valositsd meg almaidat ws

2024. július 13. szombat 08:00-15:00
1 alkalmas

Részvételi díj: 23.000 Ft

Tanfolyamunk helyszíne: 1066 Teréz körút 46. II. emelet (FBG center)

A workshopot vezeti:

szabo norbert kineziologus 300

Szabó Norbert

Művészetterápiás csoportvezető, kineziológus

Küzdd le az ellenállásodat azzal kapcsolatban, amit már régóta szeretnél elindítani!

Már régóta tervezed hogy új vállalkozásba fogj, könyvet írj vagy több időt szánj a hobbidra, de valahogy sosincs rá időd vagy energiád. Már megvetted a festéket, az ecsetet és a vásznat, fél éve ott csücsülnek a szekrényedben, de még mindig nem kezdted el festeni a képet, amit igazából szeretnél Minden más fontosabb, elvisz az élet, a rengeteg teendő, és amúgy sem sikerülne. Ismerősek ezek a kifogások? 

Képzeld el hogy van egy célod és képes vagy nap mint nap tenni érte. Egyre közelebb kerülsz ahhoz, amit szeretnél, mert már nem a kifogások, hanem a tettek világában élsz!

A legtöbb ember azt állítja, hogy azért nem kezd bele valamibe, mert nem tudja hogyan kell. Holott általában pontosan tudjuk, mi lenne az első lépés, csak valami belső gát, megakadályoz. Valószínűleg veled is ez történik. Képzeld el, hogy megszűnnek a kifogásaid és belevágsz abba, amit régóta terveztél. Milyen érzésed van ettől? Örülsz vagy netán aggódsz valami miatt?

Addig nem tudsz előre jutni, amíg fel nem tárod a tudattalanul működő rejtett hitrendszereidet és céljaidat, melyek pont ellentétes irányba visznek, mint az igazi céljaid. Ezek a rejtett célok jelen vannak, és erősebbek, mint az a cél amit igazából szeretnél. Ez az oka annak, hogy a vágyott dolog nem történik meg.

Kifogásoktól a megvalósításig Youtube videó

Miről szól a workshop?

A workshopon feltérképezzük azokat a rejtett motivációkat, amelyik nem engedik, hogy elindulj az utadon. Itt most ráláthatsz ezekre a rejtett motivációkra és tisztázhatod a valódi céljaidat, mindezt egy bátorító, támogató közegben, ahol a csoport segít abban, hogy világosabban lásd önmagad.

A workshop neked való, ha: 

  • van az életedben valami, amit szeretnél megvalósítani, elérni vagy elkezdeni, de ez a folyamat már az elején vagy a közepén elakadt;
  • nehezdre esik értlemes és megvalósítható célokat kitűzni;
  • úgy érzed, hogy kitűzött céljaid nem valósulnak meg;
  • a párod vagy a munkatársaid azzal vádolnak, hogy folyton csak a kifogásokkal jössz.

Mindegy, hogy mi a célod: fogyás, saját verseskötet, művészi alkotás, új vállalkozás vagy új hivatás, az alapvető kérdés mindig az, hogy hogyan győzheted le a halogatást és a kifogások mögé bújást.

Mi történik a workshopon?

A workshopon elméleti blokkok, valamint egyéni és csoportos gyakorlatok váltják egymást annak érdekében, hogy képes legyél pozitív irányba mozdítani az életedet.

Foglalkozunk majd

  • a jó célok jellemzőivel,
  • az értékrend szerepével,
  • a leggyakoribb kifogásokkal és
  • a rejtett motivációkkal.

 

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…