Ha egyedül vagy és nem találod a párod, vagy van párkapcsolatod, de szeretnéd, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, akkor ez a workshop neked való!

A Találj rá a párodra workshopon segítünk feloldani azokat az akadályokat, amelyek az utadban állnak a kiteljesedett párkapcsolathoz: negatív családi mintákat, félelmeket,  régi sebeket és akadályozó hiedelmeket. Ennek a workshopnak a fókuszában az egyik legnagyobb gátló tényező, az úgynevezett fantompartner áll.

Emellett használati útmutatót kapsz a férfiakhoz, illetve a nőkhöz, és ha ezeket az apróságokat betartod (melyeken nagyon sok párkapcsolat elbukik), szintet lépnek a kapcsolataid. A workshop után meg fogod tapasztalni a változást! A workshop célja nem pusztán elméleti tudást átadni, hanem olyan belső változáshoz segíteni, amelyet azonnal visszatükröz az életed.

A workshop vezetői nagy tapasztalattal rendelkeznek a családállítás, kineziológia, illetve családi és párkapcsolati konzultáció terén, szakmai és élettapasztalatuk legjavát bocsátják a résztvevők rendelkezésére.

Ha szeretnéd más szempontból is megvizsgálni, mi áll közéd és a társad közé, figyelmedbe ajánljuk a Találj rá a párodra! – Tudattalan akadályok című workshopunkat! A két workshop egymástól függetlenül, tetszőleges sorrendben elvégezhető! 

Mi történik a workshopon?

A workshop központi részét a családállítás, művészeti feladatok, csoportos és kiscsoportos feladatok és meditációs gyakorlatok képezik, amelyek segítik, hogy megértsd, tudatosítsd és átalakítsd mindazt, ami az utadban áll.

1.alkalom:
Megismerhetitek a tudattalanban élő fantompartnereteket, és hátráltató hatását átalakíthatjátok személyiségfejlesztő erővé.

2. alkalom:
Ráláthattok a kapcsolódást hátráltató lelki sérüléseitekre, sebeitekre melyek egy biztonságos tèrben gyógyulhatnak.

3. alkalom:
Egy speciális családállìtás során megélhetitek, hogy milyen konkrét változást vár tőletek az élet, ami segíti a találkozást a párotokkal.

Neked/Nektek való ez a workshop?

A Találj rá a párodra workshopot azoknak a pároknak állítottuk össze, akik egy magasabb szinten szeretnének „rátalálni” a párjukra, illetve azoknak, akik elvesztek a párkeresés útvesztőjében, szeretnének párkapcsolatot, de valamiért eddig nem jártak sikerrel.

Szeretettel várjuk mindazokat, akik nem szeretnék többé a szőnyeg alá söpörni a felmerülő problémákat, hanem valódi, tartós változásra vágynak. Itt a helyed, ha kézzelfogható, működő eszközöket szeretnél a problémád megoldására, és nyitott vagy arra, hogy újat tanulj, magadat és a társadat mélyebben felfedezd.

A workshopot vezető szakembereink:

talalj ra ws fantompartner

2024. július 12. péntek 17:00-20:00, július 13. szombat 10:00-17:00

2 alkalmas

40.000 Ft

Tanfolyamunk helyszíne: 1066 Teréz körút 46. II. emelet (FBG center)

Jelentkezem

FIGYELEM! A több alkalmas workshopjainknál sem betegség, sem hiányzás esetén nem áll módunkban visszafizetni a már befizetett részvételi díjat. Arra azonban lehetőség van, hogy a következő workshopon fél áron részt vehessenek azok a vendégeink, akik az előzőt valamilyen okból nem tudták befejezni.

  • Gyakorlati eszközök a párkapcsolatotok megemeléséhez
  • Krízisben a kapcsolat: együtt vagy külön? Mit érdemes tenni?
  • Félelmeink, akadályozóink, ismétlődő mintáink, amik elválasztanak a párunktól
  • Az ideál rabságában – a fantompartner leleplezése
  • Kulcs a férfiakhoz, kulcs a nőkhöz
  • Gyakorlati útmutató a párkeresőknek

„A workshopon az tetszett a legjobban, hogy a gyakorlatok segítségével tényleges élményként éltem át azt, hogy mi a problémám. Ez az élmény tovább cizellálódott és mélyült az egyes alkalmak között. Képes lettem arra, hogy megfigyeljem, melyik működésem hogyan és mikor jön elő. Valódi segítséget nyújt a párkapcsolatokban.”

Iratkozz fel, hogy érthesíthessünk a workshop indulásáról! 

GYKP workshop érdeklődők

Érdeklődés workshop iránt

Ha valamelyik workshopunk érdekel, ezen az űrlapon keresztül jelezheted felénk. Workshopjainkat az érdeklődők számának megfelelően indítjuk! Köszönjük, ha jelzed ezt nekünk. 

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…