Be kell valljuk, a Napfényes Gyógyközpontban az egyik kedvenc helyiségünk a Hauschka kozmetika. Amikor belépsz és megérzed a semmihez nem hasonlítható illatát és meglátod a polcokon sorakozó üvegeket, tégelyeket, máris ellazulnak az izmaid és kisimul a lelked… Biztosan érzed, hogy itt varázslat történik. 

Ha szeretnél többet megtudni erről a különleges szépítő és gyógyító módszerről, nézd meg legújabb videónkat Vodiláné Molnár Ágnes Hauschka kozmetikussal! A videóból megtudhatod, mi az alapvető különbség a hagyományos és a Hauschka kozmetika szemlélete között, hogyan befolyásolja például a hónapok vagy az évszakok ritmusa az arcápolást, de azt is, hogy hogyan zajlik egy Hauschka kezelés.  Gyere, kukkants be hozzánk!

ISMERD MEG: Vodiláné Molnár Ágnes, Dr. Hauschka kozmetikus

Videónk nem helyettesíti a megfelelő szakemberek felkeresését és az általuk összeállított, személyre szabott terápiás módszerek alkalmazását!

Munkánk során arra törekszünk, hogy közvetlen, barátságos és bizalomteljes hangulatot teremtsünk, ezért vendégeinknek is felajánljuk a tegeződést. Videóinkban is ezt a hangulatot szeretnénk átadni, ezért döntöttünk a tegeződés mellett. Bízunk benne, hogy videóinkban mindenki talál legalább egy hasznos tanácsot vagy gondolatot! Ha van ötleted, kérünk, írd meg kommentben, milyen témában látnál tőlünk videókat!

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…