Gerinctorna minden csütörtökön 18.00-19.00.
1000 Ft/alkalom

Derék- és hátfájdalmak megelőzése • Erő–egyensúly–hajlékonyság–kitartás • szabad ízületi mozgások • közérzetjavítás 

Megszünteti a felesleges izomfeszülést • növeli a szervezet stressztűrő képességét • támogatja az immunrendszer működését • erősíti a csontokat, izmokat, ízületeket • jótékonyan hat az egész gerincoszlopra

Korunk mozgásszegény életmódja, a természetes környezettől való eltávolodás következtében az ember egészséges állapota meggyengült, belső szervek, izmok, ízületek és a gerinc állapota megromlott, hátizom-, derékfájdalmak, ízületi problémák lépnek fel.

A káros hatások ellensúlyozására alakítottuk ki gerinctornánkat, mely modern nyugati és tradicionális keleti mozgásrendszereket, ismereteket ötvöz. Gerinctornánkat laza, könnyed, nyugodt mozgás, finom nyújtások jellemzik. Nem terheli túl a szervezetet, figyelembe veszi az egyén állapotát. Célja az egészség helyreállítása és annak fenntartása.

Fájdalomcsökkentés: Javul a hajszálérkeringés és az oxigénellátás, a megmozgatott területek anyagcseréje, ezáltal a méreg- és fájdalomkeltő anyagok eltávoznak, megszűnnek a fájdalmak.

Stresszoldás: a hát- és derékfájdalmak nemcsak a helytelen testtartáshoz vezethetőek vissza, hanem az érzelmi stresszhez is. A gerinctorna segít oldani a már testi panaszokban megjelenő érzelmi, pszichológiai stresszt is.

Immunerősítés: Rendszeres gyakorlás által a beszűkült ízületek mozgásterjedelme javul. Az izmok tudatos serkentése, ellazítása által, irányított légzés hatására a szervezet egyensúlyba kerül, ellenállóbb lesz a betegségekkel szemben,

Anyagcsere és méregetelenítés: A gyakorlás során a test ellazul, javul a belső szervek összhangja, ami segíti az anyagcsere-folyamatokat is.

Testtartás javítása: Javítja a testtartást, erősíti az izomzatot, kiemelt figyelmet fordít a törzs-, váll-, has-, mély hátizomzatra. Optimális izomtónus alakul ki, megszünteti a felesleges izomfeszülést.

Vezetők:

Szabadi-Nagy Katalin

GYIK

Mikor kezdődik egy új csoport?

Bármikor be lehet csatlakozni, az órák önálló egységet képeznek.

Milyen ruházatot vigyek:

laza ruházat, például melegítőnadrág, póló