legygerinces workshop

2022. december 3. szombat 8:00-16:00
1 alkalmas workshop

Részvételi díj: 20.000 Ft

Jelentkezem
7fdcfc2c9e710854833268cf6517e53c
A köztudatban az áll, hogy a gerinc megbetegedéseit leginkább a túl puha ágy, rossz cipő, sok ülőmunka, környezeti rázkódások, hajolás…stb befolyásolják. Fontos tudnunk, hogy legalább olyan fontossággal bír a stressz és a lelki tényezők!

Például, ha félsz másokkal megosztani a véleményedet, vagy nem mersz felszabadultan beszélgetni egy társaságban, akkor ennek a feszültsége is problémákat okozhat a nyaki hetes csigolya területén. Ez később mindenképp befolyásolja a tartásodat és a megjelenésedet a világban.

Minden csigolya egészségét más-más lelki területek és minőségek befolyásolják.

A workshopon elsajátíthatod a tudást, melynek segítségével felveheted a harcot a gerincedet megbetegítő stresszhatások ellen.
 • Megnézzük a gerinced szoros kapcsolatát és egymásra hatását a szervezeteddel és a szerveiddel.
 • Nevén nevezzük, mik azok a konkrét stresszek, félelmek, bizonytalanságok, amik a gerinc egyes szakaszait terhelik.
 • Megvizsgáljuk és átbeszéljük, hogyan alakul ki fejlődésünk és neveltetésünk által a belső tartásunk.
 • Tapasztalatot szerzünk arról, hogy miként és milyen gyorsan hat a tartás a lélekre és fordítva.
 • Arra is kitérünk, hogy mi gyógyítja meg a kialakult helyzetet, esetleges fájdalmaidat.
 • Konkrét lépéseket fogalmazunk meg, hogy mit tehetsz a gerinced egészségéért.

A workshopot vezeti:

Jáki Zoltán

Jáki Zoltán
Gyógymasszőr

Immáron 17 éve foglalkozom mozgásszervi problémák, ezen belül is főleg a gerinc megbetegedések kezelésével. Ez idő alatt sok ezer ember megfordult  a kezeim alatt, és jól megfigyelhetővé vált, hogy milyen hatások szerepelnek a megbetegedések hátterében. Sajnos a stressz előkelő helyet foglal el a ranglistán. Meggyőződésem, hogy csupán a test kezelése nem vezet valós, tartós gyógyuláshoz, és ezt mindenképpen követnie kell egy belső átalakulásnak is. A külső és belső változások összetartoznak és elválaszthatatlanok. A testünk mindig őszinte! Ami bennünk van az így vagy úgy, de mindenképpen kifejeződik! A választásunk abban áll, hogy ezt saját elhatározásból tesszük meg, vagy megbetegedés útján vagyunk kénytelenek kezünkbe venni az egészségünket.

Az én szándékom segíteni azt, hogy ez az átalakulás minél több embernél a lehető legtermészetesebb úton tudjon megtörténni.

Ha érdekel, hogy…

 • …milyen lelki tartalmak és hogyan befolyásolják a gerinced egészségét?

 • …hogy mitől görbül és mitől nem tud meghajolni valaki?

 • …miről árulkodik a gerinced?

 • …mitől fájdul meg igazán a hátad?

 • …mi szükséges a gyógyulásához?

 • …hogyan jelennek meg a gerincedben a női és férfi minőség?

 • …mitől sérvesednek a gerincek?

akkor szeretettel várlak az egész napos műhelymunkára, ahol egyedülálló módon tárjuk fel a lélek és a gerinc összefüggéseit.

19c9147c1eb80b00072080c5ace09afc

A tanfolyam végére mindenképpen gazdagodni fogsz azzal az élménnyel hogy a gerinced nem csupán egy kaptafa hanem egy élő, organikus, minden apró rezdülésünkre reagáló szervünk amely az életünk központját képezi. És ha az, ami a középpontban áll, újra megkapja a helyes értékét – nem csak a használati tárgyét – akkor az bizony az egész életedre igen jótékony hatással lesz.

Már tulajdonképpen ezért is megéri eljönni de ezen kívül számos olyan kulcsot kapsz önmagadhoz, ami által jobban megértheted, elfogadhatod önmagad és a környezetedet és ha ez megtörtént a változtatás is menni fog.

Megnézzük azt is hogy inkább a szabályok erősítése vagy az oldottság segít neked ahhoz hogy biztonságban érezd magad. Vagy azt hogy milyen az önbecsülésed és hol, mi módon szorul erősírésre a gerinced alapján.

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…