Schüssler-só workshop2023-03-31T12:52:41+02:00

Schüssler sók a testnek és a léleknek

Schüssler slide

Az ásványi sók jelentős szerepet töltenek be a sejt felépítésében és funkciójában, többek között az enzimek működésében, az ideg és izomingerlékenység szabályozásában és az ingerületátvitelben, a szervezet só-víz háztartásának és sav-bázis egyensúlyának fenntartásában, és a vérképzésben is.

Most egy nap alatt megtanulhatod a Schüssler-terápiát!

Egyszerű, működik, és ha megismered, nélkülözhetetlen kincs lesz a házipatikádban!

Ha csak végső esetben nyúlsz gyógyszerekhez…

Ha előnyben részesíted a természetes gyógymódokat…

Ha fontos számodra, hogy baj esetén legyenek alternatíváid…

…akkor a Schüssler-só workshop neked való!

A 12 esszenciális ásványi só

12 schüssler

—Minden betegség egy vagy több ásványi anyag hiányára vezethető vissza.

—A hiányzó ásványi anyag(ok) pótlásával a betegség gyógyítható.

—Az ásványi anyag pótlásánál megfelelő mennyiséget kell a szervezetbe juttatni olyan formában, hogy a szájból és a nyelőcső területéről közvetlenül a vérbe jussanak.

 1. Calcium-fluoratum D12
 2. Calcium-phosphoricum D6
 3. Ferrum-phosphoricum D12
 4. Kalium-chloratum D6
 5. Kalium-phosphoricum D6
 6. Kalium-sulfuricum D6
 7. Magnesium-phoshporicum D6
 8. Natrium-chloratum D6
 9. Natrium-phosphoricum D6
 10. Natrium-sulfuricum D6
 11. Silicea D12
 12. Calcium-sulfuricum D6
Schüssler Salze

A Schüssler-só terápia egyszerű, hatékony és mellékhatásoktól mentes szelíd gyógymód. A 12 esszenciális ásványi só mára a házipatika elengedhetetlen része lett.

A gyógymód Németországban született a 19. század végén. Népszerűsége, térhódítása méltán megalapozott, a mai napig a leghatékonyabb természetes szerek közé tartozik. Szinte minden fizikai panasz és betegség kezelhető általa, akár önmagában, akár más gyógymódokkal kiegészítve.

varhelyigabor

dr. Várhelyi Gábor

Schüssler-só workshopunk egyedülálló az országban!

Ezen a workshopon megtanítjuk neked mindazt, amire szükséged van ahhoz, hogy fizikai és lelki panaszok esetén egyedül is magabiztosan alkalmazd a 12 Schüssler-sót.

Az ásványi sókat most először a lelki oldaláról is megközelítjük! Azon túl, hogy számos fizikai hiányállapotra és betegségekre sokan használják a Schüssler-terápiát, azt már kevesen tudják, hogy a lelki nehézségekben is segítséget nyújtanak! Bánat, lehangoltság, félelem, harag – a Schüssler-sók ebben is segítenek.

Dr. Várhelyi Gábor  a Schüssler-terápia testi-lelki vonatkozásait kutatta. Olyan anyagot állított össze, amely a hétköznapi ember számára rendkívül hasznos. Célunk a Schüssler-terápia terjesztése, és hogy elérhetővé tegyük mindenki számára a mindennapi életben. 

A Schüssler-sók használata valóságos reneszánszát éli Európában, így hazánkban is. A modern korban nagy szükség van erre a terápiára, hiszen a ma embere egyre fokozottabban ki van téve a civilizációs hatásoknak, az egyes ásványi anyagok és nyomelemek hiányának! Az eljárás hatékonyságának, egyszerűségének és olcsóságának köszönhetően hamar népszerűvé vált.  Sikerrel alkalmazzák Európában, Amerikában és Ázsiában is.

 • Betegségeknél ki fogod tudni választani, hogy melyik só tud segíteni.
 • Kapni fogsz egy eszközt, amellyel még a kedélyállapotodon is javíthatsz.
 • Meghatározzuk a számodra megfelelő alkati szeredet.
 • Elmondjuk, egy egyszeri kúra segítségével hogyan viheted be azokat a hiányzó ásványokat, amelyeket a magzati léted során nem vettél fel.
 • Egy hatékony és mellékhatásoktól mentes, természetes gyógymóddal fogsz gazdagodni, amivel nemcsak magadon, de családodnak is sokat segíthetsz.
 • Ezen felül a workshopon személyes kérdéseidre is válaszokat kaphatsz, azokra a betegségekre és kezelésükre külön kitérünk, amelyekre neked vagy környezetednek szüksége van.

Hogyan kell a tablettákat alkalmazni?

A tabletta formájában kapható ásványi sók a száj nyálkahártyájáról szívódnak fel, így szopogatni kell őket, vagy a nyelv alá helyezni  és megvárni, amíg szétesnek. 

 • Bevétel előtt és után 20-20 percig semmit ne együnk, igyunk (víz kivételével)!
 • Ne használjunk mentolos termékeket vagy eukaliptuszt és kámfort tartalmazó készítményeket a kúra alatt!  Bő egy órát hagyjunk ki a beszedés után.
 • Tartsuk távol erős sugárzástól!
 • Egy időben maximum 4 só alkalmazása javasolt.

Időtartam: 6 óra |

Tematika:

 • Az öngyógyítás építőkövei és a Schüssler-sók szerepe
 • A Schüssler-sók története
 • Biokémiai sóismeret (12 só jellemzői, mire jó, hogyan alkalmazható)
 • Hiányok felismerésének gyakorlata
 • A kiegészítő sók, krémek
 • Esettanulmányok – gyakorlat
 • A 12 Schüssler-só és lelki jellemzői
 • 12 csillagkép, Schüssler-sók, meridiánok
 • Saját alkatnak és állapotnak megfelelő só megtalálása

Minden résztvevő kap munkafüzetet, amelyben az összes fontos tudnivaló benne van.

A csoport létszáma korlátozott, maximum 25 fő tud részt venni.

Részvételi díj:  11000 Ft

Schüssler sók részletesen

A 12 esszenciális só és felhasználási területei: Calcium fluoratum D12 – a támasztó és kötőszövetek, valamint a rugalmasság sója Az inak, szalagok és a rugalmas kötőszövetek alapszere. Hasznos ráncképződés, szervsüllyedések, bőrrenyheség, komolyabb visszértágulatok kezelésében, valamint

Schüssler sók 4. rész

Alkalmazás és adagolás A biokémiai terápiától, különösen krónikus betegségeknél, nem lehet rövid idő alatt eredményt várni, legtöbbször a szer tartós alkalmazására van szükség. Heveny esetekben 5–10 percenként 1–1 tabletta, míg krónikus esetekben naponta 3–6 alkalommal