Van, hogy a testünk és a lelkünk mellett a kapcsolataink is némi segítségre, gyógyulásra szorulnak. Legyen szó a szülővé válás kihívásairól, egy kihűlt házasság újraélesztéséről, régi sérelmek megbocsájtásáról vagy a gyerekek által hozott tünetek megfejtéséről, jó, ha van, aki elkísér minket és utat mutat ebben a folyamatban. 

Legújabb videónkban Bratinané Lazányi Krisztina és Nagy Gábor Borisz kollégáink mesélnek arról, hogy milyen esetekben segíthet a pár- és családterápia, illetve hogyan zajlik egy ilyen folyamat. 

Ismerd meg a videóban szereplő szakembereinket: Bratinané Lazányi Krisztina családi tanácsadó és Nagy Gábor Borisz családterapeuta

Videónk nem helyettesíti a megfelelő szakemberek felkeresését és az általuk összeállított, személyre szabott terápiás módszerek alkalmazását!

Munkánk során arra törekszünk, hogy közvetlen, barátságos és bizalomteljes hangulatot teremtsünk, ezért vendégeinknek is felajánljuk a tegeződést. Videóinkban is ezt a hangulatot szeretnénk átadni, ezért döntöttünk a tegeződés mellett.

Bízunk benne, hogy videóinkban mindenki talál legalább egy hasznos tanácsot vagy gondolatot! Ha van ötleted, írd meg nekünk, milyen témában látnál tőlünk videókat! Találkozzunk személyesen is a Napfényes Gyógyközpontban!

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…