rugyterapia eloadas
118651957 2844320989005488 1538468104465414699 n 002

Szeretettel várom a jelentkezőket:
dr. Jakab Tibor

Rügyterápiával foglalkozó előadásra hívjuk a téma iránt komolyabban érdeklődőket, dr. Jakab Tibor belgyógyász szakorvos, természetgyógyász vezetésével! Mindazokat várjuk, akik mélyebben érdeklődnek a rügyterápia rejtelmei iránt.

A hagyomány, valamint a rügyterápiával foglalkozó évtizedes tapasztalat alapján elmondhatjuk, hogy ez a módszer az ember harmonikus életműködéseinek megőrzésére, erősítésére, az emberi szervezet regenerációjának elősegítésére, bizonyos testi- és lelki betegségek leküzdésére hatékony segítséget nyújthat. A rügycseppek-elixírek különlegesen hatnak: gyógyuláshoz szükséges erőt adják.

1490739 453405708097040 330191094 o masolata

Belgyógyász szakorvos, és természetgyógyász orvos vagyok. Ez utóbbi szakterületen az úgynevezett Antropozófus orvoslás elvei és gyakorlata szerint dolgozom évtizedek óta.

A rügy terápiával 7 éve foglalkozom intenzíven. Több ezer embert kezeltem már a gemmoterápia klasszikus szereivel. Tekintettel a módszer hatékonyságára, és az ennek következtében egyre fokozódó érdeklődésre, időszerűnek látszik, hogy tapasztalataimat megosszam másokkal is.

Testi-lelki erő a gyógyuláshoz.
Az immunrendszer aktiválásával küzdhetünk a vírusok ellen is!

Részletes program

A rügyterápiával foglalkozó előadás betekintést nyújt a témával hosszú évtizedek óta foglalkozó irodalom, ezt kiegészítve pedig a sokkal régebbre nyúló hagyomány megállapításaiba is. A résztvevők elmélyedhetnek a rügyterápia  történetébe, előállításának bonyolult rendszerébe, a módszer tudományos hátterébe, hatásmódjába, a kezelés néhány elvébe, és nem utolsó sorban gyakorlatába is.

Sok éves sikeres használat, széleskörű tapasztalat alapján dr. Jakab Tibor segítségével nyerhetnek betekintést a résztvevők az izgalmas témába.

Jelentkezz most, a férőhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre!

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…