A rügyterápia titkai - alapozó előadás

2023.
1 alkalmas

Részvételi díj: 4000 Ft

Az előadást tartó szakemberünk:

dr. Jakab Tibor

dr. Jakab Tibor
Belgyógyász, antropozófus orvos

Rügyterápia – erő a gyógyuláshoz

A rügyterápia alapjaiba bevezető előadásra hívjuk a téma iránt érdeklődőket dr. Jakab Tibor belgyógyász szakorvos vezetésével!

Az előadás bevezet az egyik legősibb, de hazánkban mára szinte teljesen elfeledett gyógymód, a rügyterápia titkaiba. A résztvevők megismerkedhetnek a módszer történetével, az előállítás és a hatóanyagok rendszerével, a szerek hatásmechanizmusával, valamint a gyakorlati alkalmazás jó néhány példájával.

A hagyomány, valamint a rügyterápiával foglalkozó évtizedes tapasztalat alapján elmondhatjuk, hogy ez a módszer hatékony segítséget nyújthat az ember harmonikus életműködéseinek megőrzésében, erősítésében, szervezetünk regenerációjának elősegítésében, bizonyos testi és lelki betegségek leküzdésében.

A rügy-elixírek különlegesen hatnak: gyógyuláshoz szükséges erőt kapjuk tőlük.

Az előadást dr. Jakab Tibor belgyógyász szakorvos, természetgyógyász orvos tartja, aki széles körű elméleti ismerettel, sok-sok éves gyógyítótapasztalattal rendelkezik a témában.

A férőhelyek korlátozott száma miatt az előadáson való részvétel előzetes jelentkezéshez kötött!

Iratkozz fel, hogy érthesíthessünk a workshop indulásáról! 

GYKP workshop érdeklődők

Érdeklődés workshop iránt

Ha valamelyik workshopunk érdekel, ezen az űrlapon keresztül jelezheted felénk. Workshopjainkat az érdeklődők számának megfelelően indítjuk! Köszönjük, ha jelzed ezt nekünk. 

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…