Ha egyedül vagy és nem találod a párod, vagy van párkapcsolatod, de szeretnéd, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, akkor ez a workshop neked való!

Jelentkezem

A Találj rá a párodra workshopon segítünk tudatosítani és feloldani azokat az akadályokat, amelyek az utadban állnak a kiteljesedett párkapcsolathoz: negatív családi mintákat, félelmeket,  régi sebeket és akadályozó hiedelmeket.

A workshop célja nem pusztán elméleti tudást átadni, hanem olyan belső változáshoz segíteni, amelyet azonnal visszatükröz az életed.

A workshop vezetői nagy tapasztalattal rendelkeznek a családállítás, kineziológia, illetve családi és párkapcsolati konzultáció terén, szakmai és élettapasztalatuk legjavát bocsátják a résztvevők rendelkezésére.

Ha szeretnéd más szempontból is megvizsgálni, mi áll közéd és a társad közé, figyelmedbe ajánljuk a Találj rá a párodra! – A fantompartner című workshopunkat! A két workshop egymástól függetlenül, tetszőleges sorrendben elvégezhető! 

Mi történik a workshopon?

A workshop központi részét a családállítás, művészeti feladatok, csoportos és kiscsoportos feladatok és meditációs gyakorlatok képezik, amelyek segítik, hogy megértsd, tudatosítsd és átalakítsd mindazt, ami az utadban áll.

1. alkalom:
Feltárjuk azokat a lelkünk mélyén rejtőző félelmeket, amelyek oly gyakran elszabotálják a tudatos törekvéseinket, hogy rátaláljunk a párunkra.

2. alkalom:
A családállítás segítségével ráláthattok, milyen félelmek, hiedelmek élnek bennetek a szeretettel, a szeretet elfogadásával kapcsolatban.

3. alkalom:
Megismerhetitek és letehetitek azokat a maszkokat, szerepeket, amelyek akadályozzák, hogy kiteljesedjetek önmagatokban, a párkapcsolatban és az életben.

Neked/Nektek való ez a workshop?

A Találj rá a párodra workshopot azoknak a pároknak állítottuk össze, akik egy magasabb szinten szeretnének „rátalálni” a párjukra, illetve azoknak az egyedülálló férfiaknak és nőknek, akik szeretnének párkapcsolatot, de valamilyen okból nem járnak  sikerrel.

Szeretettel várjuk mindazokat, akik nem szeretnék többé a szőnyeg alá söpörni a felmerülő problémákat, hanem valódi, tartós változásra vágynak. Itt a helyed, ha kézzelfogható, működő eszközöket szeretnél a problémád megoldására, és nyitott vagy arra, hogy újat tanulj, magadat és a társadat mélyebben felfedezd.

A workshopot vezető szakembereink:

Találj rá a párodra - tudattalan akadályok
  • Gyakorlati eszközök a párkapcsolatotok megemeléséhez
  • Krízisben a kapcsolat: együtt vagy külön? Mit érdemes tenni?
  • Félelmeink, akadályozóink, ismétlődő mintáink, amik elválasztanak a párunktól
  • Az ideál rabságában – a fantompartner leleplezése
  • Kulcs a férfiakhoz, kulcs a nőkhöz
Találj rá a párodra!

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…