Ha egyedül vagy és nem találod a párod, vagy van párkapcsolatod, de szeretnéd, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, akkor ez a workshop neked való!

A Találj rá a párodra workshopon segítünk feloldani azokat az akadályokat, amelyek az utadban állnak a kiteljesedett párkapcsolathoz: negatív családi mintákat, félelmeket,  régi sebeket és akadályozó hiedelmeket. Ennek a workshopnak a fókuszában az egyik legnagyobb gátló tényező, az úgynevezett fantompartner áll.

Emellett használati útmutatót kapsz a férfiakhoz, illetve a nőkhöz, és ha ezeket az apróságokat betartod (melyeken nagyon sok párkapcsolat elbukik), szintet lépnek a kapcsolataid. A workshop után meg fogod tapasztalni a változást! A workshop célja nem pusztán elméleti tudást átadni, hanem olyan belső változáshoz segíteni, amelyet azonnal visszatükröz az életed.

A workshop vezetői nagy tapasztalattal rendelkeznek a családállítás, kineziológia, illetve családi és párkapcsolati konzultáció terén, szakmai és élettapasztalatuk legjavát bocsátják a résztvevők rendelkezésére.

Ha szeretnéd más szempontból is megvizsgálni, mi áll közéd és a társad közé, figyelmedbe ajánljuk a Találj rá a párodra! – Tudattalan akadályok című workshopunkat! A két workshop egymástól függetlenül, tetszőleges sorrendben elvégezhető! 

Mi történik a workshopon?

A workshop központi részét a családállítás, művészeti feladatok, csoportos és kiscsoportos feladatok és meditációs gyakorlatok képezik, amelyek segítik, hogy megértsd, tudatosítsd és átalakítsd mindazt, ami az utadban áll.

1.alkalom:
Megismerhetitek a tudattalanban élő fantompartnereteket, és hátráltató hatását átalakíthatjátok személyiségfejlesztő erővé.

2. alkalom:
Ráláthattok a kapcsolódást hátráltató lelki sérüléseitekre, sebeitekre melyek egy biztonságos tèrben gyógyulhatnak.

3. alkalom:
Egy speciális családállìtás során megélhetitek, hogy milyen konkrét változást vár tőletek az élet, ami segíti a találkozást a párotokkal.

Neked/Nektek való ez a workshop?

A Találj rá a párodra workshopot azoknak a pároknak állítottuk össze, akik egy magasabb szinten szeretnének „rátalálni” a párjukra, illetve azoknak az egyedülálló férfiaknak és nőknek, akik szeretnének párkapcsolatot, de valamilyen okból nem járnak  sikerrel.

Szeretettel várjuk mindazokat, akik nem szeretnék többé a szőnyeg alá söpörni a felmerülő problémákat, hanem valódi, tartós változásra vágynak. Itt a helyed, ha kézzelfogható, működő eszközöket szeretnél a problémád megoldására, és nyitott vagy arra, hogy újat tanulj, magadat és a társadat mélyebben felfedezd.

A workshopot vezető szakembereink:

Találj rá a párodra - A fantompartner

2023. július 14. (17:00-20:00) és 15. (10:00-17:00)
2 alkalmas

Jelentkezem

FIGYELEM! A több alkalmas workshopjainknál sem betegség, sem hiányzás esetén nem áll módunkban visszafizetni a már befizetett részvételi díjat. Arra azonban lehetőség van, hogy a következő workshopon fél áron részt vehessenek azok a vendégeink, akik az előzőt valamilyen okból nem tudták befejezni.

  • Gyakorlati eszközök a párkapcsolatotok megemeléséhez
  • Krízisben a kapcsolat: együtt vagy külön? Mit érdemes tenni?
  • Félelmeink, akadályozóink, ismétlődő mintáink, amik elválasztanak a párunktól
  • Az ideál rabságában – a fantompartner leleplezése
  • Kulcs a férfiakhoz, kulcs a nőkhöz

„A workshopon az tetszett a legjobban, hogy a gyakorlatok segítségével tényleges élményként éltem át azt, hogy mi a problémám. Ez az élmény tovább cizellálódott és mélyült az egyes alkalmak között. Képes lettem arra, hogy megfigyeljem, melyik működésem hogyan és mikor jön elő.”

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…