megdolgozzuk a múltat, ha szembenézünk a sérelmeinkkel, akkor tudunk leválni az apánkról, a szüleinkről, hogy mi magunk is jó apává, jó szülővé váljunk, legyen szó akár a saját gyermekeinkről, akár a Belső Gyermekünkről.

Neked ajánljuk ezt a workshopot, ha…

  • nehezen találod a helyed a világban;
  • nehezen érvényesülsz a munka frontján;
  • egzisztenciális gondjaid vannak;
  • nőként vagy férfiként nehezen tartod meg a határaidat, vagy túlzottan elzárkózol az emberektől, az élettől;
  • még nem dolgoztad fel a fájdalmas sebeket, amiket édesapád által kaptál.

A workshopot vezető szakembereink:

apaseb v3

2023. szeptember 27., október 2. és 11. (hétfői és szerdai napokon) 
3 alkalmas

Jelentkezem

FIGYELEM! A több alkalmas workshopjainknál sem betegség, sem hiányzás esetén nem áll módunkban visszafizetni a már befizetett részvételi díjat. Arra azonban lehetőség van, hogy a következő workshopon fél áron részt vehessenek azok a vendégeink, akik az előzőt valamilyen okból nem tudták befejezni.

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…