Ha egyedül vagy és nem találod a párod, vagy van párkapcsolatod, de szeretnéd, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, akkor ez a workshop neked való!

Jelentkezem

A Találj rá a párodra workshopon segítünk feloldani azokat az akadályokat, amelyek az utadban állnak a kiteljesedett párkapcsolathoz: negatív családi mintákat, félelmeket,  régi sebeket és akadályozó hiedelmeket.

Használati útmutatót kapsz a férfiakhoz/nőkhöz, és ha ezeket az apróságokat betartod (melyeken nagyon sok párkapcsolat elbukik), szinteket fogsz lépni kapcsolataidban.

A workshop után meg fogod tapasztalni a változást! A Találj rá a párodra workshop célja nem pusztán elméleti tudást átadni, hanem olyan belső változáshoz segíteni, amelyet azonnal visszatükröz az életed.

A workshopvezetők családállítást, kineziológiát, családi és párkapcsolati konzultációt évek óta végző szakemberek, szakmai és élettapasztalatuk legjavát bocsátják a résztvevők rendelkezésére.

Mi történik a Találj rá a párodra workshopon?

A workshop központi részét a családállítás, művészeti feladatok, csoportos és kiscsoportos feladatok és meditációs gyakorlatok képezik, amelyek segítik, hogy megértsd, tudatosítsd és átalakítsd mindazt, ami az utadban áll.

Feltérképezzük és oldjuk a szülői mintákat, foglalkozunk a múltbéli párkapcsolati sebekkel, az eltúlzott ideálokkal, valamint a belső nővel és férfival.

De miért pont ezekkel dolgozunk?

Mert korunkban a nemkívánatos szingliségnek és párkapcsolati eltávolodásnak ezek a legfőbb okai:

  • Rossz szülői hiedelmek, mint „a férfiak gyengék, alkalmatlanok”.
  • Múltbéli szakítások, válások, szerelmi csalódások fel nem dolgozott sebei.
  • El nem engedett szerelmek: lelkünkben visszavágyunk a régihez.
  • A tökéletes nő/férfi ideája fogva tart, senki sem elég jó.
  • Szerepcsere a nő és a férfi között.

Ha feloldod a téged korlátozó tényezőket, alkalmassá válsz arra, hogy valóban közel engedd magadhoz a másikat, akár új kapcsolatról van szó, akár a már meglévőről.

Neked/Nektek való ez a workshop?

A Találj rá a párodra workshopot azoknak a pároknak állítottuk össze, akik egy magasabb szinten szeretnének „rátalálni” a párjukra, illetve azoknak az egyedülálló férfiaknak és nőknek, akik szeretnének párkapcsolatot, de valamilyen okból nem sikerül.

Szeretettel várjuk mindazokat, akik nem szeretnék többé a szőnyeg alá söpörni a felmerülő problémákat, hanem valódi, tartós változásra vágynak. Itt a helyed, ha kézzelfogható, működő eszközöket szeretnél a problémád megoldására, és nyitott vagy arra, hogy újat tanulj, magadat és a társadat mélyebben felfedezd.

talalj ra workshop
  • Gyakorlati eszközök a párkapcsolatotok megemeléséhez
  • Krízisben a kapcsolat: együtt vagy külön? Mit érdemes tenni?
  • Félelmeink, akadályozóink, ismétlődő mintáink, amik elválasztanak a párunktól
  • Az ideál rabságában – a fantompartner leleplezése
  • Kulcs a férfiakhoz, kulcs a nőkhöz

“A workshopon az tetszett a legjobban, hogy a gyakorlatok segítségével tényleges élményként éltem át azt, hogy mi a problémám. Ez az élmény tovább cizellálódott és mélyült az egyes alkalmak között. Képes lettem arra, hogy megfigyeljem, melyik működésem hogyan és mikor jön elő.”

kolesklari

Köles Klára

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…