Találj rá a párodra!

Ha egyedül vagy és nem találod a párod, vagy van párkapcsolatod, de szeretnéd, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, akkor ez a workshop neked való!

Jelentkezem

Feloldjuk azokat az akadályokat, amelyek az utadban állnak a kiteljesedett párkapcsolathoz: negatív családi mintákat, félelmeket,  régi sebeket és akadályozó hiedelmeket.

Használati útmutatót kapsz a férfiakhoz/nőkhöz, és ha ezeket az apróságokat betartod (melyeken nagyon sok párkapcsolat elbukik), szinteket fogsz lépni kapcsolataidban.

A workshop után meg fogod tapasztalni a változást! A Találj rá a párodra workshop célja nem pusztán elméleti tudást átadni, hanem olyan belső változáshoz segíteni, amelyet azonnal visszatükröz az életed.

A workshopvezetők családállítást, kineziológiát, családi és párkapcsolati konzultációt évek óta végző szakemberek, szakmai és élettapasztalatuk legjavát bocsátják a résztvevők rendelkezésére.

Mi történik a Találj rá a párodra workshopon?

A workshop központi részét a családállítás, művészeti feladatok, csoportos és kiscsoportos feladatok és meditációs gyakorlatok képezik, amelyek segítik, hogy megértsd, tudatosítsd és átalakítsd mindazt, ami az utadban áll.

Feltérképezzük és oldjuk a szülői mintákat, foglalkozunk a múltbéli párkapcsolati sebekkel, az eltúlzott ideálokkal, valamint a belső nővel és férfival.

De miért pont ezekkel dolgozunk?

Mert korunkban a nemkívánatos szingliségnek és párkapcsolati eltávolodásnak ezek a legfőbb okai:

  • Rossz szülői hiedelmek, mint „a férfiak gyengék, alkalmatlanok”.
  • Múltbéli szakítások, válások, szerelmi csalódások fel nem dolgozott sebei.
  • El nem engedett szerelmek: lelkünkben visszavágyunk a régihez.
  • A tökéletes nő/férfi ideája fogva tart, senki sem elég jó.
  • Szerepcsere a nő és a férfi között.

Ha feloldod a téged korlátozó tényezőket, alkalmassá válsz arra, hogy valóban közel engedd magadhoz a másikat, akár új kapcsolatról van szó, akár a már meglévőről.

Neked/Nektek való ez a workshop?

A Találj rá a párodra workshopot azoknak a pároknak állítottuk össze, akik egy magasabb szinten szeretnének „rátalálni” a párjukra, illetve azoknak az egyedülálló férfiaknak és nőknek, akik szeretnének párkapcsolatot, de valamilyen okból nem sikerül.

Szeretettel várjuk mindazokat, akik nem szeretnék többé a szőnyeg alá söpörni a felmerülő problémákat, hanem valódi, tartós változásra vágynak. Itt a helyed, ha kézzelfogható, működő eszközöket szeretnél a problémád megoldására, és nyitott vagy arra, hogy újat tanulj, magadat és a társadat mélyebben felfedezd.

talalj ra workshop
  • Gyakorlati eszközök a párkapcsolatotok megemeléséhez
  • Krízisben a kapcsolat: együtt vagy külön? Mit érdemes tenni?
  • Félelmeink, akadályozóink, ismétlődő mintáink, amik elválasztanak a párunktól
  • Az ideál rabságában – a fantompartner leleplezése
  • Kulcs a férfiakhoz, kulcs a nőkhöz

„A workshopon az tetszett a legjobban, hogy a gyakorlatok segítségével tényleges élményként éltem át azt, hogy mi a problémám. Ez az élmény tovább cizellálódott és mélyült az egyes alkalmak között. Képes lettem arra, hogy megfigyeljem, melyik működésem hogyan és mikor jön elő.”

kolesklari

Köles Klára