Sors és életfeladat – Szaturnusz bolygóműhely

Láss bele a jövődbe…

Értsd meg a múltadat…

Tervezd tudatosan az életed!

JELENTKEZEM
AP workshop2

A bolygóműhelyen megkapsz minden szükséges tudásanyagot, amivel megtalálhatod a válaszokat kérdéseidre! Nem kell asztrológusnak lenned vagy hosszú éveket az asztrológia tanulásával töltened. 

Tudtad-e, hogy

 • A Szaturnusz mozgása meghatározza, hogy 2-3 évente életed mely területén lesz lényegi változás? (Párkapcsolat, anyagiak-értékrend, hivatás, család, barátságok…)
 • Életed  7 évente megújul?
 • Életed nagy kihívásai és azok megoldásai a Szaturnusz befolyása alatt állnak?

A Szaturnusz 7 éves ciklusai az RTL reggeli műsorában – Antal Péter

A Sors és életfeladat bolygóműhelyen

 • Megdöbbenve fogod tapasztalni, hogy életed egy meghatározott rend szerint alakul!
 • Meg fogod érteni, hogy bizonyos események az életedben miért történtek!
 • Látni fogod, hogy milyen kihívások várnak rád a jövőben!
 • Kulcsokat kapsz legnagyobb félelmeid feloldásához, életutad, sorsod megértéséhez!

A bolygóműhely neked való, ha:

 • Érdekel az asztrológia és kíváncsi vagy, mi van a horoszkópodban

 • Fontos számodra az önismereted

 • Szeretnél izgalmas, új dolgokat megtudni az életedről és a világról

A Sors és életfeladat bolygóműhely azoknak szól, akik tudatosabb életre törekszenek és nyitottak arra, hogy személyiségüket az asztrológia segítségével is fejlesszék. A Szaturnusz általános lelki és sorsformáló hatásán túl résztvevőként saját születési képleteddel ismerkedhetsz meg.

A Szaturnusz bolygóműhely kevés elméleti és sok gyakorlati elemből épül fel, azért, hogy saját élményeken és felismeréseken keresztül ráláss a sorsodra. Egyéni és kiscsoportos feladatok, művészeti gyakorlatok segítik, hogy kapcsolódj a születési képleted Szaturnuszához, a „sorsbolygóhoz”.

Semmilyen asztrológiai előképzettségre nincsen szükség, a workshopon az összes szükséges alapismeretet megkapod.

AP workshop 3

Több mint 15 éve foglalkozom asztrológiával és önismerettel. Mindig foglalkoztatott, hogy a sors és a szabad akarat hogyan nyilvánul meg az ember életében, vajon mennyire válhatunk szabaddá horoszkópunktól? Az embernek pontosan ez a feladata, de ehhez előbb meg kell ismernie…

Saját és több mint 1000 vendég képletének és életének tanulmányozása és az asztrológia működésének csodája indított arra, hogy összeállítsak egy teljesen új és rendhagyó bolygó-workshop sorozatot. Célom kézzelfoghatóvá tenni az asztrológiát mint életvezetési eszközt és térképet, amelyből mindenki rengeteget nyerhet, aki nyitott rá. 

/Antal Péter/

Szaturnusz bolygóműhely

Tematika:

 1. Születési képletem építőkövei
 2. A Szaturnusz (asztronómia, mitológia, lelki aspektusok, ciklusai)
 3. Ki vagyok? Merre megyek? Kivel kellene együtt lennem? A 29,5 éves Szaturnusz-visszatérés
 4. A 12 életterület mint az emberi fejlődési építőkövei (értékrend-pénz, család, öröm-szerelem, munka-hivatás, párkapcsolat-házasság, világnézet-tanulás…)
 5. Milyen életterületen tanít és kéri a változást tőlem az életem most és a következő években?
 6. Működik! A Szaturnusz mozgását tisztán látom az életutamon. Kulcs a jövőd tervezéséhez.
 7. A 12 életfeladat a Szaturnusz tükrében (félelmek, korlátok, kivezető utak).
 8. A sors és az életfeladat felismerésének további aspektusai.

Amit a bolygóműhelyen még kapsz:

 • Szaturnusz-munkafüzetet
 • Nyomtatott személyes születési képletedet
 • Személyes életterület-hangsúlyváltások időpontját egész életedre előre, kinyomtatva
 • Sok élményt, felismerést
 • Válaszokat személyes kérdéseidre
 • Családias légkört és vidámságot

A Napfényes Étteremből rendelhetsz ebédet, illetve a környéken sok más változatos étkezési lehetőség közül is választhatsz.

