Önismereti asztrológia2020-02-12T12:41:03+01:00Önismereti asztrológia

Változtasd meg a nézőpontodat és megváltozik az életed!

Első asztrológiai konzultációm

asztrológia

Kapj átfogó képet életedről, múltad és jövőd fordulópontjairól és kríziseiről, személyiséged komplex rendszeréről és kibontakozásod lehetőségeiről.

Döntéshelyzet – Krízishelyzet

döntés

Fontos fordulóponthoz érkezett az életed? Nem tudod merre menj és mire számíthatsz? Rég óta nyomaszt valami, de nem tudod hogyan oldjad meg? Keressük meg együtt a megoldást célirányosan.

Pályaválasztás – Pályamodósítás

pályaválasztás

Pályaválasztás előtt állsz vagy nem vagy boldog választott szakmádban és szeretnéd megtalálni a hivatásodat? Megtaláljuk a Rád szabott munkát, amiben kiteljesedhetsz!

Párkapcsolati elemzés

párkapcsolati konzultáció2

Ha elakadtatok vagy meg szeretnétek érteni a párkapcsolati problémátokat, gyertek el együtt. Eljöhetsz egyedül is és akkor a Te oldaladról tárjuk fel a helyzetet. (Nem jelenlévő személy képletével csak a beleegyezésével dolgozhatunk)

Születésnapi előretekintés

Születésnapi konzultáció 1

Készülj fel tudatosan a következő évedre! Tudd meg milyen folyamatok, kihívások, lehetőségek várnak rád és használd ki azokat. Ha szeretnéd, ajándékozhatod ezt a konzultációt születésnapi ajándékként szeretteidnek is.

Skype konzultáció

skypeconsult

Ha nem tudsz személyesen eljönni, külföldön élsz, lehetőség van Skype – videó konzultációra. A konzultációk ugyan úgy egy órásak, mint a személyes találkozók. Konzultációra lehetőség van angol és német nyelven is.

Önismereti asztrológia workshopok

Szaturnusz

Jupiter

Mars

Nem kell asztrológusnak lenned vagy hosszú éveket az asztrológia tanulásával töltened.  A Bolygóműhelyeken megkapsz minden szükséges tudásanyagot, amivel megtalálhatod a válaszokat kérdéseidre!

A bolygóműhelyek 1 napos önismereti tréningek, amelyek alapját az önismereti asztrológia képezi. Résztvevőként saját születési képleteddel ismerkedsz meg és megkapod azokat az ismereteket, amelyek segítségével már önállóan is képes leszel tovább kutatni.

A Bolygóműhelyek neked szólnak, ha…

  • szeretnéd jobban megérteni az asztrológiát, de nem akarsz éveket tölteni a tanulásával,
  • vonzó az, hogy mindezt saját horoszkópodon keresztül, azonnal alkalmazható módon tedd
  • útkereső vagy és szeretnéd életedet rendszerben látni
Asztrológia 3

Mire van szükség az asztrológiai konzultációhoz?

A születési képlet elkészítéséhez fontos a pontos születési év,nap, óra, perc és születési hely. Amennyiben nem tudod a születés pontos idejét legalább 30 perc pontossággal, akkor szükséges a születési idő pontosítása. A pontosításhoz több információra is szükség lesz, ezeket kérjük az alábbi űrlapon vagy emailben küldjed el számomra.

Antal Péter e1426236504608

Antal Péter – asztrológus

Rajzold meg a horoszkópod!

Önismereti asztrológia cikkek

Látható-e a horoszkópomból az életfeladatom?

Az horoszkópban vannak utalások, amelyből következtetni lehet bizonyos irányokra. Azonban mindannyiunknak saját magunknak kell rájönnünk, hogy mi a feladatunk, ez része a fejlődésünknek. Ezért nem helyes ezt elmondani még akkor sem, ha valaki látja. Vannak könyvek, előadások, amelyek segíthetnek közelebb kerülni a válaszhoz, ilyen például Váradi Tibor Karma és a 12 életfeladat című

Elrendelt sors vagy szabad akarat – mekkora szabadságom van?

Mindannyiunknak van sorsa és életfeladata. Igaz, hogy vannak keretek, amelyek adottak, mint a család és az ország, ahová születtünk, valamint a környezet, amely alakított bennünket gyerekkorban. Formálnak a szüleink, tanáraink, barátaink, betegségeink, még a nyelv is, amelyen beszélünk, kulturális, szellemi közegünk. A születési képletünkből következtetni lehet a személyiségünkre, amely ezek hatására alakult

Csillagképgyógyászat

Feljegyzésekből ismerjük, hogy régebben az orvostudomány figyelembe vette az asztrológiát, mind a diagnózis felállításában, mind a terápia megválasztásában. A csillagképgyógyászat lényege, hogy a testrészek és a szervek társíthatóak csillagképekhez és bolygókhoz, melyek befolyást gyakorolnak az előbbiekre. Az embernek mind a tizenkét csillagképpel harmonikus kapcsolatban kéne lennie. Ha valamelyikkel meggyengül