Belső erő és megvalósítás – Mars bolygóműhely

Mars oroszlán

Akarat…

Erő…

Megvalósítás…

„Az erőd azokban a pillanatokban növekszik, amikor úgy érzed nem bírsz továbbmenni, de mégis megteszed.”

Tudod, hogy személyes Mars állásod megmutatja…

 • Mi áll az utadban, hogy megvalósítsad terveidet?
 • Miért nehéz nemet vagy igent mondanod?
 • Hogyan tudod képviselni a saját igényeidet és szükségleteidet?

A Belső erő és megvalósítás workshopon:

 • Megtapasztalhatod a teremtő erőd felszabadulását
 • Megtudhatod, hogyan tudod táplálni és éltetni az erődet
 • Milyen lépéseket tehetsz, hogy jobban érvényesítsd magad az életedben
 • Megtanulhatod saját és mások önérvényesítési stílusát kezelni
Mars ws csoport

A Mars bolygóműhelyen saját születési képleted Mars bolygóján keresztül új szinten kapcsolódhatsz belső erődhöz, megismerheted karakterét, nehézségeit, segítőit. Megláthatod, hogy milyen személyes akadályokkal találkozhatsz konfliktusaid sikeres kezelésében. Megtapasztalhatod teremtő erőd felszabadulását, hogy új lendületet kapjon az életed.

Amikor a saját Marsodhoz kapcsolódsz, kirajzolódik, hogy milyen jellegű a belső erőd, hogyan tudod legjobban használni és kihasználni egyediséged. Például, ha a Te Marsod a Rák jegyében áll (függetlenül a Nap jegyedtől), az teljesen másképp hat és működik, mintha a Marsod az Oroszlán jegyében állna. Ha nem a saját Mars állásod szerint működsz, akkor folyamatos kudarcokat élhetsz meg. Ezért nagyon fontos, hogy tudd, melyek a saját egyedi erősségeid és azokat hogyan tudod leginkább kamatoztatni. Mások megértésében is hatalmas segítség ez, hiszen így tisztán láthatod, hogy a másik ember miért úgy viselkedik, ahogy. Így megelőzheted és hatékonyabban kezelheted a konfliktusokat.

A bolygóműhely neked való, ha:

Érdekel az asztrológia és kíváncsi vagy, mi van a horoszkópodban.

Fontos számodra az önismeret.

Szeretnél izgalmas, új dolgokat megtudni az életedről és a világról.

Mars napfeny
Mars setting 1

Több mint 15 éve foglalkozom asztrológiával és önismerettel. Mindig érdekelt, hogy a sors és a szabad akarat hogyan nyilvánul meg az ember életében, vajon mennyire válhatunk szabaddá születési horoszkópunktól? Mindenkinek ez a feladata, de ehhez előbb meg kell ismernie azt.

Saját és több mint 1000 vendég képletének és életének tanulmányozása és az asztrológia működésének csodája indított arra, hogy összeállítsak egy teljesen új és rendhagyó bolygó-workshop sorozatot. Célom kézzelfoghatóvá tenni az asztrológiát mint életvezetési eszközt és térképet, amelyből mindenki rengeteget nyerhet.

/Antal Péter/

mars mozgas

A Mars és a Nap mozgása a Földről nézve.

Ha a belső erődhöz nem férsz hozzá megfelelően, akkor:

 • tervezel, de nem tudod megvalósítani.
 • sokszor vagy megmagyarázhatatlanul irritált, dühös, agresszív.
 • esetleg félsz az agressziótól.
 • nehezen mondasz igent / nemet.
 • tétlenséggel, döntési nehézségekkel küzdesz.
 • nem tudod megvédeni magadat, nem képviseled az igényeidet.
 • nehezen vállalod a véleményedet, félsz konfrontálódni.

A bolygóműhely tematikája:

1. Születési képletem építőkövei

2. A Mars (asztronómia, mitológia, lelki aspektusok, ciklusai)

3. Az erő fejlődése és sérülései

4. Milyen harcos vagyok? (tűz, föld, levegő, víz harcos)

5. A 12 harcos jellemzői

6. Határvédelem, igenek és nemek

7. Szükségletek és igények egyensúlya

8. Találkozás a Belső harcossal

Amit a bolygóműhelyen még kapsz:

 • Mars munkafüzetet
 • Nyomtatott személyes születési képletedet
 • Sok élményt, felismerést
 • Válaszokat személyes kérdéseidre
 • Családias légkört és vidámságot

A Napfényes Étteremből rendelhetsz ebédet, illetve a környéken sok más változatos étkezési lehetőség közül is választhatsz.

