One Brain, kineziológia, családállítás, AFT, terápia, gyógyítás, lelki, viselkedés

Kereskedelmi közgazdászként diplomáztam, majd pár éven keresztül a marketing és felnőttképzés területén tevékenykedtem, de folyamatosan azt éreztem, hogy máshol van feladatom.  2000-ben kezdtem intenzíven önismerettel, természetes életmóddal és természetes gyógymódokkal foglalkozni.

Kutatásomat ezen területeken nagyon megkönnyítette és elmélyítette, amikor 2003-ban megismertem Váradi Tibor előadásait ezekben a témákban, valamint elkezdtem kineziológiával foglalkozni. Munkám alapvető céljának tekintem, hogy felhívjam az emberek figyelmét egy tudatosabb, felelősebb élet megélésére, és hogy segítsek nekik abba az állapotba kerülni, amikor képesnek és erősnek érzik magukat arra, hogy életük kihívásait kezeljék.

A terápiákon elhangzó információk, életvezetési tanácsok és a kineziológiai módszerek (AFT (Attractor Field Technique) kineziológia, One Brain kineziológia) egy mély belső átalakulást eredményeznek, segítenek felismerni és feloldani az életünket gátló negatív viselkedési mintákat, gyógyítani lelki fájdalmainkat, hozzájárulnak, hogy megtaláljuk helyünket a világban, hogy jobban boldoguljunk a mindennapokban, és hogy tisztázódjon számunkra, mi a lényegi célunk az életben. A Családállítás módszere pedig segít megoldani a generációs úton szerzett lelki blokkokat és sérüléseket.

Megtiszteltetés számomra, hogy életének egy szakaszán elkísérhetem.

Alkalmazott módszerek:
AFT (Attractor Field Technique) kineziológia

One Brain kineziológia

Családállítás

Tanulmányai:
1992               Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskola
2003–2009  One Brain kineziológiai képzés I-X. AFT, Erőtér-terápia, Principy Života, Brain Gym
2005-             Természetgyógyászat, öngyógyítás, természetes életmód, önismereti előadások – Váradi Tibor
2006               Egészségügyi és Természetgyógyász vizsga
2009               ETI, Kineziológiai szakvizsga
2008–2010   Családállítás kineziológiával (Dr. Arnold Polivka)