Szervezetünk egészsége a hajunk tükrében

hajung egeszsege workshop

2022. okt. 8.

szombat 9:00-12:00

Jelentkezem

A workshopot vezetik: 
Csehi-Pogány Frida

Hajunk nemcsak a szépséget hivatott hirdetni a világban, hanem hírt ad a vitalitásunkról, önmagunkkal való kapcsolatunkról, egészségi állapotunkról és az életünkhöz való hozzáállásunkról is. 

Tapasztalom szerint mindenki szeretné, hogy haja dús, egészséges és csillogó legyen, és ezért sok mindent megteszünk. Ugyanakkor bosszúságot okoz, ha hajunk zsírosodik, hullik, töredezik, és a gondokat sokszor nem oldják meg a hajápolási termékek.

Vajon mi az oka annak, ha  egy hajápolási termék nem szünteti meg a hajhullást, zsírosodást vagy korpásodást? A külső kezelések és a hajápolás mellett nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a hajunk egészsége nemcsak a külső hatásoktól, de szervezetünk általános állapotától és a lelkiállapotunktól is függ!

Ha valamilyen trauma ér minket, ha nehéz élethelyzetben vagyunk, vagy ha a szervezetünket jobban megterhelő betegségen estünk át, rövid időn belül a hajunkon is észleljük a változást: elveszíti tartását, fényét, zsírosodni vagy akár hullani kezd. Manapság rengeteg ápolószer, hajtonik, hajhullás elleni szer kapható, de az igazi belső okok feltérképezése nélkül ezek használata csak ideiglenes javulást hozhat.

A fejbőr és a haj állapota jelzi, hogy melyik szervünk gyengélkedik, iszunk-e elegendő folyadékot, megfelelő-e a keringésünk, mindezeken túl a lelkiállapotunkról is sok mindent elárul. Egy-egy betegséghajlamot is képes előre jelezni, így lehetőséget ad a megelőzésre is.

A workshopon ízelítőt kaphatsz abból, hogyan juthatunk közelebb a hajunk állapotán keresztül testünk üzeneteinek megfejtéséhez! Interaktív módon átbeszéljük a leggyakoribb hajproblémákat, azok lehetséges okait és kezelési módjait.

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…