Horoszkóp magyarázat 2

A Te horoszkópodban is ott van a Mars, az „akarat és cselekvés bolygója”. Mindenkinek máshol, más házban, más bolygókhoz kapcsolódik – a workshopon a Mars titkaiba és személyes működésébe nyerhetsz betekintést.

Akik részt vettek, ezeket mondták…

Nagyon jó volt. Úgy gondolom érdemes ajánlanom másnak is, mert felszabadultam és jobban éreztem magam utána. Jólesően megdolgozott, mintha egy lelki edzésen vettem volna részt és jobban ráláttam magamra. Úgy érzem jobban tudom azóta beosztani és irányítani az erőmet.
Komorócki-Steiner Péter, Kézbesítő postás
Több hónap elteltével is él bennem a workshop. Az az élményem, hogy kulcsot kaptam magamhoz. Olyan, mintha a workshopokon keresztül, lépésről lépésre elkezdeném tudni használni a térképemet (horoszkópomat). Megerősített abban, hogy van egy olyan érzékeny oldalam, amit addig nem láttam tisztán, de éreztem.
Andrea, Nyelvtanár
Nagyon érezhető hatással volt az életemre. Sokkal cselekvőképesebb lettem, azokat a feladatokat, amiket addig hárítottam most néhány hét alatt elintéztem. A workshop nagyon színes, érdekes és változatos volt, a csoportos feladatok különösen tetszettek. Az anyag, amit kaptam az utólag is nagy segítségemre volt.
Eszter, Zenész

Milyen a Te Marsod?

 

Tüzes, levegős, földies vagy vizes? 

Mindenkinek a Marsa a születési képletében a 12 állatövi jegy egyikében áll. Minden jegy a 4 elem (föld, tűz, víz, levegő) egyikéhez tartozik, és az adott jegy minőséget hordozza.

A tűz Mars

Ez a legnyilvánvalóbb Mars: bátor, nagy lángon lobog, gyakran sikeres, mert a vágya intenzívebb, mint a többi elemben. Nagy erejével és akaratával, kezedeményezőkészségével gyorsan veszi az akadályokat, szinte utat éget a céljaihoz.

A föld Mars

A fizikai világban érzi otthon magát, a világ formálása elégíti ki, és kifejezetten a mérhető eredményeket keresi, amelyek, amikor megvalósulnak, fel is töltik őt. Nagyon erős a kapcsolata a testével is. A kihívás számára az, hogy képességei révén megváltoztassa azt, amit mások valóságnak neveznek: az anyagi világot.

A víz Mars

Általában halk, csendes típus, aki gyengének tűnhet, egészen addig, amíg nem akad össze valakivel. Érzékeny és szenvedélyes. Hangulata gyorsan változhat, impulzív és kiszámíthatatlan. Olyan, mint egy merülő vízforraló: kell egy kis idő, amíg beindul, de aztán hosszasan forrásban marad.

A levegő Mars

A levegő jegyekben a Mars eltávolodik az ösztönök világától, kevésbé asszertív, inkább civilizált. Talán ezért nehezebb itt megélni a minőségeit. Ő a stratéga, a játékos: mindig tudja, mit kell mondani, hogy megszerezze azt, amit akar. Könnyen kibeszéli magát a nézeteltérésekből. Szavai úgy tudnak ütni, mint az edzett ököl. Nagyon nehéz őt vitában legyőzni.

A Belső erő és megvalósítás bolygóműhely azoknak szól, akik tudatos életre törekszenek és nyitottak arra, hogy személyiségüket az asztrológia segítségével is fejlesszék. A Mars általános lelki hatásain túl résztvevőként saját születési képleteddel ismerkedhetsz meg.

A bolygóműhely elméleti és sok gyakorlati elemből épül fel, azért, hogy saját élményeken és felismeréseken keresztül kapcsolódj az erődhöz. Egyéni és kiscsoportos feladatok, művészeti gyakorlatok segítik, hogy kapcsolódj a születési képleted Marsához, a „az erő bolygójához”.

Semmilyen asztrológiai előképzettségre nincsen szükség, a workshopon az összes szükséges alapismeretet megkapod.

Időpont: 2018. február 2. szombat 9.00-17.00

Helyszín: Napfényes Gyógyközpont, Teréz krt. 46., Márk Center II. em. 

Részvételi díj: 11.000 Ft

A belső erő legyen veled!