Schüssler-só workshop2023-03-31T12:52:41+02:00

Schüssler sók a testnek és a léleknek

Schüssler slide

Az ásványi sók jelentős szerepet töltenek be a sejt felépítésében és funkciójában, többek között az enzimek működésében, az ideg és izomingerlékenység szabályozásában és az ingerületátvitelben, a szervezet só-víz háztartásának és sav-bázis egyensúlyának fenntartásában, és a vérképzésben is.

Most egy nap alatt megtanulhatod a Schüssler-terápiát!

Egyszerű, működik, és ha megismered, nélkülözhetetlen kincs lesz a házipatikádban!

Ha csak végső esetben nyúlsz gyógyszerekhez…

Ha előnyben részesíted a természetes gyógymódokat…

Ha fontos számodra, hogy baj esetén legyenek alternatíváid…

…akkor a Schüssler-só workshop neked való!

A 12 esszenciális ásványi só

12 schüssler

—Minden betegség egy vagy több ásványi anyag hiányára vezethető vissza.

—A hiányzó ásványi anyag(ok) pótlásával a betegség gyógyítható.

—Az ásványi anyag pótlásánál megfelelő mennyiséget kell a szervezetbe juttatni olyan formában, hogy a szájból és a nyelőcső területéről közvetlenül a vérbe jussanak.

 1. Calcium-fluoratum D12
 2. Calcium-phosphoricum D6
 3. Ferrum-phosphoricum D12
 4. Kalium-chloratum D6
 5. Kalium-phosphoricum D6
 6. Kalium-sulfuricum D6
 7. Magnesium-phoshporicum D6
 8. Natrium-chloratum D6
 9. Natrium-phosphoricum D6
 10. Natrium-sulfuricum D6
 11. Silicea D12
 12. Calcium-sulfuricum D6
Schüssler Salze

A Schüssler-só terápia egyszerű, hatékony és mellékhatásoktól mentes szelíd gyógymód. A 12 esszenciális ásványi só mára a házipatika elengedhetetlen része lett.

A gyógymód Németországban született a 19. század végén. Népszerűsége, térhódítása méltán megalapozott, a mai napig a leghatékonyabb természetes szerek közé tartozik. Szinte minden fizikai panasz és betegség kezelhető általa, akár önmagában, akár más gyógymódokkal kiegészítve.

varhelyigabor

dr. Várhelyi Gábor

Schüssler-só workshopunk egyedülálló az országban!

Ezen a workshopon megtanítjuk neked mindazt, amire szükséged van ahhoz, hogy fizikai és lelki panaszok esetén egyedül is magabiztosan alkalmazd a 12 Schüssler-sót.

Az ásványi sókat most először a lelki oldaláról is megközelítjük! Azon túl, hogy számos fizikai hiányállapotra és betegségekre sokan használják a Schüssler-terápiát, azt már kevesen tudják, hogy a lelki nehézségekben is segítséget nyújtanak! Bánat, lehangoltság, félelem, harag – a Schüssler-sók ebben is segítenek.

Dr. Várhelyi Gábor  a Schüssler-terápia testi-lelki vonatkozásait kutatta. Olyan anyagot állított össze, amely a hétköznapi ember számára rendkívül hasznos. Célunk a Schüssler-terápia terjesztése, és hogy elérhetővé tegyük mindenki számára a mindennapi életben. 

A Schüssler-sók használata valóságos reneszánszát éli Európában, így hazánkban is. A modern korban nagy szükség van erre a terápiára, hiszen a ma embere egyre fokozottabban ki van téve a civilizációs hatásoknak, az egyes ásványi anyagok és nyomelemek hiányának! Az eljárás hatékonyságának, egyszerűségének és olcsóságának köszönhetően hamar népszerűvé vált.  Sikerrel alkalmazzák Európában, Amerikában és Ázsiában is.

 • Betegségeknél ki fogod tudni választani, hogy melyik só tud segíteni.
 • Kapni fogsz egy eszközt, amellyel még a kedélyállapotodon is javíthatsz.
 • Meghatározzuk a számodra megfelelő alkati szeredet.
 • Elmondjuk, egy egyszeri kúra segítségével hogyan viheted be azokat a hiányzó ásványokat, amelyeket a magzati léted során nem vettél fel.
 • Egy hatékony és mellékhatásoktól mentes, természetes gyógymóddal fogsz gazdagodni, amivel nemcsak magadon, de családodnak is sokat segíthetsz.
 • Ezen felül a workshopon személyes kérdéseidre is válaszokat kaphatsz, azokra a betegségekre és kezelésükre külön kitérünk, amelyekre neked vagy környezetednek szüksége van.

Hogyan kell a tablettákat alkalmazni?

A tabletta formájában kapható ásványi sók a száj nyálkahártyájáról szívódnak fel, így szopogatni kell őket, vagy a nyelv alá helyezni  és megvárni, amíg szétesnek. 

 • Bevétel előtt és után 20-20 percig semmit ne együnk, igyunk (víz kivételével)!
 • Ne használjunk mentolos termékeket vagy eukaliptuszt és kámfort tartalmazó készítményeket a kúra alatt!  Bő egy órát hagyjunk ki a beszedés után.
 • Tartsuk távol erős sugárzástól!
 • Egy időben maximum 4 só alkalmazása javasolt.

Időtartam: 6 óra |

Tematika:

 • Az öngyógyítás építőkövei és a Schüssler-sók szerepe
 • A Schüssler-sók története
 • Biokémiai sóismeret (12 só jellemzői, mire jó, hogyan alkalmazható)
 • Hiányok felismerésének gyakorlata
 • A kiegészítő sók, krémek
 • Esettanulmányok – gyakorlat
 • A 12 Schüssler-só és lelki jellemzői
 • 12 csillagkép, Schüssler-sók, meridiánok
 • Saját alkatnak és állapotnak megfelelő só megtalálása

Minden résztvevő kap munkafüzetet, amelyben az összes fontos tudnivaló benne van.

A csoport létszáma korlátozott, maximum 25 fő tud részt venni.

Részvételi díj:  11000 Ft

Schüssler sók részletesen

A 12 esszenciális só és felhasználási területei: Calcium fluoratum D12 – a támasztó és kötőszövetek, valamint a rugalmasság sója Az inak, szalagok és a rugalmas kötőszövetek alapszere. Hasznos ráncképződés, szervsüllyedések, bőrrenyheség, komolyabb visszértágulatok kezelésében, valamint

Schüssler sók 4. rész

Alkalmazás és adagolás A biokémiai terápiától, különösen krónikus betegségeknél, nem lehet rövid idő alatt eredményt várni, legtöbbször a szer tartós alkalmazására van szükség. Heveny esetekben 5–10 percenként 1–1 tabletta, míg krónikus esetekben naponta 3–6 alkalommal

Schüssler sók 6. rész

Magnesium phoshporicum D6 Halvány pirosság figyelhető meg az orr két oldalán és az orcákon. Ezek a vörös foltok nem melegek, annak ellenére, hogy az illető melegséget érez. A hiány mértékére utal a kiterjedés nagysága,