Napfényes egészségkalauz 2. – Holisztikus terápiák mindenkinek

Allergia kiadvány

Ára: 3.000 Ft
Terjedelem: 160 oldal
Kiadó: 
Napfényes Gyógyközpont

Megvásárolom

Örömmel és szeretettel ajánljuk minden kedves vendégünk, illetve a holisztikus gyógyászat iránt érdeklődők figyelmébe egészségkalauzunkat, amely egyben a Napfényes Gyógyközpont új kiadványsorozatának második kötete!

​​Gyógyközpontunk megalakulásának 10. évfordulója kapcsán döntöttünk úgy, hogy olyan tájékoztató kiadványokat jelentetünk meg, melyekben a nagyobb nyilvánossággal is megoszthatjuk az elmúlt évtized tapasztalatait, illetve bemutathatjuk az általunk kínált és hatékonynak tartott gyógymódok körét. Terveink szerint a sorozat a munkánk során leggyakrabban észlelt egészségügyi zavarokat fogja taglalni.

Második kiadványunk témájául az allergiás betegségek természetes gyógy­módjainak bemutatását választottuk. Azt tapasztaljuk ugyanis, hogy mára a pajzsmirigy-betegségek népbetegséggé váltak: korosztálytól függet­lenül egyre többen érintettek.

Megközelítésünk a holisztikus gyógyászat szemléletét tükrözi, ami nem csupán a betegségre fókuszál, hanem a teljes embert gyógyítja, figyelembe véve az életmódját, a kapcsolatait, sorskérdéseit. Hisszük, hogy minél több szempontból közelítünk meg egy nehézséget, annál közelebb kerülünk a megoldásához. Bízunk benne, hogy kiadványunkban minden olvasó talál legalább egy olyan gondolatot vagy módszert, ami elindítja őt a gyógyulás útján!

Ízelítő a témákból:

  • Allergiás betegségek
  • Az allergia és az immunrendszer
  • Az allergia és az emésztés
  • A hagyományos orvoslás diagnosztikai lehetőségei
  • Vizuáldiagnosztika
  • Az allergiás betegségek lelki háttere
  • Holisztikus terápiás megközelítések

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…