Lelkünk gyógyítása a Belső Gyermek által

Belső Gyermek workshop

2024. augusztus 24. szombat 9:00-16:00
1 alkalmas

23.000 Ft

Tanfolyamunk helyszíne: 1066 Teréz körút 46. II. emelet (FBG center)

A workshopot vezető szakembereink:

Nagyné Szili Zsuzsanna
Nagyné Szili Zsuzsanna
Darai Dóra
Darai Dóra
Belső gyermek workshop

A kiteljesedett, boldog élet kulcsai

 • Nincs elég önbizalmad?
 • Nem vagy elégedett önmagaddal?
 • Mindig hiányérzeted van?
 • Azt érzed, hogy folyton dolgoznod kell?
 • Nehezen illeszkedsz be a munkahelyeden vagy máshol?
 • Nehezen fejezed ki az érzéseidet?
 • Nehéz megbíznod másokban?
 • Évek óta nincs párkapcsolatod?
 • Állandó bűntudat gyötör?
 • Úgy érzed, hogy egy helyben topog az életed?
 • Úgy érzed, hogy kicsúszott a lábad alól a talaj?
 • Úgy érzed, hogy hibás és selejtes vagy?

Mindezek hátterében a fel nem dolgozott gyermekkori traumák állhatnak, melyek feloldásával, vagyis a belső gyermek gyógyításával boldogabb, kiteljesedettebb
életet élhetünk.

A Belső Gyermek a lélek azon része, mely hordozza számunkra a spontaneitást, a játékosságot, az életörömöt, az érzelmek szabad kifejezését, a nyíltságot, a képzelőerőt, valamint a szeretet adásának és elfogadásának képességét.

A Belső Gyermek a gyermekkori traumákat is hordozza, és állapota határozza meg reakcióinkat, vágyainkat, ítéleteinket és emberi kapcsolatainkat.

A fel nem dolgozott gyermekkori traumák számos jelenbeli problémánk forrása: párkapcsolati nehézségek, munkahelyi gondok, pénzügyi problémák, megfelelési kényszer, önbizalomhiány, munkamánia, kommunikációs elakadások, szenvedélybetegségek stb.

Ezek hátterében a bennünk élő gyermek sérülései húzódnak meg, amelyeket mindannyian kisebb-nagyobb mértékben elszenvedtünk. Ennek nem kell így maradnia!

A Belső Gyermek gyógyításával feloldhatóak traumáink, problémáink okai és boldogabb, kiteljesedettebb életet élhetünk!

Gyere el a Belső Gyermek workshopra, ha több örömöt és megvalósító erőt szeretnél az életedben. Akár boldog, akár boldogtalan gyermekkorod volt, egészen biztosan sokat fogsz kapni ettől a foglalkozástól.

Találkozz a Belső Gyermekeddel most, és nézd meg, hogy van!

A Belső Gyermekedhez akár most is kapcsolódhatsz! Hunyd be a szemed és gondolj arra, hogy van benned egy gyermek. Bármilyen korú, bármilyen állapotban lehet, csak engedd meg magadnak, hogy megjelenjen. Azt is mondhatod magadnak: ha lenne egy ilyen Belső Gyermekem, akkor milyen lenne, hogy nézne ki, mit csinál bennem? Boldog? Felszabadult? Mire van szüksége?

A Belső Gyermek teljes gyógyításához időre van szükség, és arra, hogy újra kapcsolódjunk azokhoz a gyermekkori emlékeinkhez, ahol segíteni tudunk neki feldolgozni a fájdalmat, traumát, vagy akár apróbb dolgokat, ami gyermekként hatalmasnak tűntek. Ez a fajta gyógyítás rendkívül értékes és megváltoztathatja az életed egy pillanat alatt.

Mi történik a Belső Gyermek gyógyítása workshopon?

A Belső Gyermekkel való munka célja felszínre hozni a szép és értékes belső gyermekünket, hogy megtanuljuk úgy szeretni, ahogy egy szülő szereti a gyermekét. A felnőtt énünktől figyelemre, elfogadásra és védelemre vágyik, és ha ezt megkapja, felszabadul – és mi is vele együtt.

A workshop célja, hogy segítsen kialakítani a személyes kapcsolatodat a Belső Gyermekeddel.  Az egész napot kitöltő foglalkozás során megismerkedünk a Belső Gyermek jellemzőivel, segítünk feltérképezned, hogy milyen sérülései vannak, és segítünk elindulnod a gyógyulás útján. Számíthatsz a játékosságra, egyéni és csoportos feladatokra és sok új felismerésre!

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…