csaszarmetszes lelki feldolgozasa napfenyes gyogykozpont

2024. augusztus 16. péntek 8:00-14:00

1 alkalmas

Részvételi díj: 23.000 Ft

Tanfolyamunk helyszíne: 1066 Teréz körút 46. II. emelet (FBG center)

Jelentkezem

A workshopot vezetik:

Bognárné Náhori Zsanett
Csehi-Pogány Frida

Csehi-Pogány Frida

gyógynövényszakértő, hajdiagnoszta

„Most szültem meg a gyermekem.
Az a seb itt a testemen,
azt tett anyává engem –
már örökre viselem.
Büszke vagyok rá, és ha fáj is – szeretem.”

Miről szól a Császármetszés lelki feldolgozása workshop?

A női lét egyik kiemelt eseménye az anyává válás. A nem tervezett császárral való szülés nagyon sok édesanyában mély lelki sebeket ejt, amik később kihatnak az anyasággal kapcsolatos önbizalmára és kiteljesedésére. Kiemelkedően fontosnak tartjuk ennek az eseménynek a tudatos feldolgozását, önmagunknak való megbocsátását, a veszteségekből való újjászületést.

Kinek ajánljuk a workshopot?

Minden édesanyának, aki császármetszéssel hozta világra gyermekét. Ennek a feldolgozása mindig aktuális, akárhány éve is történt.

A workshop neked való, ha azok az édesanyák közé tartozol, akiknek a kisbabája császármetszéssel jött a világra és szeretnéd feldolgozni, megérteni az ezzel járó lelki sebeket és újjászületni, kiteljesedni az anyaságodban.

Miért ezt a workshopot válaszd?

Édesanyaként a gyermeknek a legjobbat akarjuk adni ahhoz, hogy ő boldog és kiegyensúlyozott legyen. Ehhez segítő, támogató, ha mi édesanyák békével és elfogadással vagyunk a szülésünk élményével.

A workshopon elmélyedünk a császármetszés lelki hátterében, majd következik a témához kapcsolódó élmény alapú feldolgozás.

Visszajelzések

„Azáltal, hogy mindenki ugyanazon a fájdalmas élményen ment keresztül, a workshop résztvevői közt kialakul egy bizalmi, együttérző légkör, amiben gyógyító lenni. A nap végére mindenkit átjár a felszabadultság érzése, hatalmas súly került le a lelkekről.”

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…