Schüssler előadás

2022. szeptember 21., szerda 19:00

Előadó:

szikora brigitta kineziologus 300

Szikora Brigitta

kineziológus

A Schüssler biokémiai sókkal készült kozmetikumok hatékonyságának egyik titka, hogy használatuk teljes mértékben személyre szabható, egy-egy bőrprobléma megoldásához pedig csapatban is dolgoztathatók, hiszen nemcsak kiegészítik, hanem fel is erősítik egymás jótékony hatását.

A Schüssler Natúrkozmetikumokra tökéletesen igaz, hogy nagy múltra visszatekintő összetevőket – azaz az 1800-as évek vége óta sikerrel alkalmazott Schüssler ásványi sókat – egyesít innovatív hatóanyagokkal és értékes növényi kivonatokkal. A Schüssler sók atyjának tekintett Dr. Wilhelm Schüssler egy egyedülálló arcdiagnosztikai rendszert is kidolgozott, melynek segítségével te is megfejtheted bőröd üzenetét.

Schüssler doktor rájött arra, hogy az egyes bőrhibák (mint a finom ráncok, redők, fénylések és különböző elszíneződések) különféle hiányállapotokat jeleznek, ezek ismeretében pedig összeállítható az a személyre szabott bőrápolási rutin, amivel tényleg azt adhatod a bőrödnek, amire vágyik.

Tarts velünk szeptember 21-én 19 órától, és fejtsd meg bőröd üzenetét Szikora Brigitta természetgyógyász, a Schüssler terápia kiváló ismerőjének segítségével! Az igazán izgalmasnak ígérkező eseményről nem hiányozhat Soós Adri, a Schüssler Natúrkozmetikumok alapító-tulajdonosa sem, aki a márka kulisszatitkaiba enged majd betekintést.

Szó lesz sok más mellett a következőkről:

🔷 Mi az a Schüssler arcdiagnosztika és hogyan használhatod a mindennapokban?

🔷 Hogyan válhatnak bőröd legjobb szövetségeseivé a Schüssler sók és a Schüssler kozmetikumok?

🔷 Mit árulnak el az arcodon lévő pici ráncok, redők, fénylések és elszíneződések?

👉 Online eseményünkhöz bárhonnan csatlakozhatsz és a részvétel díjtalan, amire viszont szükséged lesz ahhoz, hogy olvashass az arcodból, az egy tükör és egy alapos arctisztítás, hogy smink nélkül tanulmányozhasd bőröd állapotát!

😍 Szeretettel és izgalommal várunk!

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…