Bach-virágeszenciák a gyakorlatban

Egynapos workshop kifejezetten kezdőknek

3
shutterstock 155681555

A Bach-virágterápiát szerte a világon közel 65 országban használják. Népszerűségét egyszerű alkalmazása, és mellékhatás mentességének köszönheti. A módszer már megalkotásakor arra lett kitalálva, hogy egy hétköznapi ember minden orvosi ismeret nélkül is sikeresen gyógyíthassa családja és környezete testi-lelki bajait.  Németországban az elsősegély csepp a mentősök felszerelésének részét alkotja. 

A workshopot tartják – Szabó Norbert és dr. Várhelyi Gábor – a Bach-virágterápia a mindennapokban és a Bach-virágterápia a gyakorlatban könyvek szerzői

Norbi Vgs

Minden nap emberekkel foglalkozunk, testi-lelki bajaikra keresünk megoldásokat. A majd húsz évig tartó tanulmányaink során a Bach-virágeszenciákon kívül sok más módszert is megismertünk, és ezeket napi szinten alkalmazzuk. Személyes tapasztalatainkból születtek meg könyveink, melyekkel azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a legkönnyebben, legérthetőbben átadjuk neked azt a tudást, ami segít téged az önismeret útján. Gyógyközpontunk, melyben dolgozunk, egy olyan természetgyógyászati központ, mely a maga 23 fős gyógyító közösségével egyedülálló az országban.

Biztos lehetsz benne, hogy amit mi tanítunk neked, az nem egy száraz elmélet, hanem az a gyakorlat, ami működik, és hatásos. Célunk, hogy a Bach-virágeszenciákkal együtt a világban egyre szélesebb körben elterjedjen az a gondolat, hogy a betegség lelki eredetű.

Egymás közötti kapcsolatunk harmincéves barátságon alapszik, mely közös sportolással indult. Már akkor is egy hajóban eveztünk, mint ahogy ezt tesszük most is minden nap. Ez a barátság ad alapot arra, hogy egy közös cél érdekében egymást támogatva hatékonyan tudjunk dolgozni.

Ha már olvastál a Bach virágeszenciákról, de még nem merted elkezdeni használni, mert bizonytalan vagy abban, hogy mindent jól csinálsz-e,

akkor ez a workshop neked való. A nap anyagát úgy állítottuk össze, hogy az induláshoz szükséges alapinformációkat (és egy kicsit többet is) mind megkapd. Persze mindent nem tudunk itt elmondani, ezért erre a workshopra kifejezetten azokat várjuk, akik már elvégezték az INGYENES ONLINE BACH-VIRÁG TANFOLYAMUNKAT.

Ha esetleg szeretnél eljönni, de még nem végezted el az online részt, most megteheted, nem kell mást tenned, mint hogy megadod neved, címed, és máris küldjük neked a tanfolyam anyagát négy részben.

Jelentkezem az INGYENES tanfolyamra

Olvasd el az ingyenes online tanfolyam anyagát, és ha tetszett, jelentkezz a workshora, mely egy élő találkozás lesz az elméleti rész után.

A MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNI, BACH-VIRÁGESZENCIÁK A GYAKORLATBAN WORKSHOPRA?

Mert ez a nap egy élő találkozás magával a módszerrel, és velünk, akik már régóta alkalmazzuk a virágeszenciákat vendégeinken. Fontos nekünk, hogy tapasztalatainkat személyesen Neked osszuk meg, így sok “gyerekbetegségtől” menekülsz meg. Másrészről felteheted azokat a kérdéseket, amelyek miatt bizonytalan vagy abban, hogy elkezdd.

TEMATIKA
 • Röviden átismételjük az online tanfolyam anyagát. Így nem lesz nehéz, hisz már egyszer találkoztál vele.
 • Beszélünk a módszer alapelveiről, és kialakulásának körülményeiről.
 • Találkozunk magukkal a virágeszenciákkal.
 • Megmutatjuk a keverék készítését, a brandy adagolását.
 • Együtt készítünk Bach-krémet, amit haza is tudsz vinni.
 • Megtanulod a Bach-kártya helyes használatát.
 • Részletesen megismerünk 10 virágot, és játékos gyakorlatokkal el is mélyítjük ezek ismeretét.
 • Megbeszélünk mindent, amit a használatról tudni kell, mikortól, meddig, hogyan, és hogyan ne szedjünk virágeszenciákat.
 • Bemutatunk eseteket, sikertörténeteket.
 • Végül válaszolunk az összes felmerülő kérdésre mint amilyenek az alábbiak is:
 • Mikor érdemes alkalmazni a virágeszenciákat?

 • Meddig kell szedni?

 • Szedhetik-e gyógyszeres kezelés alatt állók?

 • Étkezés előtt mennyivel kell szedni?

 • Lehet-e azonos időben több keveréket

 • Hogyan kell az eszenciákat tárolni?

 • Szedhetik-e pollenérzékenyek a virágeszenciákat?

A nap végén segítünk neked kiválasztani az első keveréked

Helyszín: Napfényes Gyógyközpont, VI. kerület, Budapest, Teréz körút 46. Mark Center,  II. emelet

Gyere el Te is a Napfényes gyógyközpontba, és ne hagyd ki ezt a workshopot!

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…