Önismereti asztrológia2020-02-12T12:41:03+01:00Önismereti asztrológia

Változtasd meg a nézőpontodat és megváltozik az életed!

Első asztrológiai konzultációm

asztrológia

Kapj átfogó képet életedről, múltad és jövőd fordulópontjairól és kríziseiről, személyiséged komplex rendszeréről és kibontakozásod lehetőségeiről.

Döntéshelyzet – Krízishelyzet

döntés

Fontos fordulóponthoz érkezett az életed? Nem tudod merre menj és mire számíthatsz? Rég óta nyomaszt valami, de nem tudod hogyan oldjad meg? Keressük meg együtt a megoldást célirányosan.

Pályaválasztás – Pályamodósítás

pályaválasztás

Pályaválasztás előtt állsz vagy nem vagy boldog választott szakmádban és szeretnéd megtalálni a hivatásodat? Megtaláljuk a Rád szabott munkát, amiben kiteljesedhetsz!

Párkapcsolati elemzés

párkapcsolati konzultáció2

Ha elakadtatok vagy meg szeretnétek érteni a párkapcsolati problémátokat, gyertek el együtt. Eljöhetsz egyedül is és akkor a Te oldaladról tárjuk fel a helyzetet. (Nem jelenlévő személy képletével csak a beleegyezésével dolgozhatunk)

Születésnapi előretekintés

Születésnapi konzultáció 1

Készülj fel tudatosan a következő évedre! Tudd meg milyen folyamatok, kihívások, lehetőségek várnak rád és használd ki azokat. Ha szeretnéd, ajándékozhatod ezt a konzultációt születésnapi ajándékként szeretteidnek is.

Skype konzultáció

skypeconsult

Ha nem tudsz személyesen eljönni, külföldön élsz, lehetőség van Skype – videó konzultációra. A konzultációk ugyan úgy egy órásak, mint a személyes találkozók. Konzultációra lehetőség van angol és német nyelven is.

Önismereti asztrológia workshopok

Szaturnusz

Jupiter

Mars

Nem kell asztrológusnak lenned vagy hosszú éveket az asztrológia tanulásával töltened.  A Bolygóműhelyeken megkapsz minden szükséges tudásanyagot, amivel megtalálhatod a válaszokat kérdéseidre!

A bolygóműhelyek 1 napos önismereti tréningek, amelyek alapját az önismereti asztrológia képezi. Résztvevőként saját születési képleteddel ismerkedsz meg és megkapod azokat az ismereteket, amelyek segítségével már önállóan is képes leszel tovább kutatni.

A Bolygóműhelyek neked szólnak, ha…

  • szeretnéd jobban megérteni az asztrológiát, de nem akarsz éveket tölteni a tanulásával,
  • vonzó az, hogy mindezt saját horoszkópodon keresztül, azonnal alkalmazható módon tedd
  • útkereső vagy és szeretnéd életedet rendszerben látni
Asztrológia 3

Mire van szükség az asztrológiai konzultációhoz?

A születési képlet elkészítéséhez fontos a pontos születési év,nap, óra, perc és születési hely. Amennyiben nem tudod a születés pontos idejét legalább 30 perc pontossággal, akkor szükséges a születési idő pontosítása. A pontosításhoz több információra is szükség lesz, ezeket kérjük az alábbi űrlapon vagy emailben küldjed el számomra.

Antal Péter e1426236504608

Antal Péter – asztrológus

Rajzold meg a horoszkópod!

Önismereti asztrológia cikkek

Párkapcsolati asztrológia – Párhoroszkóp

Ezek a leggyakrabban elhangzó párkapcsolati kérdések az asztrológusnál: Mikor talál meg a szerelem? Összeillünk-e a párommal? Ő-e az én lelki társam? Párválasztás és a párkapcsolati asztrológia A pákapcsolat életünk egyik legfontosabb területe. A kezdeti lángoló szerelem lankadásával előfordul, hogy megerősítésre van szükségünk, hogy a megfelelő párt választottuk-e. Ki tudná

Látható-e a horoszkópomból az életfeladatom?

Az horoszkópban vannak utalások, amelyből következtetni lehet bizonyos irányokra. Azonban mindannyiunknak saját magunknak kell rájönnünk, hogy mi a feladatunk, ez része a fejlődésünknek. Ezért nem helyes ezt elmondani még akkor sem, ha valaki látja. Vannak könyvek, előadások, amelyek segíthetnek közelebb kerülni a válaszhoz, ilyen például Váradi Tibor Karma és a 12 életfeladat című

Érdeklődés workshop iránt

Ha valamelyik workshopunk érdekel, ezen az űrlapon keresztül jelezheted felénk. Workshopjainkat az érdeklődők számának megfelelően indítjuk! Köszönjük, ha jelzed ezt nekünk. 

Alternatív módszerek

Ismerd meg, hogy mi mindennel tudunk segíteni neked…

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!