Önértékelés a párkapcsolatban2020-03-11T07:43:19+01:00
  • gyogykozpont kepcim onertekeles parkapcsolatban

2020. március 10. és 17., 2 kedd, 17:00–21:00, Részvételi díj: 18 000 Ft

Szerzői jogok

A honlap oldalai teljes egészében együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a honlap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.
A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A kiadó követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.
További információ

ÖnÉRTÉKELÉS a párkapcsolatban2020-03-16T20:19:32+01:00

ÖnÉRTÉKELÉS a párkapcsolatban

onbiz pk 2

Az emberi élet egyik alapvető célja a kapcsolódás:
létezni = kapcsolatban lenni.

Az egyik legfontosabb dolog, ami két ember szeretetteljes kapcsolódását megakadályozza, az önbizalomhiány. Az önbizalom hiányos ember elrejti saját belső világát mások elől, nehezen mutatja meg valódi érzéseit, szükségleteit. Az ilyen ember jellemzően inkább kapni akar és emiatt hamar beindítja a manipulációs- és kommunikációs játszmákat és így akadályozza, hogy létre tudjon jönni egy valódi, őszinte, szeretetteljes kapcsolódás a másik ember felé.

Mi történik a workshopon?

A workshop rávilágít, hogy az önbizalomhiánynak oka, célja is lehet az életünkben, ugyanakkor segít, hogy megtaláljuk valódi értékeinket, és azokat tudjuk és akarjuk adni a párunknak és a világnak.

A workshopot tartja:

kolesklari

Köles Klára

Érdeklődés workshop iránt

Ha valamelyik workshopunk érdekel, ezen az űrlapon keresztül jelezheted felénk. Workshopjainkat az érdeklődők számának megfelelően indítjuk! Köszönjük, ha jelzed ezt nekünk. 

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!