Téli betegségek szelíd gyógymódjai

tel e1514492053257

Nátha? Influenza? Köhögés? Torokfájás? Fülfájás?

Gyógypakolás és homeopátia: mindaz, amire télen szükséged lehet!

Mindenképpen itt a helyed a workshopon, ha

  • olyan anyuka vagy nagymama vagy, aki a szelíd és hatásos gyógymódokat szeretné bevetni a családban
  • nyitott vagy a hagyományostól eltérő megközelítésekre, gyógymódokra
  • még nem próbáltad a homeopátiát, és szeretnéd megtanulni az alapokat
  • már próbáltad a homeopátiát, de bizonytalan vagy és a gyakorlatban és kérdéseid merültek fel
  • várandós vagy, illetve családtervezés előtt álltok, és felelősségteljesen minél kevesebb gyógyszermellékhatással terhelnéd a családod és saját szervezeted
  • szeretnéd megtanulni a szelíd gyógymódok alapelveit
  • érdekel, hogy milyen otthon is könnyedén elvégezhető gyógypakolást tudsz alkalmazni különböző betegségeknél

pakolások

A workshopot tartja – Csehi-Pogány Frida – Pakolás és gyógynövényszakértő

Csehi Pogány Frida e1440522368895

21 évesen kerültem kapcsolatba a gyógynövényekkel, aztán amikor megszületett a kisfiam, a betegségek kezelésénél nálunk a természetes gyógymódok jöttek szóba. Mindig nagyon érdekelt és közel állt hozzám ez a terület, hogy milyen fantasztikus és egyszerű módok vannak, hogy kiegészítsük a kezeléseket, támogassuk a beteg szervezetet, felélesztve, ösztönözve az öngyógyító képességét. Fontos hangsúlyozni, hogy ezek kiegészítő kezelések. A szeretetteljes gondoskodás, odafigyelés által, amikor gondoskodnak rólunk, már elindulunk a gyógyulás útján.

A gyógynövények kapcsán sok olyan egyszerűen otthon is elvégezhető módszer van, amivel segíthetünk a betegségek leküzdésében.

A sikeres gyógyuláshoz elengedhetetlen, hogy meg tudjuk engedni magunknak azt, hogy gondoskodjanak rólunk. Merjünk kérni, kifejezni azt, hogy mi esne jól, mire lenne szükségünk, hiszen amikor ellazulunk, a szervezetünk akkor tud igazán az öngyógyító képességeihez nyúlni. Amíg tartjuk magunkat, nem tudunk leengedni, addig a szervezetünk sem tud gyógyulni, készenlétben van és így sokkal tovább elhúzódhat a gyógyulás.

Ezen a workshopon lehetőség lesz kipróbálni több gyógypakolást is, megtapasztalva ezzel azok fantasztikus hatásait!

dr. Hargitai Réka – homeopata orvos

Hargitai Réka - Homeopata orvos

Gyakorló orvosként gyakran megélem, hogy a nyugati orvoslás fantasztikus technikai vívmányai ellenére nem tudja maradéktalanul kielégíteni a gyógyulásra vágyó emberek igényeit. Ez is jelentős szerepet játszott abban, hogy a nyugati orvoslást kiegészítő holisztikus gyógyítás lehetőségét kezdtem keresni.

Különböző természetgyógyászati és kineziológiai képzések és gyakorlat után találtam rá először a klasszikus homeopátiára, majd az antropozófus orvoslásraHiszem, hogy a test nem gyógyítható a lélek nélkül, és a lélek gyógyításakor sem elhanyagolható a fizikai test, illetve az adott emberről alkotott individuális kép ismerete nélkül a gyógyítás csak illúzió.

Helyszín: Napfényes Gyógyközpont Budapest, VI. kerület, Teréz krt. 46. Mark Center,

Gyere el Te is a Napfényes gyógyközpontba, és ne hagyd ki ezt a workshopot!