rak kerekasztal borito

2023.
1 alkalmas

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői: 

dr. babics Júlia

dr. Babics Júlia

Belgyógyász , antropozófus orvos

dr. Jakab Tibor

dr. Jakab Tibor

Belgyógyász, antropozófus orvos

Nagyné Szili Zsuzsanna

Nagyné Szili Zsuzsanna

Kineziológus

A Napfényes Gyógyközpont legújabb kiadványa a júniusban, a 20. Napfényes Fesztiválon jelent meg! A Napfényes egészségkalauz című sorozat legújabb, 5. kötetének címe: 
Rosszindulatú daganatos betegségek megelőzése és szelíd gyógymódjai

A kiadványhoz kapcsolódóan a Napfényes Gyógyközpont szakemberei kerekasztal-beszélgetésre várják az érintetteket és az érdeklődőket. 

Fontosnak tartjuk, hogy minél szélesebb körű ismereteket adjunk át a rosszindulatú daganatos betegségekkel kapcsolatban, mivel azt tapasztaljuk, hogy a kellő mennyiségű és minőségű tudás segíthet a rákhoz való helyesebb hozzáállásban, ez pedig növeli a gyógyulás esélyét. A kerekasztal-beszélgetésen orvosok, természetgyógyászok és önismereti szakemberek segítségével tárul fel a rosszindulatú daganatos betegségek megelőzésének és gyógyításának testi-lelki megközelítése.

Egyedülálló lehetőség, hogy átfogó képet kapj ennek a különösen rettegett betegségnek a megelőzéséről, illetve szelíd gyógymódjairól! 

Hiszünk abban, hogy a gyógyuláshoz elengedhetetlen a betegségek lelki hátterének, „üzenetének” megértése is, ezért az orvosi szempontok és az életmódváltással kapcsolatos tanácsok mellett arról is hallhatsz majd, hogy milyen témák húzódnak meg a rosszindulatú daganatos betegségek hátterében.

A kerekasztal-beszélgetésen természetesen a kérdéseidet is felteheted szakembereinknek! 

Mindennapos tapasztalatunk, hogy ha jobban megértjük a betegségünket fizikai-lelki szinten, akkor újult erővel és nagyobb reménnyel tehetünk lépéseket a gyógyulás felé. Rendezvényünkkel ehhez szeretnénk hozzájárulni! 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt! 

dr. Babics Júlia belgyógyász, antropozófus orvos, böjttanácsadó
dr. Jakab Tibor belgyógyász, antropozófus orvos
Laukó-Biró Anna – kineziológus

Ha szeretnél többet tudni…

Rosszindulatú daganatos betegségek

Figyelmedbe ajánljuk legújabb kiadványunkat, melyben rlszletes orvosi, természetgyógyászati és önismereti áttekintést találsz a rosszindulatú daganatos betegségekről.

A kötetet megvásárolhatod webáruázunkban.

A Napfényes egészségkalauz sorozat köteteit kedvezményes áron, csomagban is beszerezheted. Ha 3 kötetet vásárolsz, a 4.-et ajándékba adjuk!

Jelentkezés a kerekasztal beszélgetésre

 Iratkozz fel, hogy érthesíthessünk a workshop indulásáról!

GYKP workshop érdeklődők

Érdeklődés workshop iránt

Ha valamelyik workshopunk érdekel, ezen az űrlapon keresztül jelezheted felénk. Workshopjainkat az érdeklődők számának megfelelően indítjuk! Köszönjük, ha jelzed ezt nekünk. 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…