Egy életből vett példa, ahogyan működik:

Amikor a Szaturnusz a születési képletben belép a 12. házba, úgy érezzük, hogy kicsúszik a talaj a lábunk alól, ami addig fontos volt, elveszítheti jelentőségét és sokkal inkább magunkba fordulunk. Ez az a befelé tekintés ideje. Ilyenkor nem igazán van erőnk új dolgokba kezdenünk. Úgy érezhetjük, hogy be vagyunk zárva életünkbe és sorsnehézségeinkbe, áldozatvállalást kér tőlünk az élet. Egy ilyen időszak kb. 2-3 évig tart.

Ilyenkor sokat foglalkozunk életünk eseményeinek feldolgozásával és önmagunk megértésével és sokkal többet megérthetünk magunkból, életünkről, mint előtte. Ez az elengedés ideje, amikor valamit az életünkből, magunkból, berögződéseinkből kell elengednünk.

Ilyenkor általában megtapasztaljuk, hogy nálunk nagyobb erők működnek, és bizonyos szempontból tehetetlenek vagyunk  – ez előbb-utóbb mindenkinél megtörténik (30 évente), csak mindenkinél máskor.

Ha ennek az időszaknak az időpontját tudjuk előre, az nagy segítség, mert nem fogjuk azt hinni, hogy így maradunk. Tudni fogjuk, hogy most az életünknek, a sorsunknak  megfelelő időszakát éljük. Így már nem menekülünk ki belőle, hanem tudatosan együttműködhetünk vele és arra használhatjuk fel ezt az időszakot, amire valóban való.

Amikor vége ennek az időszaknak, újjászületünk, megkönnyebbülünk és újult erővel, felelősségteljesen vágunk neki céljainknak.

12 egyértelműen megkülönböztethető időszakot élünk át 30 év alatt. – A workshopon Te magad is megtapasztalhatod, hogy mennyire egyértelműen érezhető és nyomon követhető ez a változás. Óriási megkönnyebbülést jelent tudni, hogy miben vagyunk  és hogy meddig tart – nem őrültünk meg, nincs semmi baj velünk, egyszerűen csak így működik az emberi élet.  

Horoszkóp magyarázat 2

A Te horoszkópodban is ott van a Szaturnusz, a sorsbolygó. Mindenkinek máshol, más házban, más bolygókhoz kapcsolódik – a workshopon a Szaturnusz titkaiba és személyes üzeneteibe nyerhetsz betekintést.

Akik részt vettek, ezeket mondták…

„Újdonság az önismereti tréningek, tanfolyamok palettáján. Annak is ajánlható, akit nem érdekel az asztrológia, de logikusnak tartja a tényt, hogy a bolygók hatnak a földi életre, az emberre. Itt láthatóvá válik a tanfolyam során, hogy a különböző bolygók különböző energiákat közvetítenek, amelyek meghatározzák sorsunkat. Jó ezt tudni és elfogadni.”
Sándor
Megéreztem, hogy nem menekülni kell a Szaturnusz-erők elől, hanem felhasználni azt. Jó, hogy több irányból közelítjük meg a témát, többféle gyakorlattal. Jó lenne, ha a megoldásokkal is foglalkoznánk a problémafeltáráson túl, de lehet, hogy ez túlmutat a workshop keretén.
Tóth Jolán, 46
„Közelebb kerültem a Szaturnuszhoz, most már társként és nem ellenségként tekintek rá. Hazaviszem magammal a gyakorlatokban átélt sok pozitív élményt, a tudást és megértést, amit a tanfolyam adott.”
Gerlits Krisztián, 38
„Mind tartalmában, mind változatosságában és időtartamában ideális volt a Szaturnusz-workshop napja. Kellőképpen gondoltál az asztrológiában még nem járatos résztvevőkre, de azok is sokat profitálhattak, akik már egy ideje foglalkoznak vele. Köszönöm az új rálátást a Szaturnusz által uralt életterületre.”
Juhász Ildikó
„Erőt és kitartást kaptam ahhoz, hogy a jelenemben történő eseményekben, amiket nehézségnek illetve lehetőségnek élek meg, tovább haladjak. Köszönöm és várom a következő témát.”
Gábor
„Nagyon jól éreztem magam, eleinte rázott a hideg, de ahogy egyre jobban ráláttam, hogy mit hozott eddig a Szaturnusz az életemben, úgy megnyugodtam és lett még mélyebb megismerési vágy bennem. Nagyon jól egyensúlyban volt az elméleti és gyakorlati rész. Kedvet kaptam ahhoz, hogy megismerjem a többi bolygót is.”
Krisztina