Ezek a leggyakrabban elhangzó párkapcsolati kérdések az asztrológusnál:

  • Mikor talál meg a szerelem?
  • Összeillünk-e a párommal?
  • Ő-e az én lelki társam?

Párválasztás és a párkapcsolati asztrológia

A pákapcsolat életünk egyik legfontosabb területe. A kezdeti lángoló szerelem lankadásával előfordul, hogy megerősítésre van szükségünk, hogy a megfelelő párt választottuk-e. Ki tudná ezt jobban megerősíteni, mint egy asztrológus, aki a csillagok állásából kiolvassa párhoroszkópunkat?

Asztrológusként sokszor látom azt, hogy olyan emberek élnek párkapcsolatban, akiknek a párkapcsolati horoszkópjuk asztrológiai szempontból nem mutat tökéletes összeillőséget. Így van ez a való életben is. Hány pár mondhatja el azt magáról, hogy élete legnagyobb szerelmével él együtt megzavarhatatlan összhangban?

parkapcsolati asztrologia napfenyes gyogykozpont 2

Általában nem olyan párt választunk magunknak, akinek a horoszkópja tökéletesen támogatja a miénket, hanem olyat, aki mellett lehetőségünk van változni és túllépni önmagunkon.

Párkapcsolati konfliktuskezelés az asztrológia segítségével

Tételezzük fel elmész az asztrológushoz, és ő azt találja mondani a párkapcsolati asztrológiai elemzés alapján, hogy nem illetek össze… Akkor szakítasz a pároddal? Valószínűleg nem!

Az asztrológus nem mondhatja meg, még egy részletes párhoroszkóp alapján sem, hogy együtt kell-e lenned a pároddal vagy sem. Az ő feladata az, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy miben tudjátok a pároddal egymást támogatni, és miben kell változnotok ahhoz, hogy jól működjön a kapcsolatotok. Sőt, önismereti asztrológusként felhívom arra is a figyelmeteket, hogy szükség van kihívásokra a párkapcsolatban. Ez az, ami felszítja a tüzet, aktivitásra serkent, áttöri a megkeményedett szívünket, és felszínre hozza azokat a problémákat, amelyeket nem oldottunk még meg, csak a szőnyeg alá söpörtünk. A társunk segítségünkre lesz ezen az önismereti úton. Az igazság az, hogy bármilyen is a két fél párkapcsolati horoszkópja, erőfeszítésre biztosan szükség lesz.

Ha arról álmodunk, hogy a kapcsolat csak úgy működjön magától, nem biztos, hogy hosszú távon boldogok leszünk. Ha nincsenek kihívások és súrlódások, könnyen élettelenné válhat a kapcsolatunk.

A párkapcsolati horoszkópból megtudhatod, hogy mit várhatsz a társadtól és mit nem. Ennek ismeretében szabadon dönthetsz, hogy mit szeretnél. Nagy megkönnyebbülés az, amikor felismered, hogy nem veled van a baj, hanem csak azzal, hogy esetleg nem a „használati utasításának” megfelelően kezeled a párodat.

Amit önismereti asztrológián asztrológusként biztosan megnézek egy párkapcsolati asztrológiai elemzésen:

Elem szerinti összeillőség

Az asztrológiában mind a 12 jegy a négy elem egyikéhez (tűz, föld, levegő, víz) tartozik.  Mindegyik csoport más-más tulajdonságokkal, irányultsággal, ízléssel és értékrenddel rendelkezik.

Milyen elemű jegyben születtél?

A tüzes jegyek (Kos, Oroszlán, Nyilas)

Dinamikusak, szenvedélyesek, nagyvonalúak, állandó mozgásban van, ha pedig egy helyben van, akkor is beszél, álmodozik, tervez, tanul valamit. Ezek a jegyek ambiciózusok, szókimondók és kalandvágyóak. A tűz melegít, de képes megégetni és robbanni is, ezért körültekintően kell bánni vele.

A levegő jegyek (Ikrek, Mérleg, Vízöntő)

Folyamatos mozgásban vannak, újabb és újabb ötletekkel és beszédtémákkal állnak elő. Intellektuálisak, racionálisak és sokkal otthonosabban mozognak a gondolatok világában, mint az érzelmekben. Ne várj túl sok érzelmet tőlük! Nagyon jó játszópajtások viszont, akik nyitottak az újdonságra és a kalandra. Ha térre van szükséged, a levegő jegyek megadják neked.

Víz jegyek (Rák, Skorpió, Halak)

A zodiákus empatái, érzékenyek és intuitívak, gyógyító a jelenlétük, nagyon gondoskodóak, a legapróbb dolgokat is észreveszik és gyakran személyesre veszik, túl személyesre. Túlérzékenységük melankóliába taszíthatja őket, ilyenkor figyelned kell arra, hogy ne zuhanj velük a mélységbe. Szükségük van egy biztos pontra, valakire, aki megtartja őket, mint például a föld jegyek.

A föld jegyek (Bika, Szűz, Bak)

Biztos alapot adnak, megbízhatóak, kötelességtudóak. “Lassan, de biztosan.” – ez a mottójuk. Hűségesen kitartanak párjuk mellett jóban, rosszban. Praktikusak, gyakorlatiasak, könnyen mozognak az anyagi világban, de bele is tud ragadni. Ami egyfelől az ereje, az másfelől a nehézsége is e jegy szülötteinek, hiszen a változás számukra nem könnyű feladat. Pont ebben segíthet neki a társa.

Milyen jegyben áll a Holdatok?

A Hold már sokkal mélyebb dolgokat árul el rólad. A Hold a belső világodat, az érzéseidet, hangulataidat mutatja meg. Nagyon közeli és mély kapcsolatot jelez, ha a párod és a saját Holdad egymással harmóniában vannak. Ugyanígy, a kölcsönös meg nem értettség érzését jelezheti, ha a két Hold nincs harmóniában egymással. Ez nem jelenti, azt, hogy ne lenne jövője a kapcsolatnak! Ez azt jelzi, hogy jobban ki kell lépned a saját komfortzónádból, a saját nézőpontodból ahhoz, hogy megértsd a társadat. Ha ez sikerül, nagyon boldogok lehettek.

Gyere el személyes konzultációra a pároddal, és ismerd meg azokat az apró trükköket, amelyekkel még boldogabbá tehetitek egymást!

Antal Péter, önismereti asztrológus

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…