Barna-Herrer Dorottya – Hauschka kozmetikus2022-05-03T21:52:37+02:00
barna herrer dorottya dr hauschka kozmetikus

Barna-Herrer Dorottya

Hauschka kozmetikus

2008 óta foglalkozom Dr. Hauschka kozmetikával. Fontos számomra, hogy a különleges kezelések által az emberek rátaláljanak belső ritmusukra és harmóniájukra.

A művészetek, a színek, az öltözködés már gyermekkoromtól fogva jelen voltak az életemben, mivel szüleim építészettel és női szabászattal foglalkoztak.

A gimnáziumi éveim alatt az iskola színjátszókörébe a darabokhoz díszleteket és jelmezeket terveztem. Az érettségi után rajzolni tanultam, majd az Iparművészeti Egyetemen textil szakon, azon belül is bőr szakon végeztem. A sminkeléssel már az egyetem előtt találkoztam, mivel úgy gondoltam, a harmonikus megjelenéshez nemcsak az öltözék, de a smink és a frizura is hozzátartozik. Magyarország egyik legjobb sminkmesterétől, Gera Pannitól tanulhattam, akitől nemcsak a szakmai fortélyokat leshettem el, hanem azt az emberekhez való kapcsolódást is, ami a mai napig jelen van a munkám során.

2003-ban ismerkedtem meg Váradi Tibor által a természetes életmód alapjaival.

Ennek hatására kezdtem el keresni, hogyan lehet minél egyszerűbben és természetesebben megmutatni a nő belső szépségét külsőleg is. Így találkoztam a Dr. Hauschka termékeivel, amely saját öngyógyító folyamataink beindításával hat a bőrünkre. Elsajátítottam a Dr. Hauschka által kidolgozott különleges kezelési módot is, ami hozzásegíti az embereket saját belső harmóniájuk megtalálásához.

Alkalmazott módszerek:
Dr Hauschka kozmetika

Dr. Hauschka kozmetikával kapcsolatos cikkek

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!