Mennyire ismered a kineziológiát? Ha esetleg azt gondoltad, hogy valamiféle hókuszpókuszról van szó, amikor a karodat nyomogatva tesznek megállapításokat a testeddel vagy a lelkeddel kapcsolatban, sürgősen szeretnénk eloszlatni a félreértést! A kineziológia egy orvos-csontkovácsok által megalkotott módszer, melynek stresszoldó hatása ma már tudományosan igazolt! 

Legújabb videónkban Laukó-Biró Anna kineziológus-oktató mesél a módszer eredetéről, működési elvéről, illetve arról, hogy milyen esetekben hívhatod segítségül! 


Videónk nem helyettesíti a megfelelő szakemberek felkeresését és az általuk összeállított, személyre szabott terápiás módszerek alkalmazását!

Munkánk során arra törekszünk, hogy közvetlen, barátságos és bizalomteljes hangulatot teremtsünk, ezért vendégeinknek is felajánljuk a tegeződést. Videóinkban is ezt a hangulatot szeretnénk átadni, ezért döntöttünk a tegeződés mellett. Bízunk benne, hogy videóinkban mindenki talál legalább egy hasznos tanácsot vagy gondolatot! Találkozzunk személyesen is a Napfényes Gyógyközpontban!

Ha szeretnél többet tudni…

Olvasd el a kineziológiai módszer bemutatását, és ismerd meg kineziológusainkat ezen az oldalon!

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…