Bach-virágeszenciák a gyakorlatban workshop2020-02-24T10:09:45+01:00
 • bach kicsi

2020. február 23., vasárnap 09:00–17:00. Részvételi díj: 15.000 Ft

Bach-virágeszenciák a gyakorlatban kezdő tanfolyam2020-03-07T23:27:47+01:00

Bach-virágeszenciák a gyakorlatban

Egynapos workshop kifejezetten kezdőknek

3
shutterstock 155681555

A Bach-virágterápiát szerte a világon közel 65 országban használják. Népszerűségét egyszerű alkalmazása, és mellékhatás mentességének köszönheti. A módszer már megalkotásakor arra lett kitalálva, hogy egy hétköznapi ember minden orvosi ismeret nélkül is sikeresen gyógyíthassa családja és környezete testi-lelki bajait.  Németországban az elsősegély csepp a mentősök felszerelésének részét alkotja. 

A workshopot tartják – Szabó Norbert és dr. Várhelyi Gábor – a Bach-virágterápia a mindennapokban és a Bach-virágterápia a gyakorlatban könyvek szerzői

Norbi Vgs

Minden nap emberekkel foglalkozunk, testi-lelki bajaikra keresünk megoldásokat. A majd húsz évig tartó tanulmányaink során a Bach-virágeszenciákon kívül sok más módszert is megismertünk, és ezeket napi szinten alkalmazzuk. Személyes tapasztalatainkból születtek meg könyveink, melyekkel azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a legkönnyebben, legérthetőbben átadjuk neked azt a tudást, ami segít téged az önismeret útján. Gyógyközpontunk, melyben dolgozunk, egy olyan természetgyógyászati központ, mely a maga 23 fős gyógyító közösségével egyedülálló az országban.

Biztos lehetsz benne, hogy amit mi tanítunk neked, az nem egy száraz elmélet, hanem az a gyakorlat, ami működik, és hatásos. Célunk, hogy a Bach-virágeszenciákkal együtt a világban egyre szélesebb körben elterjedjen az a gondolat, hogy a betegség lelki eredetű.

Egymás közötti kapcsolatunk harmincéves barátságon alapszik, mely közös sportolással indult. Már akkor is egy hajóban eveztünk, mint ahogy ezt tesszük most is minden nap. Ez a barátság ad alapot arra, hogy egy közös cél érdekében egymást támogatva hatékonyan tudjunk dolgozni.

Ha már olvastál a Bach virágeszenciákról, de még nem merted elkezdeni használni, mert bizonytalan vagy abban, hogy mindent jól csinálsz-e,

akkor ez a workshop neked való. A nap anyagát úgy állítottuk össze, hogy az induláshoz szükséges alapinformációkat (és egy kicsit többet is) mind megkapd. Persze mindent nem tudunk itt elmondani, ezért erre a workshopra kifejezetten azokat várjuk, akik már elvégezték az INGYENES ONLINE BACH-VIRÁG TANFOLYAMUNKAT.

Ha esetleg szeretnél eljönni, de még nem végezted el az online részt, most megteheted, nem kell mást tenned, mint hogy megadod neved, címed, és máris küldjük neked a tanfolyam anyagát négy részben.

Jelentkezem az INGYENES tanfolyamra

Olvasd el az ingyenes online tanfolyam anyagát, és ha tetszett, jelentkezz a workshora, mely egy élő találkozás lesz az elméleti rész után.

A MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNI, BACH-VIRÁGESZENCIÁK A GYAKORLATBAN WORKSHOPRA?

Mert ez a nap egy élő találkozás magával a módszerrel, és velünk, akik már régóta alkalmazzuk a virágeszenciákat vendégeinken. Fontos nekünk, hogy tapasztalatainkat személyesen Neked osszuk meg, így sok “gyerekbetegségtől” menekülsz meg. Másrészről felteheted azokat a kérdéseket, amelyek miatt bizonytalan vagy abban, hogy elkezdd.

TEMATIKA
 • Röviden átismételjük az online tanfolyam anyagát. Így nem lesz nehéz, hisz már egyszer találkoztál vele.
 • Beszélünk a módszer alapelveiről, és kialakulásának körülményeiről.
 • Találkozunk magukkal a virágeszenciákkal.
 • Megmutatjuk a keverék készítését, a brandy adagolását.
 • Együtt készítünk Bach-krémet, amit haza is tudsz vinni.
 • Megtanulod a Bach-kártya helyes használatát.
 • Részletesen megismerünk 10 virágot, és játékos gyakorlatokkal el is mélyítjük ezek ismeretét.
 • Megbeszélünk mindent, amit a használatról tudni kell, mikortól, meddig, hogyan, és hogyan ne szedjünk virágeszenciákat.
 • Bemutatunk eseteket, sikertörténeteket.
 • Végül válaszolunk az összes felmerülő kérdésre mint amilyenek az alábbiak is:
 • Mikor érdemes alkalmazni a virágeszenciákat?

 • Meddig kell szedni?

 • Szedhetik-e gyógyszeres kezelés alatt állók?

 • Étkezés előtt mennyivel kell szedni?

 • Lehet-e azonos időben több keveréket

 • Hogyan kell az eszenciákat tárolni?

 • Szedhetik-e pollenérzékenyek a virágeszenciákat?

A nap végén segítünk neked kiválasztani az első keveréked

Helyszín: Napfényes Gyógyközpont, VI. kerület, Budapest, Teréz körút 46. Mark Center,  II. emelet

Gyere el Te is a Napfényes gyógyközpontba, és ne hagyd ki ezt a workshopot!

Érdeklődés workshop iránt

Ha valamelyik workshopunk érdekel, ezen az űrlapon keresztül jelezheted felénk. Workshopjainkat az érdeklődők számának megfelelően indítjuk! Köszönjük, ha jelzed ezt nekünk. 

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…