Lelkünk gyógyítása a Belső Gyermek által

Belső Gyermek workshop

2024. február 8., 15. és 22., csütörtök 17:00-20:00
3 alkalmas

A workshopot vezető szakembereink:

Nagyné Szili Zsuzsanna
Nagyné Szili Zsuzsanna
Darai Dóra
Darai Dóra
Belső gyermek workshop

A kiteljesedett, boldog élet kulcsai

 • Nincs elég önbizalmad?
 • Nem vagy elégedett önmagaddal?
 • Mindig hiányérzeted van?
 • Azt érzed, hogy folyton dolgoznod kell?
 • Nehezen illeszkedsz be a munkahelyeden vagy máshol?
 • Nehezen fejezed ki az érzéseidet?
 • Nehéz megbíznod másokban?
 • Évek óta nincs párkapcsolatod?
 • Állandó bűntudat gyötör?
 • Úgy érzed, hogy egy helyben topog az életed?
 • Úgy érzed, hogy kicsúszott a lábad alól a talaj?
 • Úgy érzed, hogy hibás és selejtes vagy?

Mindezek hátterében a fel nem dolgozott gyermekkori traumák állhatnak, melyek feloldásával, vagyis a belső gyermek gyógyításával boldogabb, kiteljesedettebb
életet élhetünk.

A Belső Gyermek a lélek azon része, mely hordozza számunkra a spontaneitást, a játékosságot, az életörömöt, az érzelmek szabad kifejezését, a nyíltságot, a képzelőerőt, valamint a szeretet adásának és elfogadásának képességét.

A Belső Gyermek a gyermekkori traumákat is hordozza, és állapota határozza meg reakcióinkat, vágyainkat, ítéleteinket és emberi kapcsolatainkat.

A fel nem dolgozott gyermekkori traumák számos jelenbeli problémánk forrása: párkapcsolati nehézségek, munkahelyi gondok, pénzügyi problémák, megfelelési kényszer, önbizalomhiány, munkamánia, kommunikációs elakadások, szenvedélybetegségek stb.

Ezek hátterében a bennünk élő gyermek sérülései húzódnak meg, amelyeket mindannyian kisebb-nagyobb mértékben elszenvedtünk. Ennek nem kell így maradnia!

A Belső Gyermek gyógyításával feloldhatóak traumáink, problémáink okai és boldogabb, kiteljesedettebb életet élhetünk!

Gyere el a Belső Gyermek workshopra, ha több örömöt és megvalósító erőt szeretnél az életedben. Akár boldog, akár boldogtalan gyermekkorod volt, egészen biztosan sokat fogsz kapni ettől a foglalkozástól.

Találkozz a Belső Gyermekeddel most, és nézd meg, hogy van!

A Belső Gyermekedhez akár most is kapcsolódhatsz! Hunyd be a szemed és gondolj arra, hogy van benned egy gyermek. Bármilyen korú, bármilyen állapotban lehet, csak engedd meg magadnak, hogy megjelenjen. Azt is mondhatod magadnak: ha lenne egy ilyen Belső Gyermekem, akkor milyen lenne, hogy nézne ki, mit csinál bennem? Boldog? Felszabadult? Mire van szüksége?

A Belső Gyermek teljes gyógyításához időre van szükség, és arra, hogy újra kapcsolódjunk azokhoz a gyermekkori emlékeinkhez, ahol segíteni tudunk neki feldolgozni a fájdalmat, traumát, vagy akár apróbb dolgokat, ami gyermekként hatalmasnak tűntek. Ez a fajta gyógyítás rendkívül értékes és megváltoztathatja az életed egy pillanat alatt.

Mi történik a Belső Gyermek gyógyítása workshopon?

A Belső Gyermekkel való munka célja felszínre hozni a szép és értékes belső gyermekünket, hogy megtanuljuk úgy szeretni, ahogy egy szülő szereti a gyermekét. A felnőtt énünktől figyelemre, elfogadásra és védelemre vágyik, és ha ezt megkapja, felszabadul – és mi is vele együtt.

A workshop célja, hogy segítsen kialakítani a személyes kapcsolatodat a Belső Gyermekeddel.  Az egész napot kitöltő foglalkozás során megismerkedünk a Belső Gyermek jellemzőivel, segítünk feltérképezned, hogy milyen sérülései vannak, és segítünk elindulnod a gyógyulás útján. Számíthatsz a játékosságra, egyéni és csoportos feladatokra és sok új felismerésre!

Iratkozz fel, hogy értesíthessünk a workshop indulásáról! 

GYKP workshop érdeklődők

Érdeklődés workshop iránt

Ha valamelyik workshopunk érdekel, ezen az űrlapon keresztül jelezheted felénk. Workshopjainkat az érdeklődők számának megfelelően indítjuk! Köszönjük, ha jelzed ezt nekünk. 

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…