Belső Gyermek gyógyítása workshop

Kulcs a kiteljesedett, boldog élethez

A Belső Gyermek a lélek azon része, mely hordozza számunkra a spontaneitást, a játékosságot, az életörömöt, az érzelmek szabad kifejezését, a nyíltságot, a képzelőerőt, valamint a szeretet adásának és elfogadásának képességét.

A Belső Gyermek a gyermekkori traumákat is hordozza, és állapota határozza meg reakcióinkat, vágyainkat, ítéleteinket és emberi kapcsolatainkat.

A fel nem dolgozott gyermekkori traumák számos jelenbeli problémánk forrása: párkapcsolati nehézségek, munkahelyi gondok, pénzügyi problémák, megfelelési kényszer, önbizalomhiány, munkamánia, kommunikációs elakadások, szenvedélybetegségek stb.

Ezek hátterében a bennünk élő gyermek sérülései húzódnak meg, amelyeket mindannyian kisebb-nagyobb mértékben elszenvedtünk. Ennek nem kell így maradnia!

A Belső Gyermek gyógyításával feloldhatóak traumáink, problémáink okai és boldogabb, kiteljesedettebb életet élhetünk!

Gyere el a Belső Gyermek workshopra, ha több örömöt és megvalósító erőt szeretnél az életedben. Akár boldog, akár boldogtalan gyermekkorod volt, egészen biztosan sokat fogsz kapni ettől a foglalkozástól.

Találkozz a Belső Gyermekeddel most, és nézd meg, hogy van!

A Belső Gyermekedhez akár most is kapcsolódhatsz! Hunyd be a szemed és gondolj arra, hogy van benned egy gyermek. Bármilyen korú, bármilyen állapotban lehet, csak engedd meg magadnak, hogy megjelenjen. Azt is mondhatod magadnak: ha lenne egy ilyen Belső Gyermekem, akkor milyen lenne, hogy nézne ki, mit csinál bennem? Boldog? Felszabadult? Mire van szüksége?

A Belső Gyermek teljes gyógyításához időre van szükség, és arra, hogy újra kapcsolódjunk azokhoz a gyermekkori emlékeinkhez, ahol segíteni tudunk neki feldolgozni a fájdalmat, traumát, vagy akár apróbb dolgokat, ami gyermekként hatalmasnak tűntek. Ez a fajta gyógyítás rendkívül értékes és megváltoztathatja az életed egy pillanat alatt.

Nagyné Szili Zsuzsanna

Darai Dóra

Mi történik a Belső Gyermek gyógyítása workshopon?

Ha még nem ismered találkozhatsz a Belső Gyermekeddel. Ha már kapcsolódtál hozzá, akkor most tudatosan …

A Belső Gyermekkel való munka célja felszínre hozni a szép és értékes belső gyermekünket, hogy megtanuljuk úgy szeretni, ahogy egy szülő szereti a gyermekét. A felnőtt énünktől figyelemre, elfogadásra és védelemre vágyik, és ha ezt megkapja, felszabadul – és mi is vele együtt.

A workshop célja, hogy segítsen kialakítani a személyes kapcsolatodat a Belső Gyermekeddel.  Az egész napot kitöltő foglalkozás során megismerkedünk a Belső Gyermek jellemzőivel, segítünk feltérképezned, hogy milyen sérülései vannak, és segítünk elindulnod a gyógyulás útján. Számíthatsz a játékosságra, egyéni és csoportos feladatokra és sok új felismerésre!